Anmeldelser
6
anmeldelse

Amazfit GTS i testen - Smartwatch til hverdag og sport

by 3. December 2020
Amazfit GTS er et sporty smartur, der visuelt meget ligner et Apple Watch. Men kan smartwatch, der kun koster en brøkdel af branduret, holde trit med det? Jeg kom til bunden af ​​dette og kiggede nærmere på Amazfit GTS i testen.
oversigt
producent

Huami

Produkt

Amazfit GTS

specifikationer

Skærm
Skærm: AMOLED
Vis diagonal: 1.65 tommer
Skærmopløsning: 348 x 442 pixels
Skærmbeskytter: Gorilla Glass 3

Processor og hukommelse
CPU: ukendt
RAM: ukendt
Intern lager: ukendt
Hukommelsesudvidelse: nej

Andet
Bluetooth: 5.0 BLE
WiFi: nej
GPS: Ja
Skridttæller: Ja
Pulsmåler: PPG BioTracker

OS: Android / iOS
Batteri: 220 mAh

Vandtæt: op til 5 ATM
Størrelse: 43.25 36.25 x x 9.4 mm
Vægt: 25g (uden armbånd)

Test: Amazfit GTS Smartwatch

Opdater 03. December 2020

Cyberport har Amazfit GTS til en billig 89 euro på tilbud. Yderligere Euro 5 kan gemmes ved at abonnere på Cyberport-nyhedsbrevet. Du modtager derefter rabatkoden via e-mail.

Til tilbudet Cyberport

Amazfit GTS blev allerede præsenteret for det internationale marked i september 2019. Producent er det Kina-baserede selskab Huami, der også bruges til udvikling og produktion af forskellige Xiaomi-bærbare (f.eks. Xiaomi My Band 4) er ansvarlig.

Som alle tidligere udgivne Amazfit-bærbare klæder, er GTS hos ejendommen Amazfit OS udstyret. Målgruppen er primært amatøratleter, Amazfit OS mere end 12 sportsprogrammer tilbyder.

Forsiden af ​​Amazfit GTS med 1.65 tommer AMOLED-skærm.

Design

Ved første øjekast ligner Amazfit GTS forvirrende ligner Apple Watch. Begge ure deler en rektangulær uretui med et buet displayglas. Urtasken er 43.25 mm høj og 36.25 mm bred. Tykkelsen er kun 9.4 mm. På grund af det kompakte design ser smarturet meget diskret ud, selv på smalle håndled. Vægten er lige under 25 g uden et armbånd og 39g med et armbånd.

Silikone armbånd med hurtig frigivelse

Apropos armbånd: dette er ude hudvenlig silikone lavet, 20 cm lang, 20 mm bred og justerbar i 13 trin. Et pin spænde og to løkker holder GTS sikkert på håndleddet. Armbåndet kan udskiftes på ingen tid ved hjælp af hurtig-frigørelsesbeslag. reservedele armbånd med hurtig frigivelse er der alle mulige variationer. Kun bredden på 20 mm skal passe.

Høj kvalitet aluminiumsramme

Et AMOLED-skærm med høj opløsning er skjult bag det buede displayglas. Det skrånende displayglas smelter sammen til en elegant aluminiumsramme. Tænd / sluk-knappen er det eneste fysiske kontrolelement til højre. Bagsiden af ​​smartwatch, som kun er lavet af plast, er af mindre kvalitet.

Amazfit GTS leveringsomfang med opladeren, smartwatch og betjeningsvejledningen.

Vandtæt til 5-pengeautomat

Vandresistensen op til 5 ATM er også værd at nævne. Det betyder lige så meget, at smarturet kan modstå trykket fra en antaget vandkolonne på 50 meter. I daglig brug er GTS ikke bange for vand og kan med sikkerhed forblive på håndleddet, mens han vasker hænder og bruser. Svømning er også muligt med Amazfit GTS. Uret har trods alt sit eget sportsprogram. Dykning og saltvand bør undgås.

Seks forskellige farver

Amazfit GTS fås i 6 forskellige farver. Foruden klassisk sort og grå er der også guld, lyserød, orange og blå.

Forsiden af ​​Amazfit GTS Smartwatch.

Skærm

I modsætning til de ældre Amazfit-modeller, der bruger et transfektivt display, bruger GTS 1.65 tommer AMOLED display.

Stærke farver, dyb sort

Displaytypen er kendetegnet ved særlig stærke farver (100% NTSC) og en dyb sort. Den dybe sorte opnås ved blot at forlade de (sorte) pixels, der ikke er nødvendigt, slukket. Samtidig reduceres energiforbruget, så GTS endda ind Altid-On Drift opnåede en lang batterilevetid. (Du kan finde ud af mere om batteriets levetid i slutningen af ​​gennemgangen.)

Knivskarp repræsentation

I betragtning af urets pris er displayet et ægte højdepunkt. Et ekstremt højt møder det lille 1.65 tommer display Skærmopløsning på 348 x 442 pixels, hvilket igen svarer til knivskarp 341 PPI. Det er næppe muligt at genkende individuelle pixels med det blotte øje. Lysstyrken og kontrasten er upåklagelig, og displayet ser godt ud, selv i stærkt lys. En lysstyrkesensor justerer automatisk skærmens lysstyrke til det omgivende lys. Den lille berøringsskærm reagerer nøjagtigt på indgange. Kun animationerne er lidt rykkede og forsinkede, hvilket skyldes Amazfit OS.

Ridsebestandigt displayglas

Den specielt ridsebestandige Gorilla Glass 3 leverer, hvad det lover. Selv efter brug af uret hver dag i flere uger, er der ingen ridser i slutningen af ​​testfasen. Anti-fingeraftryksbelægningen forhindrer irriterende fingeraftryk og sikrer samtidig bedre glidning på skærmen.

Bagsiden af ​​Amazfit GTS Smartwatch.

Funktioner af Amazfit GTS

Amazfit GTS er ikke et ur, som du kan bruge til at foretage opkald, whatsapp, betale på farten eller bare surfe på Internettet. Fokus for smartwatch er hovedsageligt på de omfattende sportsfunktioner. Strengt taget er GTS en Blanding af fitness armbånd og smartur, De, der forventer et fuldgyldigt smartur som Apple Watch, er helt klart ikke på plads med Huami-ure!

På grund af det proprietære Amazfit OS kan der ikke installeres egne apps, hvorfor man er afhængig af de apps og funktioner, som Amazfit specificerer. Samtidig er GTS stærkt knyttet til Amazfit-appen. En Bluetooth-forbindelse til smartphonen er påkrævet for at opsætte smartwatch, for at evaluere de indsamlede data og for at modtage underretninger.

Kort over Amazfit GTS firmwareopdateringer

Opdater 26. Juni 2020

ny Firmware 0.0.9.12 offentliggjort. Dette er en ny funktionsopdatering. Amazfit GTS er nu i stand til at overvåge lur tid. Kun søvn, der varer længere end 20 minutter, spores. Evalueringen af ​​eftermiddagslappen er inkluderet i den samlede evaluering af søvn.

Opdater 31. Maj 2020

ny Firmware 0.0.9.05 offentliggjort. Denne opdatering løser uspecificerede fejl.

Opdater 30. April 2020

ny Firmware 0.0.8.90 offentliggjort. Med denne opdatering modtager smartwatch et vejr- og UVI-kontrolcenter.

Opdater 28. Marts 2020

ny Firmware 0.0.8.56 offentliggjort. Opdateringen forbedrer smartwatchens ydelse, tilføjer en vibration, når den er slukket og viser en stopknap, så snart alarmen lyder. Fejlrettelserne vedrører PAI og stopuret.

Opdater 17. Januar 2020

Amazfit GTS har modtaget en opdatering. Ifølge changelog, Firmware 0.0.8.37 GPS-hastighed og GPS-nøjagtighed. Denne forbedring blev gengivet i testen. GPS-fix sammenlignes med Firmware 0.0.8.33 fundet hurtigere generelt, og placeringsnøjagtigheden er lidt mere præcis.

Skridttæller og sportsprogrammer

Generelt viser de, at GTS i det væsentlige ønsker at være et sportsur 12 sportsprogrammer og det omfattende sensorsystem bestående af GPS, One PPG BioTracker, One 6 aksel accelerometer såvel som a 3 akser G-sensor.

GTS registrerer pålideligt trin. Armbevægelser mens du sidder eller kører, regnes ikke som trin. Et dagligt mål kan indstilles i trin på 1000 ved hjælp af Amazfit-appen. Uret i sig selv viser tydeligt trinene, ruten og de forbrændte kalorier. En advarsel om inaktivitet giver information om at sidde for længe.

Brugergrænsefladen til Amazfit GTS med urflader og enkel betjening

Følgende sportsprogrammer er tilgængelige for brugeren:

  • Løb (udendørs)
  • Løb (indendørs)
  • Gåture / vandreture (udendørs)
  • Cykling (udendørs)
  • Cykling (indendørs)
  • Svømning (swimmingpool)
  • Svømning (åbent vand)
  • ellipsetræneren
  • opstigning
  • Trail Running
  • Stå på ski
  • Gratis træning

Hvert sportsprogram er skræddersyet til den respektive sport. Hvis du for eksempel vælger svømning i poolen, skal poollengden først bestemmes. aktivitetsmål kan bestemmes med hensyn til rute, varighed og forbrug. Afhængigt af det valgte sportsprogram er der også muligheder reminder for afstand, hjertefrekvens og hastighed at vælge imellem. Nogle af dataene, såsom hastighed eller hjerterytme, kan også være i form af en Real-time diagram repræsentere. Alle relevante data kan ses på et øjeblik.

Det er praktisk Auto pausefunktion af sportsprogrammerne. Så snart sportsprogrammet afbrydes stopper GTS dataindsamlingen. I testen virkede funktionen stort set præcist. Bemærk dog, at auto-pausefunktionen er meget skarp. Hvis du sætter en kort gear under løbetræning, kan uret allerede sætte sportsprogrammet på pause!

Brugergrænsefladen til Amazfit GTS med vejrprognosen og 12 sportsprogrammer

GPS og udendørs

For at kunne spore udendørs aktiviteter endnu mere præcist er Amazfit GTS udstyret med GPS. Det, der lyder fremragende i teorien, kræver stadig meget forbedring i praksis. Det tager normalt 15-60 sekunder, indtil der etableres et stabilt GPS-signal. Dette er især irriterende, når du har travlt.

Det samme gælder ruten, som er meget upræcise afhængigt af miljøet. I det åbne felt er afvigelsen allerede 1-2 meter. I skoven eller i byområder er afvigelser på godt 6-10 meter mulige. En eksport- og importmulighed for GPX eller TCX-filer er ikke tilgængelige som standard. Træningsdataene kan kun eksporteres i det passende format via apps fra tredjepart.

Puls og PAI

Puls er over en PPG-sensor (fotoplethysmografi) bestemt. I måleprocessen ledes lys ind i huden, og hvor meget lys der spredes tilbage afhængigt af blodgennemstrømningen. Registreringsfrekvensen kan indstilles på 1, 5, 10 eller 30 minutter i Amazfit-appen. Sensoren fungerer kontinuerligt i træningen.

Desværre er pulsbestemmelsen kun delvist pålidelig. Fejl og forkerte målinger forekom hyppigere under træningen. På trods af konstant ydeevne faldt hjerterytmen fra 130 til under 80 og kun langsomt genvundet til en realistisk værdi. Der er ingen mulighed for at forbinde et hjertefrekvensbælte til uret.

En ny funktion introduceret af Huami er "Personal Activity Intelligence" (PAI), PAI er en videnskabeligt anerkendt procedure til bestemmelse af sundhedstilstanden. Den såkaldte PAI-score (7-1) registreres i et tidsvindue på 100 dage, som evaluerer den individuelle sundhedsstatus baseret på hjerterytmen. For at øge din kondition eller for at motivere dig selv er PAI en interessant funktion. Hvor pålidelig værdien er forbliver tvivlsom på grund af den delvist forkerte pulsmåling.

Sovevagt og vækkeur

Søvnoptagelsen starter automatisk, når du falder i søvn. Manuel styring er ikke mulig. De indsamlede data inkluderer tiden til at falde i søvn og vågne op samt de forskellige søvnfaser. Registreringen af ​​søvn- og vågentider er nøjagtig til inden for få minutter. Displayet, der altid er tændt, er irriterende og slukker ikke under søvnovervågning.

Flere opvågningsprofiler kan indstilles via GTS eller appen. Vækkeuret fungerer pålideligt og vågner også op af en fastere søvn.

WhatsApp-anmeldelse på Amazfit GTS

Underretninger, musik og andre

Hvis GTS er tilsluttet en smartphone, kan indgående opkald foretages til smarttelefonen Meddelelser overført til uret. For eksempel kan WhatApp-meddelelser eller indgående opkald vises. Det er dog ikke muligt at svare på meddelelserne. Hvilke app-meddelelser, der videresendes til smartwatch, kan indstilles via Amazfit-appen.

Die musikstykke Uret er ikke en musikafspiller, men en ren kontrol til musikafspilningen af ​​den tilsluttede smartphone. Lydstyrken er justerbar, sange kan springes over og afspilning standset.

De andre funktioner i Amazfit GTS inkluderer en 7-dages vejrudsigt med UV-indeks, luftfugtighed og vindstyrke kompas, henholdsvis timer, henholdsvis Nedtælling, såvel som en Mobil søgning.

Amazfit app

Som allerede nævnt er smartwatch meget tæt knyttet til Amazfit-appen. Appen kan downloades gratis via Google Play eller Apple Store kan downloades. Som et alternativ til Amazfit-appen kan du også bruge Mi Fit App synkroniser og ind Google Fit eller Strava Import.

resumé Sport

Ud over at styre uret evaluerer Amazfit-appen også de indsamlede data. Sportsaktiviteter kan præsenteres på en forberedt måde, så der kan drages konklusioner om den gennemsnitlige hjerterytme, den dækkede afstand eller de forbrændte kalorier. Alle aktiviteter og daglige trin kan filtreres efter dage, uger og måneder.

Watch ansigter

Stativ til tilpasning af smartwatch mere end 102 urflader at vælge. Watfach kan nemt vælges via Amazfit-appen og synkroniseres med smartwatch ved et tryk på en knap. Hvis markeringen er for lille til dig, kan du oprette dine egne urflader eller bruge urflader fra samfundet.

Vil du installere dine egne urflader på Amazfit GTS?

  1. Opret et urflade i .BIN-format eller download et urflade.
  2. Synkroniser en overvågning via Amazfit-appen.
  3. Åbn filstien Android \ data \ com.huami.watch.hmwatchmanager \ files \ watch_skin_local på din smartphone
  4. Kopier filnavnet på den fil, der er gemt der, og udskift din .BIN Watchface med dette filnavn.
  5. Efter en ny synkronisering er din nye overflade på uret.

akkumulator

Amazfit GTS batteri har en Kapacitet på 220 mAh. Ved opladning er Smartwatch tilsluttet et magnetisk 2-polet opladningsstik. Det opladningstid er lige under 100 minutter. den batteriets levetid er stærkt afhængig af den respektive anvendelse.

Med altid-til-display, 2-timers sportsprogram, cirka 30 underretninger om dagen og GPS slukket, varer batteriet cirka 4 dage. Hvis du deaktiverer displayet, der altid er tændt, varer batteriet i gennemsnit 15 dage. GPS reducerer batteriets levetid hurtigt. Hvis du går i skoven i en time og bruger GPS, mister du cirka 20% af batteriet.

Preisvergleich

Ønsker du at vide, hvor man kan købe Amazfit GTS? I vores prissammenligning viser vi de nuværende tilbud på de mest populære butikker. Alle priser kontrolleres og opdateres flere gange om dagen. Skulle en butik fremkomme flere gange, vedrører det de forskellige lagre hos forhandleren.

pris historie

Aktuelle priser

Cyberport
1-5 hverdage
89,00€
Suppleant
3-7 hverdage
104,90€
Notebooksbilliger
1-5 hverdage
109,99€
Banggood
10-30 hverdage
115,48€
Gearbest
10-30 hverdage
117,18€
Amazon
1-5 hverdage
129,90€

Pris for høj? Brug vores prisalarm!

Priser sidst opdateret: 31. januar 2021 20:42

testresultat

bedømmelse
positiv

Dejligt design
Skarp, farverig og lys skærm
Omfattende sportsfunktioner
Vandtæt til 5-pengeautomat
Nøjagtigt skridttæller
Mere end 102 Watchfaces
Anstændig batterilevetid

negativ

Stærkt bundet til Amazfit-appen
Undertiden forkert måling af hjerterytme
Altid på skærm selv under søvnsporing
GPS med afvigelser
Mindre ydeevne falder

Første indtryk
8.5
6.8
behandling
8.5
6.5
Design
9.0
9.2
Skærm
8.5
9.9
brugergrænseflade
8.5
8.6
GPS & sensorer
6.5
7.0
akkumulator
7.0
7.0
komfort
8.0
8.2
Egenskaber
7.0
9.2
app
7.0
7.3
Konklusion

Amazfit GTS ser elegant ud, men skuffet funktionel. I betragtning af designet og det fremragende display, kunne du have gjort mere med GTS. I stedet er GTS endnu en gang stærkt bundet til Amazfit-appen, der tager nogle vænder sig til. Væsentlige funktioner i et smartwatch, såsom telefonopkald og mobilbetalinger, er ikke tilgængelige. Således er GTS "kun" en anden Amazfit-fitness tracker med et smartwatch-look.

Hvis designet er vigtigt, og hvis du lægger stor vægt på sportsfunktionerne, kan Amazfit GTS være den rigtige bærbare. Forudsat at Huami løser stadig de sidste softwarebugs.

7.9
Vores vurdering
8.0
bruger bedømmelse
7 ratings
Du har bedømt denne
gæst
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline feedbacks
Se alle kommentarer
Ricardo

Jeg har en polær brystrem, kan jeg parre den med uret? LG

Stefan

Nej, det kan du ikke. Er også i testen, hvis du har læst den.

Ricardo

Tak, det har jeg antaget. Dette taler selvfølgelig imod GTS, forudsat at pulsmåling virkelig er lige så upræcis som forfatteren skriver. På andre sider læser du noget andet. Jeg aner ikke hvad jeg skal tro nu.

Silke

Hej, jeg købte Amazfit GTS fra Aldi. Jeg er hidtil tilfreds med uret, men nu efter næsten to måneder opløses armbåndet. Hvor kan jeg få en erstatningsrem til uret?

Heiko

Du kan bruge almindelige urremme med en pin-lukning. Jeg lavede også et andet armbånd til mig. Samme problem som dit.