Følg os

Hej, hvad leder du efter?

Redmi Note 11 Pro 5G produktbillede

Redmi Note 11 Pro 5G i gennemgang – kraftfuld mellemranger fra Xiaomi

Testrapport oprettet af Timo A. den 27. marts 2022

Vi testede Redmi Note 11 Pro 5G-smartphonen for dig. Af de fire modeller af Redmi Note 11-serien, der er blevet frigivet indtil videre, er Redmi Note 11 Pro 5G i toppen af ​​smartphone-serien. Den har blandt andet et 120 Hz AMOLED-display, et tredobbelt kamera med en 108 MP hovedsensor og et stort 5000 mAh batteri med 67W hurtigopladningsfunktion.

Fantastisk samlet pakke eller bare ensartethed? Det er vores indtryk.

Twitter Facebook WhatsApp Buffer Pin It
8.5
Vores vurdering
259 € goboo.com
Preisvergleich
Technische Daten
oversigt
producent

Xiaomi

Modell

Redmi Note 11 Pro 5G

specifikationer

 Processor og hukommelse 
CPU: Qualcomm Snapdragon 695
GPU: Adreno 619
Lagerplads: 6GB / 8GB LPDDR4X + 128GB / 256GB UFS2.2
Memory forlængelse: Ja

 Skærm 
Vis diagonal: 6,67 tommer
Skærmopløsning: 2400 x 1080 pixels
Skærmfrekvens: 120 Hz
Skærmtype: AMOLED
Skærmbeskytter: Corning Gorilla Glass 5
Multitouch: 10 fingre

 Kameraer 
Hovedkamera: 108 MP Samsung HM2 1/1.52", 0.7µm, PDAF, f/1.9
Ultravidvinkelkamera: 8 MP, f/2.2, 118° vidvinkel
Makrokamera: 2MP, f/2.4

Frontkamera: 16 MP, f/2.4

 netværk 
Dobbelt SIM: Ja
SIM-størrelse: Nano SIM
eSIM: Nej

2G GSM: 850 900 1800 1900 MHz
3G WCDMA: 1/2/4/5/6/8/19
4G LTE FDD: 1/2/3/4/5/7/8/12/13/17/18/19/20/26/28/66
4G LTE TDD: 38/39/40/41
5G NSA / SA: n1/n3/n5/n7/n8/n20/n28/n38/n40/n41/n77/n78/n66

 trådløs 
WiFi: 802.11 a / b / g / n / ac
Bluetooth: 5.1
GPS: Ja
NFC: Ja

 sensorer 
* Føler til omgivende lys
* Accelerometer
* Proximity Sensor
* E-kompas
* gyroskop
* Fingerprint Sensor
* IR blaster

 akkumulator 
Batteri: 5.000 mAh
Hurtig opladningsfunktion: 67 Watt
Qi butik: nej

 Andet 
Operativsystem: Android 11 (MIUI 13)
Audio: 3.5 mm hovedtelefoner / stereohøjttalere
Tilslutning: USB-C
Størrelse: 164,2 76,1 x x 8,1 mm
Vægt: 202g

Lieferumfang

1x Redmi Note 11 Pro 5G
1x oplader 67W
1x ladekabel
1x beskyttelsesdæksel
1x SIM-nål
1x manual

Anmeldelse: Redmi Note 11 Pro 5G

I midten af ​​februar præsenterede Xiaomi Redmi Note 11-serien, som er beregnet til at erstatte Redmi Note 10-serien, der blev udgivet sidste år. Redmi Note 11 Pro 5G testet her er øverst, efterfulgt af en Redmi Note 11 Pro (uden 5G), Redmi Note 11S og budget smartphonen Redmi Note 11 (anmeldelse).

 Ret forvirrende, ikke? Du kan se, hvordan smartphones adskiller sig fra hinanden i følgende tabel.

 Modell   Redmi Note 11 Pro 5G   Noter redmi 11 Pro   Redmi Note 11S   Redmi Note 11 
 Chip  Snapdragon 695 MediaTek Helio G96 MediaTek Helio G96 Snapdragon 680
 CPU  Octa Core (2x Cortex-A77 @2.2 GHz 6x Cortex-A55 @1.7 GHz) Octa Core (2x Cortex-A76 @2,05GHz 6x Cortex-A55 @2,00GHz) Octa Core (2x Cortex-A76 @2,05GHz 6x Cortex-A55 @2,00GHz) Octa Core (4x Cortex-A73 @2.2 GHz 4x Cortex-A53 @1.8 GHz)
 GPU  Adreno 619 Lille G57 MC2 Lille G57 MC2 Adreno 610
 Speicher  6+64 GB / 6+128 GB / 8+128 GB LPDDR4X + UFS2.2 6+64 GB / 6+128 GB / 8+128 GB LPDDR4X + UFS2.2 6+64 GB / 6+128 GB / 8+128 GB LPDDR4X + UFS2.2 4+64 GB / 4+128 GB / 6+128 GB LPDDR4X + UFS2.2
 Skærm  6,67 tommer AMOLED - 120Hz + 360Hz - 1080 x 2400 pixels - DCI-P3 6,67 tommer AMOLED - 120Hz + 360Hz - 1080 x 2400 pixels - DCI-P3 6,43 tommer AMOLED - 90Hz + 180Hz - 1080 x 2400 pixels - DCI-P3 6,43 tommer AMOLED - 90Hz + 180Hz - 1080 x 2400 pixels - DCI-P3
 Kameraer  108MP, f/1.9, 1/52′ Samsung HM2
8 MP, f / 2.2, 118˚ vidvinkel
2MP, f/2.4, makro
16 MP, f/2.4, front
108MP, f/1.9, 1/52′ Samsung HM2
8 MP, f / 2.2, 118˚ vidvinkel
2MP, f/2.4, makro
16 MP, f/2.4, front
108MP, f/1.9, 1/52′ Samsung HM2
8 MP, f / 2.2, 118˚ vidvinkel
2MP, f/2.4, makro
16 MP, f/2.4, front
50 MP, f / 1.8
8 MP, f / 2.2, 118˚ vidvinkel
2MP, f/2.4, makro
13 MP, f/2.4, front
 Højtaler  Stereo Stereo Stereo Stereo
 NFC  Ja Ja Ja Ja
 akkumulator  5000mAh - 67W 5000mAh - 67W 5000mAh - 33W 5000mAh - 33W
 Størrelse og vægt  164,19 x 76,1 x 8,12 mm - 202 g 164,19 x 76,1 x 8,12 mm - 202 g 159,87 x 73,87 x 8,09 mm - 179 g 159,87 x 73,87 x 8,09 mm - 179 g

Det er ikke alt. Den der også blev præsenteret i februar og allerede er testet af os POCO X4 Pro 5G (anmeldelse) er næsten identisk med Redmi Note 11 Pro 5G.

På hardwaresiden er det komplette datablad simpelthen blevet overtaget. Der er kun forskelle i designet af bagsiden, hvilket er meget enklere i Redmi Note 11 Pro 5G.

tilbud

Xiaomis officielle salgspartner "Goboo" er en af ​​de første online butikker, der tilbyder Redmi Note 11 Pro 5G. Med hurtig og gratis forsendelse fra EU-lageret er smartphonen inklusive en gratis Mi Band 6 i øjeblikket tilgængelig fra 279 euro.

Du skal blot aktivere rabat på 20 euro på produktsiden, som så automatisk indløses i indkøbskurven.

Til Goboo tilbuddet

Redmi Note 11 Pro 5G: design og finish

Og med designet af Redmi Note 11 Pro 5G starter vi også. Smartphonen har en størrelse på 164,19 x 76,1 x 8,12 mm og vejer 202 g. Så den er ret stor, men stadig inden for normen for nutidens smartphonestørrelser. Foretrækker du en mere kompakt smartphone, bør du tage et kig på Redmi Note 11S, som i hvert fald er en smule smallere i længden og bredden.

Redmi Note 11 Pro 5G bagside i sollys.

Bagsiden af ​​smartphonen i mat "Graphite Grey".

I modsætning til de billigere modeller i Redmi Note 11-serien er bagsiden af ​​Redmi Note 11 Pro 5G lavet af glas. Xiaomi nævner ikke, i hvilket omfang et særligt beskyttelsesglas blev brugt. På trods af daglig brug uden beskyttelsescover var der dog ingen ridser under testfasen. Bagsiden af ​​glasset modstår også rigtig godt snavs og grimme fingeraftryk. Farvemæssigt har du valget mellem "Graphite Grey", "Polar White" og den noget mere markante "Atlantic Blue", som også kommer med spejleffekt.

Redmi Note 11 Pro 5G fra oven med IR-blaster, mikrofon, højttalerudgang og 3,5 mm hovedtelefonstik.

Et billede fra oven viser forskellige tilslutningsmuligheder.

Den kantede og derfor flade skrå ramme er lavet af plast. Jeg kan personligt godt lide håndfølelsen af ​​den flade ramme. Smartphonen ligger derfor stabilt i hånden. Men følelsen er en smagssag. Nogle mennesker vil sandsynligvis foretrække en afrundet kasseramme. Det er næsten muligt at betjene enheden med én hånd. Power-knappen på siden, som også inkluderer fingeraftryksscanneren, er let tilgængelig. Over det er volumenvippen, som også er nem at nå.

I henhold til beskyttelsesklasse IP53 er smartphonen beskyttet mod støv og sprøjtevand. For eksempel har SIM-slottet den typiske gummiring, der skal holde vand ude. Smartphonen er ikke vandtæt, men den kan tåle kraftig regn.

Redmi Note 11 Pro 5G nedefra med USB-C-stik, SIM-bakke, mikrofon og højttalerudgang.

Samme billede herunder, hvor blandt andet USB-C forbindelsen er placeret i SIM-slottet.

Tilslutningerne er placeret som følger: USB-C-stikket er typisk placeret i bunden. Til venstre ses SIM-slottet, som kan udstyres med enten to nano-SIM-kort eller et nano-SIM og et microSD-hukommelseskort. Til højre ses en mikrofon og en af ​​stereohøjttalerudgangene. Den højre side af rammen har stået helt fri. Den fortsætter i toppen med et 3.5 mm hovedtelefonstik, endnu en højttalerudgang og endnu en mikrofon samt en infrarød sender. Xiaomi har gjort et godt stykke arbejde med behandlingen.

Redmi Note 11 Pro 5G leveringsomfang.

Der medfølger også et beskyttende etui og en 67W hurtigoplader.

Redmi Note 11 Pro 5G: 120Hz AMOLED-skærm

Xiaomi bruger en 11-tommer AMOLED-skærm med en opdateringshastighed på 5 Hz til Redmi Note 6,67 Pro 120G. Selvom et display med sådanne egenskaber bliver mere og mere almindeligt i middelklassen, er det stadig undtagelsen i denne prisklasse.

Derudover er der en høj skærmopløsning på 1080 x 2400 pixels, hvilket igen svarer til en skarp skærm på 395 PPI. Skærmen er beskyttet af særligt ridse- og brudsikkert Corning Gorilla Glass 5 .

Redmi Note 11 Pro 5G AMOLED-skærm med dristige farver.

Behageligt smalle skærmkanter fuldender designet.

Displayet er optimeret til DCI-P3 farverum. I skærmindstillingerne kan du justere farverne i tilstandene "Vivid", "Mættet" og "Standard". Afhængigt af tilstanden kommer farverne lidt stærkere, køligere eller varmere frem. Farvetemperaturen kan også justeres i flere tilstande eller via et farvehjul. Typisk AMOLED, skærmen på Redmi Note 11 Pro 5G overbeviser med fremragende farvegengivelse, et stærkt kontrastforhold og en stærk sort værdi.

Den gode læsbarhed i solskin taler også for displayet. I automatisk tilstand tilpasser displayets lysstyrke sig hurtigt til omgivelserne. Med op til 700 nits i "High Brightness Mode" og 1200 nits i "Peak" skinner displayet forbløffende kraftigt. Der kan også siges gode ting om synsvinkelstabiliteten. Flade betragtningsvinkler påvirker ikke læseligheden og visningen væsentligt.

En anden nøglefunktion er 120 Hz opdateringshastigheden, som sikrer, at indholdet vises særligt jævnt. Du skal dog først aktivere 120 Hz i displayindstillingerne. Som standard er smartphonen indstillet til 60 Hz. En mangel ved den høje opdateringshastighed er den noget svage Snapdragon 695, som ikke byder på nogen større ydeevnereserver og ikke fuldt ud kan udnytte 120 Hz i de fleste apps og mobilspil.

Displayets altid tændte funktion bliver mødt med uforståelse. Faktisk betyder det den kontinuerlige statusvisning på den slukkede skærm. Xiaomi forstår noget andet ved "always-on".

Selvom der er en funktion med forskellige indstillingsmuligheder, forbliver displayet kun aktivt i 10 sekunder. Denne form for AOD er ​​fuldstændig ubrugelig til at tjekke klokkeslættet eller notifikationerne, fordi du stadig skal hente smartphonen. Lad os håbe, at Xiaomi reagerer på dette i kommende opdateringer!

Redmi Note 11 Pro 5G Netflix.

Netflix, Prime Video og andre streamingudbydere kan afspilles i fuld HD.

En anden notifikationsfunktion er notifikationseffekten på kanten af ​​skærmen. Indgående meddelelser signaleres ved et kort blink på kanten. Også her er der forskellige effekter at vælge imellem.

Streamingelskere kan nyde Netflix og Co. i høj opløsning. Den nødvendige Widevine L1-certificering er tilgængelig. Desværre er elskere af HDR10 og Dolby Vision udeladt i kulden!

Redmi Note 11 Pro 5G: Snapdragon 695

Redmi Note 11 Pro 5G er udstyret med den ARMv8-baserede Qualcomm Snapdragon 695-mobilplatform, hvis otte-core CPU har to Cortex-A77-kerner (2,2 GHz) og seks Cortex-A55-kerner (1,7 GHz). GPU'en er en Adreno 619. Takket være 6nm produktion lover chippen en anstændig energieffektivitet.

Lagertyperne er LPDDR4X-hukommelse og hurtig UFS2.2-datalagring. Her har du valget mellem 6+64GB, 6+128GB eller 8+256GB hukommelse. Så meget for teorien.

Som allerede nævnt har Snapdragon 695 ikke særlig store præstationsreserver, hvilket også afspejles i benchmark-resultaterne. I den virkelige hverdag er dette dog mindre mærkbart. Med hensyn til ydeevne opfører smartphonen sig jævnt og selvsikkert det meste af tiden. Komplekse hjemmesider bygges hurtigt i browsertesten. Hukommelsens sekventielle læsehastighed er god. Apps starter med en behagelig hastighed og opbevares i hukommelsen i tilstrækkelig lang tid.

Snadragon 695 viser svagheder i krævende mobilspil. Det skal siges, at Redmi Note 11 Pro 5G er mindre anbefalet til mobile spillere. Spil som PUBG eller Asphalt 9 kan spilles, men detaljeniveauet bør reduceres betydeligt for at undgå stammen. Smartphonen holder hovedet "koldt" i næsten alle situationer. Ydelsesfald på grund af høj varmeudvikling forekommer ikke.

Redmi Note 11 Pro 5G: brugergrænseflade

På softwaresiden er MIUI 13 allerede på smartphonen, som stadig var baseret på Android 11 på tidspunktet for testen. En opdatering til Android 12 vil dukke op i den nærmeste fremtid.

De forudinstallerede apps er alsidige. Ud over adskillige Google- og Xiaomi-apps er der også en masse bloatware forudinstalleret. I alt 19 sådanne apps fra kategorierne gaming, sociale medier og shopping er forudinstalleret på smartphonen. Heldigvis kan hver af disse apps afinstalleres.

Selve MIUI-brugergrænsefladen er funktionel og klart struktureret. Den integrerede temabutik tilbyder omfattende tilpasningsmuligheder med et stort udvalg af temaer. På denne måde kan interfacets udseende ændres på ingen tid overhovedet. Hvis du har knyttet smartphonen til en Mi-konto, får du adgang til Xiaomi Cloud, hvor vigtige filer og billeder kan gemmes.

Dual Apps-funktionen giver brugerne mulighed for at klone applikationer. Funktionen "anden profil", som giver dig mulighed for at oprette en ekstra brugerkonto med din egen startskærm, er mere vidtrækkende. "Sidebjælken" er også nyttig, da den giver hurtig adgang til apps som overlejring. Der er også mange andre nyttige funktioner. Det ville gå ud over dette afsnits rammer at gå nærmere ind på dette.

Redmi Note 11 Pro 5G: kamera

Det bagerste tredobbelte kamera bruger 108 MP Samsung HM2 billedsensor (blænde f/1.9, 1/52″) fra sidste års Redmi Note 10 Pro. Kamerasensoren var allerede i stand til at bevise sig der og overbeviste (under hensyntagen til prisklassen) med god foto- og videokvalitet.

Redmi Note 11 Pro 5G tredobbelt bagkamera

De resterende sensorer er opdelt i et 8 MP Sony IMX355 ultra vidvinkelkamera med en 118° vidvinkel og et 2 MP makrokamera (blænde f/2.4). Erfaringen har vist, at 2 MP makrokameraet blot er en gimmick uden den store merværdi. Et 16 MP Omnivision OV16A1Q frontkamera er ansvarlig for selfies.

hovedkamera

Målt i forhold til prisklassen kan gode billeder tages med 108 MP hovedkameraet i Redmi Note 11 Pro 5G. Billederne er behageligt skarpe, detaljer er godt gengivet og farverne fremstår naturlige. Fokus sættes hurtigt uden at skulle lave en masse manuelt arbejde.

Optagelserne er lidt mere detaljerede og skarpere i 108 MP-tilstand. Dette bliver dog først rigtigt synligt, når du zoomer ind på optagelsen. Derudover kræves gode lysforhold, fordi elimineringen af ​​pixel binning også øger støjkomponenten i billedet.

Hovedkameraets dynamikområde er på ingen måde grænseløst. Den automatiske HDR-funktion behøver sjældent at hjælpe. Her er en række forskellige billeder taget i dagslys og solnedgang.

Redmi Note 11 Pro 5G testbillede hovedkamera dag (6)

Redmi Note 11 Pro 5G klarer også dårlige lysforhold. Farverne er velbevarede, og mængden af ​​støj i billedet øges ikke væsentligt. Som forventet falder detaljegraden lidt. Nattilstanden hjælper, da den lysner billedet og får detaljerne lidt mere frem.

 

Ultra vidvinkel kamera

Redmi Note 11 Pro 5G tager også ultra-vidvinkelbilleder godt. Optagekvaliteten kan ikke konkurrere med hovedkameraet på grund af det reducerede detaljeniveau og lavere dynamikområde, men det er fuldstændig tilstrækkeligt til snapshots. Især på små skærme er forskellen næppe væsentlig. Så meget desto tydeligere på en stor skærm.

Andre sensorer og optagefunktioner

Makrokameraet er der kun for at forskønne databladet. I praksis giver optagelserne ingen reel merværdi. Betjeningen af ​​kamera-appen er enkel og forståelig. Den funktion, du leder efter, kan hurtigt findes, og indstillinger kan ændres på ingen tid overhovedet. Alternativt er det tilrådeligt at eksperimentere med Gcam-mods, da kamerasoftwaren også kan have stor indflydelse på optagekvaliteten.

Redmi Note 11 Pro 5G testbillede makrokamera

Taget med makrokamera.

Redmi Note 11 Pro 5G optager videoer i en maksimal opløsning på 1080p30. Det er en skam, for nu om dage kan du forvente højopløselige 4K-videooptagelser selv fra billige mellemklassesmartphones. Den maksimale opløsning på 1080p skyldes Snadragon 695, hvis billedprocessor ikke understøtter 4K. Selv 1080p60 er ikke en mulighed. Den optagede lyd er overbevisende.

Endelig har vi frontkameraet på 16 MP, som tager ret flotte selfies i løbet af dagen. Under dårlige lysforhold bliver billederne mere og mere detaljerede og slørede.

Redmi Note 11 Pro 5G: tilslutning og sensorer

Mobilfunk

Som navnet antyder, er Redmi Note 11 Pro 5G en smartphone med 5G-mobilunderstøttelse. De mobile radiofrekvenser og -bånd, der almindeligvis anvendes i dette land, er fuldt understøttet. Her er en oversigt over frekvenser og bånd: 

  • 2G: GSM: 850 900 1800MHz
  • 3G: WCDMA: 1/2/4/5/8/19
  • 4G: LTE FDD: 1/2/3/4/5/7/8/12/13/17/18/19/20/26/28/32/66
  • 4G: LTE TDD: 38/40/41
  • 5G: n1/3/5/7/8/20/28/38/40/41/66/77/78

Telefonering og mobilsurfing fungerer problemfrit. Smartphonen overbeviser med god modtagelse og en lige så god stemmekvalitet. Enten via håndsættet eller den håndfri funktion. Standarderne VoLTE og VoWiFi er tilgængelige. SAR-værdien er 0,956 W/kg på hovedet, 0,596 W/kg på kroppen

Wi-Fi og Bluetooth

Smartphonen understøtter dual-band AC WiFi (802.11 a/b/g/n/ac) og Bluetooth 5.1. Rækkevidden og datagennemstrømningen er høj i WLAN. Bluetooth-forbindelser er stabile og uden begrænsninger.

Redmi Note 11 Pro 5G ryg liggende.

GPS og sensorer

Redmi Note 11 Pro 5G bestemmer positionen ved hjælp af GPS, GLONASS, Galileo og BeiDou. Satellitterne integreres hurtigt, og placeringen bestemmes med høj nøjagtighed. Navigation fungerer upåklageligt, uanset om du navigerer gennem by- eller landområder. Et e-kompas er tilgængeligt.

Sensorsystemet omfatter også en nærhedssensor, en omgivende lyssensor, en accelerationssensor, et gyroskop, en G-sensor og en Hall-sensor. Udstyr med en infrarød modtager, såsom et fjernsyn, kan styres via den infrarøde sender (IR-blaster). Den nødvendige Mi Remote App er allerede forudinstalleret på smartphonen.

 NFC er tilgængeligt, og brug af Google Pay er derfor muligt.

fingeraftryks-scannere

Smartphonen kan låses op hurtigt og pålideligt ved hjælp af fingeraftryksscanneren. Dette er placeret i tænd/sluk-knappen på siden. Alternativt er andre oplåsningsmetoder tilgængelige med et mønster, PIN-kode, adgangskode eller ansigtsgenkendelse.

stereohøjttalere

Vi kunne virkelig godt lide stereohøjttaleren. Lyden er kraftigt høj, og endda lydeffekter leveres via Dolby Atmos. Til tilslutning af hovedtelefoner har du valget mellem 3.5 mm jackstik, Bluetooth eller USB-C. Lyd-codecs i høj opløsning, såsom aptX, understøttes til Bluetooth-forbindelser. Det er endda muligt at modtage FM-radio med kablede hovedtelefoner.

Redmi Note 11 Pro 5G bagsidestående.

Redmi Note 11 Pro 5G: Batteri

Med en kapacitet på 5000 mAh har Redmi Note 11 Pro 5G et batteri af den sædvanlige størrelse i dag. Positiv effekt har det sparsommelige forbrug af den effektive Snapdragon 695. Bruger du smartphonen til hverdagsting som telefonering, surfing på internettet og sociale medier, kan du regne med en køretid på omkring 2 dage.

 Hurtig opladning er mulig med op til 67 watt. En fuld opladning tager knap 41 minutter. Med kun 15 minutters strøm er smartphonen allerede opladet til 55 procent. Omvendt opladning, dvs. opladning i den modsatte retning, svarende til en powerbank, er understøttet. Som forventet, ingen trådløs opladning.

Preisvergleich

ikonEuropæisk lager
ikonLeveringstid 2-5 arbejdsdage
259,00€
bedømmelse
positiv

Elegant design
AMOLED -display med 120 Hz opdateringshastighed
God hverdagspræstation
MIUI 13 brugergrænseflade
God mobiltelefonmodtagelse (5G, VoLTE, VoWiFi)
NFC til kontaktløs betaling (EU -version)
Præcis navigation
Stereohøjttalere med Dolby Atmos
Meget god batterilevetid og 67W hurtig opladning

negativ

Stor og tung
"Always-On" kun i 10 sekunder
Processor nedgradere til forgænger
Videoer kun i 1080p30

Konklusion

Redmi Note 11 Pro 5G er en god mellemklassesmartphone, der højst sandsynligt vil fortsætte sin forgængers succes. Købsargument nummer 1 er den fremragende skærm, som i denne prisklasse (i hvert fald på tidspunktet for denne test) har ringe konkurrence.

Nummer 2 salgsargument er batteriet, som holder længe og er fuldt opladet på knap 67 minutter med 41 watt hurtigopladningsfunktionen.

Nummer 3 salgsargument er hovedkameraet på 108 MP, som tager billeder af god kvalitet dag og nat. Videoelskere skal dog nøjes med en maksimal opløsning på 1080p30.

Du skal også være opmærksom på Snapdragon 695's middelmådige grafikydeevne. Krævende mobilspil kan spilles, men stammen kan kun undgås på et reduceret detaljeniveau. Redmi Note 11 Pro 5G er derfor ret uegnet til hardcore-spillere. Til gengæld er smartphonen op til hverdagens opgaver.

8.5
Vores vurdering
Timo Altmeyer Avatar
forfatter

Lancerede hjemmesiden techreviewer.de i 2016 og har været aktiv redaktør af nyheder og testrapporter inden for alle teknologiområder lige siden.

Efterlad en kommentar

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.

oversigt
producent

Xiaomi

Modell

Redmi Note 11 Pro 5G

specifikationer

 Processor og hukommelse 
CPU: Qualcomm Snapdragon 695
GPU: Adreno 619
Lagerplads: 6GB / 8GB LPDDR4X + 128GB / 256GB UFS2.2
Memory forlængelse: Ja

 Skærm 
Vis diagonal: 6,67 tommer
Skærmopløsning: 2400 x 1080 pixels
Skærmfrekvens: 120 Hz
Skærmtype: AMOLED
Skærmbeskytter: Corning Gorilla Glass 5
Multitouch: 10 fingre

 Kameraer 
Hovedkamera: 108 MP Samsung HM2 1/1.52", 0.7µm, PDAF, f/1.9
Ultravidvinkelkamera: 8 MP, f/2.2, 118° vidvinkel
Makrokamera: 2MP, f/2.4

Frontkamera: 16 MP, f/2.4

 netværk 
Dobbelt SIM: Ja
SIM-størrelse: Nano SIM
eSIM: Nej

2G GSM: 850 900 1800 1900 MHz
3G WCDMA: 1/2/4/5/6/8/19
4G LTE FDD: 1/2/3/4/5/7/8/12/13/17/18/19/20/26/28/66
4G LTE TDD: 38/39/40/41
5G NSA / SA: n1/n3/n5/n7/n8/n20/n28/n38/n40/n41/n77/n78/n66

 trådløs 
WiFi: 802.11 a / b / g / n / ac
Bluetooth: 5.1
GPS: Ja
NFC: Ja

 sensorer 
* Føler til omgivende lys
* Accelerometer
* Proximity Sensor
* E-kompas
* gyroskop
* Fingerprint Sensor
* IR blaster

 akkumulator 
Batteri: 5.000 mAh
Hurtig opladningsfunktion: 67 Watt
Qi butik: nej

 Andet 
Operativsystem: Android 11 (MIUI 13)
Audio: 3.5 mm hovedtelefoner / stereohøjttalere
Tilslutning: USB-C
Størrelse: 164,2 76,1 x x 8,1 mm
Vægt: 202g

Lieferumfang

1x Redmi Note 11 Pro 5G
1x oplader 67W
1x ladekabel
1x beskyttelsesdæksel
1x SIM-nål
1x manual

Mere fra Redmi
reklame

GOGOBedste julibanner