Følg os

Hej, hvad leder du efter?

realme 9 Pro+ produktbillede

realme 9 Pro+ anmeldelse - Fantastisk smartphone med Sony IMX766 OIS kamera

Testrapport oprettet af Timo A. den 7. marts 2022

Realme 9 Pro+ er her! Det er topmodellen i den nye realme 9-serie og lover at blive et rigtigt overraskelseshit. Under mottoet "Capture The Light" sætter realme kameraudstyret i den nye realme 9 Pro+ (379,99 euro RRP) i rampelyset. Så meget kamera for få penge? Vi laver testen!

Twitter Facebook WhatsApp Buffer Pin It
9.1
Vores vurdering
299 € amazon
Preisvergleich
Technische Daten
oversigt
producent

Realme

Modell

realme 9 Pro +

specifikationer

 Processor og hukommelse 
CPU: MediaTek Dimension 920 5G
GPU: ARM Mali-G68 MC4
Lagerplads: 6GB / 8GB LPDDR4X + 128GB / 256GB UFS2.2
Hukommelsesudvidelse: nej

 Skærm 
Vis diagonal: 6,4 tommer
Skærmopløsning: 2400 x 1080 pixels
Skærmfrekvens: 90 Hz
Skærmtype: AMOLED
Skærmbeskytter: Corning Gorilla Glass 5
Multitouch: 10 fingre

 Kameraer 
Hovedkamera: 50 MP Sony IMX766 OIS (f/1.8 blænde)
Ultra vidvinkel kamera: 8 MP Sony IMX355 (119 ° - f / 2.2 blænde)
Makrokamera: 2 MP (f / 2.4 blænde)

Forkamera: 16 MP (f / 2.4 blænde)

 netværk 
Dobbelt SIM: Ja
SIM-størrelse: Nano SIM
eSIM: Nej

2G GSM: 850 900 1800 1900 MHz
3G WCDMA: 1/2/4/5/6/8/19
4G LTE FDD: 1/2/3/4/5/7/8/12/13/17/18/19/20/26/28/66
4G LTE TDD: 38/39/40/41
5G NSA / SA: n1/n3/n5/n7/n8/n20/n28/n38/n40/n41/n77/n78/n66

 trådløs 
WiFi: 802.11 a / b / g / n / ac / ax
Bluetooth: 5.2
GPS: Ja
NFC: Ja

 sensorer 
* Føler til omgivende lys
* Accelerometer
* Proximity Sensor
* E-kompas
* gyroskop
* Fingeraftrykssensor (in-display)

 akkumulator 
Batteri: 4.500 mAh
Hurtig opladningsfunktion: 60 Watt
Qi butik: nej

 Andet 
OS: Android 12 (realmeUI 3)
Audio: 3.5 mm hovedtelefoner / stereohøjttalere
Tilslutning: USB-C
Størrelse: 160,2 73,3 x x 7,99 mm
Vægt: 182g

Anmeldelse: realme 9 Pro+

For mange er kameraet nok den vigtigste egenskab ved en smartphone. Telefonering er kun en mindre sag. Der er dog et problem: De bedste smartphone-kameraer kan normalt kun findes i avancerede enheder, som ofte koster 1000 euro og mere. Ikke alle vil bruge så meget på en smartphone.

realme 9 Pro+ unboxing (1)

I mellemsegmentet skal kameraet og andet udstyr normalt kæmpe med kompromiser. Prisen bestemmer udstyret. Realme 9 Pro+ lover at være en undtagelse. Den er udstyret med den samme 50 MP Sony IMX766 billedsensor, som mange avancerede smartphones har installeret. Derudover er der optisk billedstabilisering (OIS), hvilket ikke er en selvfølge i mellemsegmentet.

realme 9 Pro+: design og finish

Realme er en smartphone-producent, der lægger stor vægt på et ekstraordinært design og kan lide at eksperimentere med udseendet og følelsen. Udover at være elegant og farverig er der som regel en specialudgave, der skiller sig ud fra de klassiske farver. Med realme 9 Pro+ er det farven "Sunrise Blue", der får smartphonen til at skifte farve, når solen skinner. Når sollys falder på den subtilt flimrende blå ryg, skifter nuancen mod rød.

Smartphonen fås også i farverne "Aurora Green" og den mere subtile "Midnight Black", som begge ikke har en farveændringseffekt, men også flimrer effektivt i lyset.

realme 9 Pro+ unboxing (2)

Med en størrelse på 160,2 x 73,3 x 7,99 mm og en vægt på 182g er realme 9 Pro+ en nem at håndtere smartphone. Ikke for stor, men heller ikke for lille. Bagsiden er lavet af glas, men den føles på ingen måde for glat. Uinteressante fingeraftryk fjernes nemt af glassets bagside.

Den kantede plastramme er en smagssag. Det kan tydeligt mærkes i hånden, hvilket jeg personligt ikke fandt negativt. Det giver lidt mere tryghed ved håndtering.

realme har endnu en gang undværet en IP-rating. Det betyder, at der teoretisk ikke er nogen beskyttelse mod vand. Et par vandstænk i regnen burde alligevel ikke skade smartphonen. For så vidt angår behandlingen, er der ikke noget at klage over. Smartphonen gør et stabilt indtryk.

realme 9 Pro+ bagcover (1)

Fra bagsiden til forsiden har realme 9 Pro+ et tredobbelt kamerasystem på bagsiden. Kameraarrangementet er baseret på Apples nuværende iPhone 13-serie. Vi ville have placeret 50 MP hovedkameraet og 8 MP ultravidvinkelkameraet oven på hinanden. Diagonalt ved siden af ​​er 2 MP makrokameraet. Kameraer og kamerabuler stikker tydeligt frem bagfra. En ret rystende affære, når man skriver på bordet!

realme 9 Pro+ bagcover (2)

Tænd/sluk-knappen er på højre side. Lydstyrkeknapperne er modsat til venstre. Den dobbelte SIM-slot, hvori to nano-SIM-kort kan indsættes, er placeret over lydstyrketasterne. Indsættelse af et microSD-hukommelseskort i stedet for et SIM-kort virker ikke. Realme 9 Pro+ tilbyder ingen hukommelsesudvidelsesmuligheder, hvilket ikke skal kritiseres for meget med 128GB eller 256GB datalagring.

realme 9 Pro+ leveringsomfang

Herunder ses det klassiske USB-C stik i midten. Til venstre for denne er en mikrofon og ved siden af ​​en 3.5 mm hovedtelefonindgang. En anden mikrofon er placeret inde i den øverste rammesektion. Højttaleren er placeret til højre for USB-C-stikket. Den anden højttaler er integreret i ørestykket, hvilket betyder, at smartphonen er i stand til at producere stereolyd. Mere om displayet, der pryder fronten.

realme 9 Pro+: Skærm

En 6,4-tommer AMOLED-skærm med en opløsning på 2400 x 1080 pixels eller 411 PPI venter os her. Smalle rammer sikrer et skærm-til-krop-forhold på 90,8 procent. 90 Hz opdateringshastigheden, som efterlader seeren med et særligt glat indtryk, er nu standard i middelklassen. Sammen med en samplingshastighed på 360 Hz reagerer touchskærmen også præcist og hurtigt. Ellers understøtter skærmen stadig HDR10 og dækker DCI-P3-farverummet.

realme 9 Pro+ skærm med hul foran kamera

I praksis skinner displayet på realme 9 Pro+ med realistiske, kraftfulde farver, høj synsvinkelstabilitet og en fremragende sortværdi. Displayet forbliver let at læse i lyse omgivelser, især udendørs i solskin. I mørke kan displayet dæmpes rigtig meget. Hvis du kigger på din smartphone om natten, er du garanteret ikke "blind". Den automatiske lysstyrkejustering reagerer rigtig godt her.

realme 9 Pro+ skærm (2)

Indstillingsmulighederne for skærmen er alsidige. Skærmfarverne kan justeres i tilstandene "Vivid", "Natural" og "Pro". Farverne er lidt køligere i Vivid-tilstand, mens farverne ser varmere ud i Natural og Pro - Cinematic-tilstande. Farvetemperaturen er trinløst justerbar i "koldere - standard og varmere". Videofarveforstærker konverterer automatisk SDR-indhold fra videoapps til HDR. Der er også en lys og mørk tilstand og en øjenkomforttilstand. Begge kan styres efter tidsplan.

Skærmens opdateringshastighed kan justeres i Automatic, High og Standard. Høj betyder 90 Hz, standard er 60 Hz. På Automatisk vælges opdateringshastigheden i henhold til appen. Desværre var det meget få apps, der virkede ved 90 Hz i testen.Det er lige meget om der er valgt Automatisk eller Høj. Brugergrænsefladen arbejder derimod konstant med jævne 90 Hz.

Der er en altid tændt funktion til notifikationer. Hvilke oplysninger (tid, dato, batteri og app-meddelelser) der vises, kan angives under menupunktet "Personalisering". Der er også forskellige designs at vælge imellem, og du kan angive, hvornår AOD'en skal være aktiv.

realme 9 Pro+: ydeevne

MediaTek Dimensity 920 5G leverer nok strøm. Chippen er fremstillet ved hjælp af den effektive 6nm-proces og tilbyder blandt andet en 8-core CPU (4x Cortex-A78 @2,5 GHz & 4x Cortex A55 @2,0 GHz) og en ARM Mali-G68 MC4 GPU. Der er også hurtig 5G mobilkommunikation (SA & NSA), WiFi 6 og Bluetooth 5.2.

Realme 9 Pro+ fås med 6+128GB eller 8+256GB lagerplads. Hovedhukommelsen er af typen LPPDR4X, datalagringen af ​​typen UFS2.2. Teoretisk set ville Dimensity 920 også understøtte LPDDR5 RAM og UFS3.1 hukommelse, men den billigere hukommelse blev valgt her. Som allerede nævnt er det ikke muligt at udvide datalageret med et microSD-hukommelseskort.

Realme 9 Pro+ klarer sig godt i præstationstesten. Dette bevises af de benchmarks, der er udført i testen, og de erfaringer, der er gjort i hverdagen. Typiske hverdagssituationer såsom start af apps, skift mellem flere åbne apps eller hurtig scrolling sker næsten øjeblikkeligt. Længere indlæsningspauser og hakken kan forekomme hist og her, men det er en sjældenhed.

 Spillere vil også få noget for pengene med realme 9 Pro+. Selv krævende spil som PUBG eller Call of Duty Mobile kan spilles problemfrit på høje detaljer. Det, der blev sagt om opdateringsfrekvensen, gælder dog også for mobilspil. Intet spil gør brug af hele 90 Hz. Visningsgrænsen er 60 FPS, som også kører konstant over skærmen i testen med PUBG. Der er ingen varmeproblemer. Smartphonen bliver ikke ubehageligt varm selv under langvarig fuld belastning, og ydeevnen bliver ikke reduceret (termisk drosling). Realme har installeret et rigtig godt "Vapor Chamber Cooling System" her.

realme 9 Pro+: brugergrænseflade

Realme 9 Pro+ kommer med realmeUI 3.0 baseret på Android 12. Udseendet og funktionerne ligner meget OPPOs ColorOS. Selve brugergrænsefladen ser moderne og ryddelig ud. Realme insisterede dog også på at installere nogle tredjepartsapps (TikTok, LinkedIn og Co.). Hvis du ikke kan lide det, kan du blot afinstallere apps.

Funktionelt tilbyder realmeUI 3.0 omfattende personaliseringsmuligheder. Baggrundsbilleder, symboler, farver og skrifttyper kan justeres efter din egen smag. Forskellige animationer er tilgængelige til fingeraftryksscanneren på skærmen. Ud over det altid tændte display kan du også bruge kantbelysning til at henlede din opmærksomhed på notifikationer.

Funktioner relateret til privatliv og databeskyttelse forsømmes heller ikke. Privacy-dashboardet giver et overblik over, hvilken app der har anmodet om hvilken tilladelse (placering, kamera, telefon osv.) inden for de seneste 24 timer. Du kan administrere tilladelserne for de enkelte apps via permission manager. Kamera- og mikrofonadgang kan slås helt fra, og der er mulighed for at låse apps med adgangskode, skjule apps eller klone systemet. Private data, som ingen burde se, kan opbevares i den beskyttede "private pengeskab".

Særlige funktioner gør multitasking nemmere. Der er "fleksibelt vindue", dvs. apps kan betjenes samtidigt i split-screen, der er en intelligent sidebar, hvor apps og funktioner kan gemmes, et separat område for børn og en "simpel tilstand", der indeholder ikoner og tekst forstørret . Den nemme tilstand er i øvrigt fantastisk til seniorer. Realme Lab tilbyder eksperimentelle funktioner. Et eksempel er pulsmålingen ved hjælp af fingeraftryksscanneren på skærmen.

realme 9 Pro+: Kamera

Nu bliver det spændende, for realme 9 Pro+ lover at blive udstyret med et af de bedste kameraer, som endda kan holde et lys til smartphones i højere prisklasser. Hovedkameraet bruger 50 MP Sony IMX766 billedsensor (f/1.8, 1/1.56″ sensorstørrelse), som også er installeret i mange en 1000 euro smartphone. Derudover byder hovedkameraet på optisk billedstabilisering (OIS), som kompenserer for bevægelser og sikrer rystelsesfrie fotos og videoer.

realme 9 Pro+ tredobbelt bagkamera.

De resterende sensorer på det tredobbelte kamera inkluderer et 8 MP Sony IMX355 ultra vidvinkelkamera (f/2.2, 119°) og et 2 MP OmniVision OV02B makrokamera (f/2.4). Dette er typisk standard i mellemsegmentet. Til selfies er der et 16 MP Sony IMX471 frontkamera (f/2.4), som er indlejret i displayet til venstre.

hovedkamera

Gode ​​lysforhold (dag)

Hovedkameraet tager billeder i 12.5 MP som standard. Dette skyldes "Quad-Bayer" matrixen, som giver 2×2 pixels med et fælles farvefilter. Fordelene ved Quad-Bayer-teknologien er en højere følsomhed af sensoren, et bedre dynamikområde og en lavere støjadfærd. Det er også muligt at tage billeder i hele 50 MP, men det giver ikke meget mening på grund af den store filstørrelse og den lave merværdi.

I praksis er hovedkameraet i realme 9 Pro+ overlegent i forhold til de fleste andre mellemklassesmartphones i samme prisklasse. Farvegengivelsen ser naturlig ud, billedskarpheden er høj, omend en smule overskarp, og detaljerne gengives rigtig godt. Synlig billedstøj var ikke mærkbar på nogen af ​​testbillederne. Hovedkameraet klarer samtidig lyse og mørke billedområder, hvilket taler for et anstændigt dynamisk område. Den automatiske HDR-tilstand behøver sjældent at gribe ind.

Dårlige lysforhold (nat)

Selv under dårlige lysforhold er der ikke meget at klage over i forhold til optagekvaliteten. Sony IMX766 er en højintensitetssensor, der tager fantastiske natbilleder selv uden nattilstand. Det bidrager også den optiske billedstabilisering til, som kompenserer for bevægelser rigtig godt og sikrer en god billedskarphed. Farverne på optagelserne er korrekte, dog med en noget varm tone. Billedstøjen øges ikke synligt i forhold til optagelserne i dagtimerne. Detaljer er også godt gengivet uden at blive meget mudrede.

Sammenfattende er realme 9 Pro+ en af ​​de få mellemklassesmartphones, der tager brugbare billeder under dårlige lysforhold. Hvis der er meget lidt omgivende lys, er det tilrådeligt at skifte til nattilstand. Det gør også billedet lysere og giver flere detaljer i mørke områder af billedet. Derudover ser farverne endnu stærkere ud, men nogle af optagelserne ser lidt for kunstige ud.

kamera zoom

Zoom er muligt med op til 20x forstørrelse. Hovedkameraet i realme 9 Pro+ forstørres op til 2x tabsfrit.

portræt

Realme 9 Pro+ tilbyder ikke en dybdesensor, men bokeh-billeder er stadig mulige. Mennesker og genstande er rent udskåret, og baggrunden er behageligt blødgjort. Graden af ​​sløring kan justeres før optagelse. Efterfølgende behandling er ikke mulig.

realme 9 Pro+ bokeh-billede

Ultra vidvinkel kamera

8 MP ultravidvinkelkameraet er ikke noget særligt sammenlignet med 50 MP hovedkameraet, men det leverer også brugbare billeder. Det dynamiske område passer, farverne er konsistente, og der er ingen synlige forvrængninger. I en direkte sammenligning med hovedkameraet er billederne slørede og detaljegraden reduceret. Men ser man billederne på en lille skærm, er forskellen næppe væsentlig.

Makro kamera

Venligst, kære smartphone-producenter, drop 2 MP makrokameraet! At lege med smartphonen er sjovt i starten, men makrokameraet giver ikke den store merværdi i det lange løb.

realme 9 Pro+ makro kamera testbillede

videokvalitet

Hovedkameraet er i stand til at optage videoer i 4K med 30 billeder i sekundet. 1080 billeder i sekundet er mulige på en reduceret 60p. OIS og EIS sikrer særligt jævne billeder på hovedkameraet. Hvad angår optagekvaliteten, kan det samme siges om billedkvaliteten. 4K-videoerne ser meget gode ud, og lyden er også optaget i god kvalitet. Det er også muligt at optage videoer med ultravidvinkelkameraet. Her er opløsningen begrænset til 1080p ved 30 billeder i sekundet.

front kamera

16 MP frontkameraet er typisk gennemsnit i mellemklassen. Farverne ser naturlige ud, måske lidt for svage til nogle smage. Billedets skarphed er okay, men en lille sløring er mærkbar, når der zoomes ind. Billederne bliver slørede, især når der er lidt lys tilgængeligt. Så falder detaljegraden også, og billedstøjen øges. Baggrund og forgrund er pænt adskilt i portrættilstand. Frontkameraet optager videoer i 1080p med 30 billeder i sekundet. HDR er understøttet.

Kamera app

Realme kamera-appen tilbyder omfattende funktioner og optagetilstande. Stærkere farver kan f.eks. opnås med AI-tilstand. AI-scenegenkendelsen genkender automatisk motivet og justerer farverne derefter. Dette gør græsset endnu frodigt grønt og himlen endnu mere blå. Men vær forsigtig, kameraets AI kan forfalske farvegengivelsen med alt for mættede farver!

Pro-tilstanden, som også kan optage i RAW udover JPG, byder på omfattende indstillingsmuligheder for ISO, lukker, EV, MF og WB. Ellers er der andre optagetilstande, der er skræddersyet til næsten enhver situation, såsom gadetilstand, stjernetilstand, panorama, tilt-shift og mange flere.

realme 9 Pro+: tilslutning og sensorer

Mobilfunk

5G-udvidelsen er i fuld gang, og der bliver også i stigende grad installeret chips med 5G-modem i den billige middelklasse. Dimensity 920 tilbyder også et hurtigt 5G-modem med SA & NSA-understøttelse i de frekvensområder, der er almindelige i dette land. Her er en oversigt:

  •  5G SA:  n1/n3/n5/n7/n8/n20/n28/n38/n40/n41/n77/n78/n66
  •  5G NSA:  n1/n3/n5/n7/n8/n20/n28/n38/n40/n41/n77/n78/n66
  •  GSM: 850/900/1800 / 1900MHz
  •  WCDMA:  Bands 1/2/4/5/6/8/19
  •  LTE FDD:  1/2/3/4/5/7/8/12/13/17/18/19/20/26/28/66
  •  LTE TDD: Bånd 38/39/40/41(2496-2690)

Telefoni og mobilsurfing fungerer problemfrit. Stemmekvaliteten er klar i begge retninger og lader intet tilbage at ønske.

realme 9 Pro+ Dual SIM slot

Wi-Fi og Bluetooth

Med WiFi 6 og Bluetooth 5.2 understøtter realme 9 Pro+ de nuværende trådløse standarder. Modtagelsesområdet og datagennemstrømningen i WLAN er over gennemsnittet. Bluetooth-forbindelser forbliver stabile selv ved en rækkevidde på 15 meter.

GPS og sensorer

Samme billede også med GPS-modtagelse. Positionen bestemmes i løbet af få sekunder og er derefter konstant stabil. At navigere gennem by og land fungerer uden frafald og uden afvigelser. Smartphonen har altid nok satellitter (GPS, AGPS, Beidou og Glonass) i udsigt. Et e-kompas er tilgængeligt.

Det andet sensoriske udstyr omfatter en nærhedssensor, en omgivende lyssensor, en accelerationssensor, et gyroskop, en G-sensor og en Hall-sensor. NFC til mobilbetalinger er også tilgængelig.

fingeraftryks-scannere

Realme 9 Pro+ har gemt fingeraftryksscanneren under skærmen. Oplåsning af smartphonen fungerer pålideligt og hurtigt. En alternativ oplåsningsmetode udover den klassiske PIN-kode eller adgangskode ville være ansigtsgenkendelse. Dette fungerer også godt, selvom det ikke er helt så pålideligt som fingeraftryksscanneren.

Lyd

Stereohøjttalersystemet i realme 9 Pro+ producerer en fantastisk lyd. Højttalersystemet er opdelt i en højttaler placeret i bunden af ​​rammen og telefonrøret som en anden højttaler. Den nederste højttaler er marginalt højere end den øverste. Ikke desto mindre er lyden meget afbalanceret og overbevisende, når man ser film, lytter til musik og spiller spil. Lydstyrken når et behageligt niveau uden forvrængning. Dolby Atmos fuldender lydoplevelsen.

 Hovedtelefoner kan tilsluttes via Bluetooth, USB-C eller 3.5 mm-stik. Der er ingen FM-radiofunktion.

realme 9 Pro+: Batteri

Realme 9 Pro+ har et batteri med en kapacitet på 4500 mAh. På trods af 90 Hz displayet, som teoretisk sikrer et højere forbrug, er smartphonen sparsommelig i forbruget. Driftstider på 1 1/2 til 2 dage kan opnås uden problemer under normal brug.

Hurtig opladning er garanteret af realmes "SuperDart" opladningsteknologi, som oplader realme Pro 9+ med op til 60 watt. Omregnet til opladningstider oplades smartphonen til omkring 30 procent på kun 75 minutter. Efter kun 50 minutter er batteriet helt fyldt. Trådløs opladning understøttes ikke.

Preisvergleich

ikonTysk lager
ikonLeveringstid 2-5 arbejdsdage
299,04€
bedømmelse
positiv

Design med stor farveeffekt
God 90 Hz AMOLED-skærm
God præstation i hverdagen og i mobilspil
Android 12 (realmeUI 3.0)
Meget godt hovedkamera med OIS
God mobiltelefonmodtagelse (5G, VoLTE, VoWiFi)
NFC til kontaktløs betaling
In-display fingeraftryk scanner
God stereohøjttaler
God batterilevetid og 60W hurtig opladning

negativ

Ingen IP-klassificering
Ingen hukommelsesudvidelse
Ingen 90 Hz i mobilspil

Konklusion

Hvis du leder efter en smartphone med meget godt kameraudstyr og stadig gerne vil holde dig under 400 euro, bør du helt sikkert tage et kig på realme 9 Pro+. I testen imponerede især hovedkameraet i realme 9 Pro+ med dets førsteklasses optagekvalitet. Sammenlignet udstyr med en Sony IMX766 billedsensor og optisk billedstabilisering (OIS) findes normalt kun i væsentligt højere prisklasser. Den mest oplagte konkurrent i samme prisklasse er OnePlus Nord 2.

Men resten af ​​udstyret i realme 9 Pro+ behøver heller ikke at gemme sig. MediaTek Dimensity 920 mobilplatformen giver smartphonen nok kraft til at præstere meget godt i hverdagen og i spil. Krævende mobilspil som PUBG kører med det med en konstant høj billedhastighed, selvom de fulde 90 Hz ikke er opbrugt, og du må nøjes med stabile 60 FPS. Ud over en anstændig ydeevne skinner Dimensity 920 også med hensyn til 5G-mobilkommunikation. Stemmekvaliteten lader intet tilbage at ønske.

90 Hz AMOLED leverer skarpe farver og en fremragende sort værdi. Videoer, apps og spil kan nydes rigtig godt på den 6,4 tommer store skærm. Jeg savnede faktisk ikke en 120 Hz opdateringshastighed. Sikkert også fordi springet fra 90 Hz til 120 Hz er mindre mærkbart for øjet end 60 Hz til 90 Hz. Man kan allerede godt køre ved 90 Hz. 120 Hz ville have været prikken over i'et.

Batteriet tilbyder heller ingen angrebsoverflade. I gennemsnit er 1 1/2 til 2 dage let opnåelige ved normal brug. 60 watt hurtigopladningsfunktionen oplader smartphonen helt på kun 50 minutter. Begge typiske værdier, som du kan forvente af en god mellemklassesmartphone.

Igen i en nøddeskal: Realme 9 Pro+ er en succesfuld smartphone, der scorer godt til rigtig godt på alle områder, og som jeg uden tøven kan anbefale.

9.1
Vores vurdering
Timo Altmeyer Avatar
forfatter

Lancerede hjemmesiden techreviewer.de i 2016 og har været aktiv redaktør af nyheder og testrapporter inden for alle teknologiområder lige siden.

5 kommentarer

5 kommentarer

  1. Spørgsmål

    17. Marts 2022 12 til: 18

    Er det kun hovedkameraet, der har billedstabilisering, eller har de andre kameraer også?

    • Timian Admin

      20. Marts 2022 11 til: 45

      Hej, kun hovedkameraet er optisk stabiliseret.

  2. marengs

    25. Marts 2022 15 til: 48

    Realme GT 2 Pro og denne har det samme kamera installeret. Omvendt betyder det, at hvis jeg kun vil have et godt kamera, kan jeg så også bruge dette? Så billeder og videoer kommer ud i identisk kvalitet?

    • Timian Admin

      27. Marts 2022 21 til: 16

      Hej Meringer, det kan man desværre ikke sige generelt. Identisk sensor betyder ikke identiske billeder og videoer. Billedprocessor og software spiller også en vigtig rolle i optagelseskvaliteten. Jeg har ikke holdt realme GT 2 Pro i mine hænder endnu. Så snart det ændrer sig, vil jeg rapportere. 🙂

      • marengs

        31. Marts 2022 18 til: 03

        Tak igen Jeg har nu fået 9 Pro+, og jeg er meget tilfreds med den med hensyn til pris-ydelse. Kvaliteten af ​​kameraet er fantastisk!!

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.

oversigt
producent

Realme

Modell

realme 9 Pro +

specifikationer

 Processor og hukommelse 
CPU: MediaTek Dimension 920 5G
GPU: ARM Mali-G68 MC4
Lagerplads: 6GB / 8GB LPDDR4X + 128GB / 256GB UFS2.2
Hukommelsesudvidelse: nej

 Skærm 
Vis diagonal: 6,4 tommer
Skærmopløsning: 2400 x 1080 pixels
Skærmfrekvens: 90 Hz
Skærmtype: AMOLED
Skærmbeskytter: Corning Gorilla Glass 5
Multitouch: 10 fingre

 Kameraer 
Hovedkamera: 50 MP Sony IMX766 OIS (f/1.8 blænde)
Ultra vidvinkel kamera: 8 MP Sony IMX355 (119 ° - f / 2.2 blænde)
Makrokamera: 2 MP (f / 2.4 blænde)

Forkamera: 16 MP (f / 2.4 blænde)

 netværk 
Dobbelt SIM: Ja
SIM-størrelse: Nano SIM
eSIM: Nej

2G GSM: 850 900 1800 1900 MHz
3G WCDMA: 1/2/4/5/6/8/19
4G LTE FDD: 1/2/3/4/5/7/8/12/13/17/18/19/20/26/28/66
4G LTE TDD: 38/39/40/41
5G NSA / SA: n1/n3/n5/n7/n8/n20/n28/n38/n40/n41/n77/n78/n66

 trådløs 
WiFi: 802.11 a / b / g / n / ac / ax
Bluetooth: 5.2
GPS: Ja
NFC: Ja

 sensorer 
* Føler til omgivende lys
* Accelerometer
* Proximity Sensor
* E-kompas
* gyroskop
* Fingeraftrykssensor (in-display)

 akkumulator 
Batteri: 4.500 mAh
Hurtig opladningsfunktion: 60 Watt
Qi butik: nej

 Andet 
OS: Android 12 (realmeUI 3)
Audio: 3.5 mm hovedtelefoner / stereohøjttalere
Tilslutning: USB-C
Størrelse: 160,2 73,3 x x 7,99 mm
Vægt: 182g

Mere fra realme
Narzo 50-serien kommer til Europa.

Nyheder

Realme har forsømt smartphones fra Narzo-serien på det europæiske marked. Det burde ændre sig med den nye realme Narzo 50-serie, hvilket er grunden til...

reklame

GOGOBedste julibanner