Følg os

Hej, hvad leder du efter?

realme GT Neo2 produktbillede

realme GT Neo 2 anmeldelse – smartphonen overbeviser!

Testrapport oprettet af Timo A. den 3. januar 2022

Realme GT Neo 2 er nu også tilgængelig i Europa. Den effektive Snapdragon 870-mobilplatform lover en masse ydeevne i apps og spil. Oven i købet er der en 120 Hz Samsung E4 AMOLED-skærm, et tredobbelt kamera med højopløseligt 64MP Sony-hovedkamera og et stort 5000 mAh-batteri med 65W SuperDart-hurtigopladningsfunktion, som fuldt oplader smartphonen på kun 35 minutter.

Et fancy datablad er på ingen måde en god smartphone. Lad os tage et kig på, hvad realme GT Neo 2 gør i praksis i testen.

Twitter Facebook WhatsApp Buffer Pin It
8.5
Vores vurdering
287 € amazon
Preisvergleich
Technische Daten
oversigt
producent

Realme

Modell

realme gt neo 2

specifikationer

 Processor og hukommelse 
CPU: Qualcomm Snapdragon 870
GPU: Adreno 650
RAM: 8 GB / 12 GB LPDDR5
Intern hukommelse: 128GB / 256GB UFS3.1
Hukommelsesudvidelse: nej

 Skærm 
Vis diagonal: 6,62 tommer
Skærmopløsning: 2400 x 1080 pixels
Skærmfrekvens: 120 Hz
Skærmtype: AMOLED (Samsung E4)
Skærmbeskytter: Corning Gorilla Glass 5
Samplingshastighed: 600 Hz
Multitouch: 10 fingre

 Kameraer 
Hovedkamera: 64 MP Sony IMX682 (blænde f / 1.8)
Ultra vidvinkelkamera: 8 MP (119 ° - f / 2.3 blænde)
Makrokamera: 2 MP (f / 2.4 blænde)

Forkamera: 16 MP (f / 2.5 blænde)

 netværk 
Dobbelt SIM: Ja
SIM-størrelse: Nano SIM
eSIM: Nej

GSM: 850 / 900 / 1800 / 1900
WCDMA: B1/B2/B4/B5/B6/B8/B19
FDD LTE: B1/B2/B3/B4/B5/B7/B8/B12/B13/B17/B18/B19/B20/B25/B26/B28/B32/B66
TDD LTE: B34/B38/B39/B40/B41(2496-2690MHz)/B42
5G NSA/SA: n77/78/79/38/40/41(2496-2690MHz)/1/3/5/7/8/20/28

 trådløs 
WiFi: 802.11 a / b / g / n / ac / ax
Bluetooth: 5.2
GPS: Ja (dobbeltfrekvens)
NFC: Ja

 sensorer 
* Føler til omgivende lys
* Accelerometer
* Proximity Sensor
* E-kompas
* gyroskop
* Fingerprint Sensor

 akkumulator 
Batteri: 5.000 mAh
Hurtig opladningsfunktion: 65 Watt
Qi butik: nej

 Andet 
Operativsystem: Android 11 (realme UI 2.0)
Lyd: stereohøjttalere
Tilslutning: USB-C
Størrelse: 162.9 75.8 x x 8.6 mm
Vægt: 200g

Anmeldelse: realme GT Neo 2

Den succesrige realme GT-modelserie vokser igen. Ikke så mærkeligt, for realme er i øjeblikket det hurtigst voksende smartphonemærke i verden! Efter realme GT (til prøven) og om sommeren realme GT Master Edition (til prøven), vil realme GT Neo 2 følge i slutningen af ​​året.

Tilbud (03. januar 2022)

Hos Amazon er der realme GT Neo 2 i Neo Black og Neo Blue med 8 + 128 GB lagerplads igen for 369 euro. Salg og forsendelse udføres af Amazon. Den bedste pris var sidst på Black Friday på 339 euro.

Tilbud på Amazon

realme GT Neo 2: design og håndværk

Fokus er igen på et ekstraordinært design, som realme opnår med farverne "Neo Green", "Neo Black" og "Neo Blue". Flagskibsfarven er "Neo Green", en neonfarvet grøn nuance, som i kombination med den sorte racerstribe og "Dare to Leap"-bogstaverne skaber et urbant look. Overfladen på alle farver er mat, hvilket stort set forhindrer grimme fingeraftryk.

realme GT Neo2 smartphone test unboxing

Desværre får købere ikke den smarte grønne kasse. Dette er tilbageholdt fra anmeldersættet.

Vores testenhed i "Neo Black" ser særdeles elegant ud. Bagsiden er lavet af plastik, men føles på ingen måde som det. Overfladen er behagelig glat, men ikke så glat, at smartphonen ligger glat i hånden. De afrundede kanter på bagsiden af ​​etuiet, som giver smartphonen et godt greb, bidrager også til dette.

realme GT Neo2 smartphone leveringsomfang

Udover smartphonen omfatter leveringsomfanget et beskyttelsescover, et ladekabel og en hurtigoplader.

Størrelsen på enheden er 162.9 x 75.8 x 8.6 mm. Vægten er 200g. Den tykke og tunge vægt skyldes primært det store 5000 mAh batteri. Der er ingen vandbeskyttelse (IP-klassificering). Forarbejdningskvaliteten er god og svarer til prisklassen.

realme GT Neo 2: Skærm

I direkte sammenligning med realme GT har realme forbedret visningen af ​​realme GT Neo 2 på flere punkter. Skærmstørrelsen på Samsung E4 AMOLED-skærmen er vokset fra 6,43 tommer til 6,62 tommer. Skærmopløsningen er forblevet den samme på 1080 x 2400 pixels (FHD+), men der er ingen ulempe i forhold til billedskarphed på grund af den høje skærmdiagonal. Med sine 397 PPI er skærmen stadig knivskarp.

realme GT Neo2 testskærm fra fronten.

Sprød AMOLED-skærm med knivskarp opløsning.

Opdateringshastigheden på 120 Hz gør skærmen særlig glat. Desværre er der stadig mindre problemer med den automatiske justering af opdateringshastigheden. I nogle apps og spil er dette begrænset til kun 60 Hz, selvom teoretisk set mere ville være muligt. I systemet er 120 Hz fuldt udspillet til enhver tid. Spillere får noget for pengene med den høje samplinghastighed på 600 Hz. Jo højere sampling rate, jo hurtigere reagerer skærmen på berøring, hvilket bestemt er en fordel i mobilspil.

realme GT Neo2 testskærm fra siden.

Med en opdateringshastighed på 120 Hz er skærmen super flydende og har ingen efterfølgende effekt.

Understøttelse af HDR10+-indhold er også nyt. Realme angiver den maksimale skærmlysstyrke som 1300 nits, hvilket betyder, at realme GT Neo 2 har den lyseste skærm, der nogensinde er blevet indbygget i en realme-smartphone. Displayet kan aflæses uden problemer i det fri og i solskin. Skærmen dækker 3 procent af DCI-P100-farverummet. AMOLED-skærmtypen betyder, at farverne er særligt stærke, og kontrasten er næsten uendelig.

realme GT Neo 2: ydeevne og brugergrænseflade

Den indbyggede Snapdragon 870-mobilplatform fra Qualcomm gør realme GT Neo 2 til en overkommelig overklassesmartphone. Chippen, der er fremstillet ved hjælp af 7nm-processen, fungerer særligt effektivt og tilbyder tilstrækkelig ydeevne til alle daglige opgaver.

realme GT Neo2 Snapdragon 870

Dette er muliggjort af en 8-core CPU (1x Cortex-A77 med 3,1 GHz, 3x Cortex-A77 med 2,4 GHz og 4x Cortex-A55 med 1,8 GHz) og en Adreno 650 GPU. Snapdragon X5-modemet muliggør hurtig LTE- og 55G-mobilkommunikation. På toppen er der nok hukommelse med enten 8GB eller 12GB LPDDR5 hovedhukommelse og 128GB eller 256GB UFS3.1 datahukommelse. En udvidelse af datahukommelsen med et microSD-hukommelseskort understøttes ikke.

I benchmark må realme GT Neo 2 halte bagefter den ældre realme GT med Snapdragon 888, men denne forskel er på ingen måde mærkbar i daglig brug. Systemet kan betjenes problemfrit hele vejen igennem, apps og spil starter hurtigt og kører problemfrit.

Smartphonen blev leveret med realme UI 2.0, som er baseret på Android 11. Den nye realme UI 3.0 med Android 12-basis vil snart blive udrullet som en opdatering.

realme GT Neo 2: 64MP tredobbelt kamera

Et kig på dataarket afslører, at realme har taget det tredobbelte kamera og frontkamera i realme GT næsten 1:1 til realme GT Neo 2. Hovedkameraet bruger den samme 64MP Sony IMX682 billedsensor med f/1.8 blænde, et 8MP ultravidvinkelkamera med 119° vidvinkel og f/2.3 blænde og et 2MP makrokamera med f/2.4 blænde. Frontkameraet har en opløsning på 16MP og bruger en f/2.5 blænde.

realme GT Neo2 kamera test

På dette tidspunkt vil vi også gerne henvise til vores  Test for realme GT  henvise. Smartphonen bruger et identisk kamerasystem og opnår meget ens resultater. De mindre forskelle er i softwarebehandlingen.

Hovedkameraets optagekvalitet er overbevisende under gode lysforhold. Detaljer er fanget godt og billedet ser behageligt skarpt ud. Der er heller ikke noget galt med det dynamiske område. Kameraet kan klare modlys. Den (automatiske) HDR-tilstand behøver kun at gribe ind meget sjældent. Farverne fremstår realistiske med en let forstærket note.

Ultra-vidvinkelkameraet leverer en optagekvalitet på et gennemsnitligt middelklasseniveau. Som du tydeligt kan se, er optagelserne lidt mørkere og skiftende i farven. Eksempelbilledet er dog taget i let tusmørke.

realme GT Neo2 hovedkamera solnedgang

Under dårlige lysforhold fanger hovedkameraet stadig nok lys til at levere rimelig brugbare optagelser. Billedstøjen er stadig begrænset, men manglen på billedstabilisering gør det stadig sværere at tage skarpe billeder. Nattilstand er en stor hjælp til at opretholde en god optagekvalitet.

realme GT Neo 2: 16MP frontkamera

Realme husede 16 MP frontkameraet i et "punch hole". Optagekvaliteten er imponerende. Billeder er behageligt lyse og viser stærk, men alligevel naturlig farvegengivelse. For en sløret baggrund kan du nemt skifte til portrættilstand (bokeh). Sløringen af ​​baggrunden er ikke for aggressiv og er rent adskilt fra forgrunden.

Frontkameraet optager videoer i maksimal 1080p opløsning og med op til 30 billeder i sekundet.

realme GT Neo 2: Tilslutning

Realme GT Neo 2 viser en meget god figur inden for mobilkommunikation. Modtagelsen var stabil hele tiden i testen, og stemmekvaliteten var fremragende. Det samme gælder WLAN-modtagelsen (WiFi 6), som scorer med god signalstyrke og høj datagennemstrømning. Bluetooth er tilgængelig i version 5.2.

realme GT Neo2 smartphone tilbage.

Navigationen med realme GT Neo 2 var også uden forhindringer. Takket være dobbelt GPS findes den nøjagtige position i brøkdele af et sekund. Der var ingen afvigelser fra ruten under navigation.

realme GT Neo2 smartphone underside med USB-C.

 NFC er tilgængelig, så mobilbetalinger med Google Pay også er mulige. En fingeraftryksscanner på skærmen låser pålideligt smartphonen op. Placeringen af ​​tænd/sluk-knappen, som er lidt højere, rummer et lille kritikpunkt på dette tidspunkt. Når du griber og tænder, når tommelfingeren ikke helt så godt frem til fingeraftryksscanneren.

realme GT Neo2 smartphone top.

Realme GT Neo 2 genererer en stereolyd ved hjælp af auriklen. Lyden er afbalanceret, og lydstyrken er tilstrækkelig. Realme klarede sig uden en 3.5 mm hovedtelefonforbindelse denne gang.

realme GT Neo 2: batteri

Batteriet på 5000 mAh (2x 2500 mAh) giver realme GT Neo 2 en meget god batterilevetid. Den gennemsnitlige bruger, der bruger smartphonen til telefoni, internetbrowsing, sociale medier og til at se en video hist og her, har en gennemsnitlig køretid på 2 ½ dag. Tunge brugere, der kan lide at spille mobilspil, bør også komme igennem dagen uden problemer.

realme GT Neo2 smartphone tilbage på æske.

Den 65 watt "SuperDart" hurtigopladningsteknologi oplader smartphonen fuldt ud på cirka 37 minutter. Den nødvendige hurtigoplader til dette er inkluderet i leveringsomfanget. Qi trådløs opladning understøttes ikke.

Preisvergleich

ikonTysk lager
ikonLeveringstid 2-5 arbejdsdage
286,72€
bedømmelse
positiv

Elegant design og godt håndværk
AMOLED -display med 120 Hz opdateringshastighed
Hurtig ydeevne i apps og spil
Brugbart hoved- og frontkamera
Stabil Android 11 brugergrænseflade
God mobilkvalitet (5G, VoLTE, VoWiFi)
God stereolyd
NFC til kontaktløs betaling
God batterilevetid og kort opladningstid

negativ

Ingen IP-beskyttelse
Ingen hukommelsesudvidelse
Optagekvalitet ultra vidvinkel og makro kamera

Konklusion

For mindre end 400 euro tilbyder smartphonen fremragende hverdagsydelse. Uanset om det er en app eller et udfordrende mobilspil. Brugere er garanteret at få deres penge værd takket være den høje ydeevne af Snapdragon 870.

Den højopløselige AMOLED-skærm, som er skarp og særlig flydende at betjene takket være dens 120 Hz opdateringshastighed, var også overbevisende. De mobile kommunikationskvaliteter i realme GT Neo 2 er gode. Stereohøjttalerne muliggør en afbalanceret lyd.

Hovedkameraet er på et godt mellemtoneniveau. Billeder er skarpe, rige på detaljer og farvekoordinerede. Der er stadig plads til forbedringer med ultravidvinkelkameraet og makrokameraet. Frontkameraet leverer derimod brugbare selfies.

Pris-ydelsesforholdet for realme GT Neo 2 er rigtigt, og smartphonen er en anbefaling værd.

8.5
Vores vurdering
Timo Altmeyer Avatar
forfatter

Lancerede hjemmesiden techreviewer.de i 2016 og har været aktiv redaktør af nyheder og testrapporter inden for alle teknologiområder lige siden.

3 kommentarer

3 kommentarer

  1. Jan

    21. Februar 2022 16 til: 42

    Hej og mange tak for den detaljerede test. Jeg leder i øjeblikket efter en ny smartphone, og Neo 2 er på min korte liste. Testrapporten siger, at opdateringen til Android 12 vil finde sted snart. Det ville være meget vigtigt for mig at vide, hvornår det bliver, og om Android 13 stadig kan forventes.

  2. Robi

    29. Marts 2022 21 til: 34

    Har smartphonen en LTPO-skærm?

    • Timian Admin

      8. April 2022 23 til: 41

      Hej Robi, smartphonen har ingen LTOP-skærm.

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.

oversigt
producent

Realme

Modell

realme gt neo 2

specifikationer

 Processor og hukommelse 
CPU: Qualcomm Snapdragon 870
GPU: Adreno 650
RAM: 8 GB / 12 GB LPDDR5
Intern hukommelse: 128GB / 256GB UFS3.1
Hukommelsesudvidelse: nej

 Skærm 
Vis diagonal: 6,62 tommer
Skærmopløsning: 2400 x 1080 pixels
Skærmfrekvens: 120 Hz
Skærmtype: AMOLED (Samsung E4)
Skærmbeskytter: Corning Gorilla Glass 5
Samplingshastighed: 600 Hz
Multitouch: 10 fingre

 Kameraer 
Hovedkamera: 64 MP Sony IMX682 (blænde f / 1.8)
Ultra vidvinkelkamera: 8 MP (119 ° - f / 2.3 blænde)
Makrokamera: 2 MP (f / 2.4 blænde)

Forkamera: 16 MP (f / 2.5 blænde)

 netværk 
Dobbelt SIM: Ja
SIM-størrelse: Nano SIM
eSIM: Nej

GSM: 850 / 900 / 1800 / 1900
WCDMA: B1/B2/B4/B5/B6/B8/B19
FDD LTE: B1/B2/B3/B4/B5/B7/B8/B12/B13/B17/B18/B19/B20/B25/B26/B28/B32/B66
TDD LTE: B34/B38/B39/B40/B41(2496-2690MHz)/B42
5G NSA/SA: n77/78/79/38/40/41(2496-2690MHz)/1/3/5/7/8/20/28

 trådløs 
WiFi: 802.11 a / b / g / n / ac / ax
Bluetooth: 5.2
GPS: Ja (dobbeltfrekvens)
NFC: Ja

 sensorer 
* Føler til omgivende lys
* Accelerometer
* Proximity Sensor
* E-kompas
* gyroskop
* Fingerprint Sensor

 akkumulator 
Batteri: 5.000 mAh
Hurtig opladningsfunktion: 65 Watt
Qi butik: nej

 Andet 
Operativsystem: Android 11 (realme UI 2.0)
Lyd: stereohøjttalere
Tilslutning: USB-C
Størrelse: 162.9 75.8 x x 8.6 mm
Vægt: 200g

Mere fra realme
Narzo 50-serien kommer til Europa.

Nyheder

Realme har forsømt smartphones fra Narzo-serien på det europæiske marked. Det burde ændre sig med den nye realme Narzo 50-serie, hvilket er grunden til...

reklame

GOGOBedste julibanner