Anmeldelser
4
anmeldelse

Redmi Note 9 Pro i testen - top mid-range smartphone 2020

by 18. Oktober 2020

Med hensyn til ydeevne fører Redmi Note 9 Pro Redmi Note 9-serien. Udstyret med en Snapdragon 720G-processor, en enorm 6,67 tommer skærm og et langvarigt 5020 mAh batteri, er smartphonen placeret i det billigste segment inden for mellemområdet.

Som Mi Explorer kunne vi teste Redmi Note 9 Pro omfattende 4 uger før frigivelsen. Nu er det tid til at drage en konklusion!

oversigt
producent

Xiaomi

Produkt

Noter redmi 9 Pro

specifikationer

Processor og hukommelse
CPU: Qualcomm Snapdragon 720G
GPU: Adreno 618
RAM: 6GB (LPDDR4x)
Intern hukommelse: 64GB / 128GB (UFS2.1)
Memory forlængelse: Ja

Skærm
Vis diagonal: 6.67 tommer
Skærmopløsning: 2400 x 1080 pixels
Skærmtype: IPS
Skærmbeskytter: Gorilla Glass 5
Multitouch: 10 fingre

Kameraer
Hovedkamera: 64 MP Sony IMX 586 (f / 1.79 blænde)
Ultra vidvinkel: 8 MP Hynix HI856 (119 ° ultra vidvinkelobjektiv og f / 2.2 blænde)
Makrosensor: 2MP GalaxyCore GC2375
Dybdesensor: 2MP OmniVision OV02A1B
* AI-tilstand
* PDAF (autofokus)
* LED-blitz

Forkamera: 16 MP Sony IMX471 (f / 2.0 blænde)

netværk
Dobbelt SIM: Ja
SIM-størrelse: Nano SIM
eSIM: Nej

GSM: B2 / 3 / 5 / 8
WCDMA: B1/2/4/5/8
TDD LTE: B38/40/41(2535-2655MHz)
FDD LTE: B1/2/3/4/5/7/8/20/28

trådløs
WiFi: 802.11 a / b / g / n / ac
Bluetooth: 5.0
GPS: Ja

sensorer
* Føler til omgivende lys
* Accelerometer
* Proximity Sensor
* Hall-sensor
* E-kompas
* gyroskop
* Fingerprint Sensor
* NFC

akkumulator
Batteri: 5.020 mAh
Hurtig opladningsfunktion: 30 Watt
Qi butik: nej

Andet
Operativsystem: Android 10 (MIUI 11)
Tilslutning: USB-C, 3.5 mm lyd
Størrelse: 165.75 x 76.68 x 8.8mm
Vægt: 209g

Lieferumfang

1x smartphone
1x SIM-nål
1x ladekabel
1x oplader (33 watt)
1x beskyttelsesdæksel
1x brugervejledning

Test: Redmi Note 9 Pro

Opdater 18. Oktober 2020

Det bedste tilbud til Redmi Note 9 Pro fås i øjeblikket fra onlineforhandleren Edwaybuy. Der er det der Redmi Note 9 Pro i EU-versionen bereits fra 198 Euro at købe. Forsendelse er gratis direkte fra Tyskland. Du skal blot kalde kuponen op og indtaste den i indkøbskurven. Rabatten trækkes straks.

198 € Edwaybuy - Xiaomi Redmi Note 9 Pro EU-version (6 + 64 GB)

Med denne rabatkode kan du købe Xiaomi Redmi Note 9 Pro EU-version (6 + 64 GB) reduceret til kun 198 €.
NOTE9PROED64
VIS KUPON
50€ Rabatt
Gyldig indtil 31.10

208 € Edwaybuy - Xiaomi Redmi Note 9 Pro EU-version (6 + 128 GB)

Med denne rabatkode kan du købe Xiaomi Redmi Note 9 Pro EU-version (6 + 128 GB) reduceret til kun 208 €.
NOTE9PROED128
VIS KUPON
60€ Rabatt
Gyldig indtil 31.10

For blot et par uger siden introducerede Xiaomi Redmi Note 9S. Nu sender Xiaomi det Redmi Note 9 Pro Global ind i løbet. De største forskelle er støtten til NFC, One 64 MP hovedkamera og hurtigt 30 watt hurtig opladning.

Techreviewer er en del af Mi Explorer-programmet.

Design, håndværk og levering

For mange brugere er design af en smartphone lige så vigtig som godt hardwareudstyr. Xiaomis unge brand Redmi er ivrig efter at give brugeren bedst mulig designoplevelse at tilbyde. Dette blev vist af tidligere udgivne Redmi-modeller, som er særlig farverige og effektive.

Redmi forfølger en lignende strategi med Note 9-serien. Redmi Note 9 Pro er i farverne "Glacier White", "Interstellar grå" og "Tropisk grøn" ledig. Tre farver, der giver smarttelefonen en meget speciel elegance. Til testen er smartphonen i den farve, der endnu ikke er tilgængelig "Aurora Blue" før.

Redmi Note 9 Pro er struktureret som følger:

Auf der foran venter os 6,67 tommer DotDisplay, der oversættes til "DotDisplay". Navnet kommer fra placeringen af ​​frontkameraet. Kameraet udstanses direkte på displayet. Denne løsning af kameraplacering, også kendt som "hullet", betragtes som særlig pladsbesparende.

Redmi Note 9 Pro foran med 6,67 tommer display.

De laterale Bezelder omgiver skærmen falder med 3 mm (venstre, højre og top) og 5 mm (nedenfor) behageligt smalt. I det øverste afsnit er der den aflange og knap synlige ørekop. En lille en Beskedindikator (hvid) blev integreret direkte i auriklen. Skærmglaset har en subtil kurve (2.5D buet) i kanterne.

Displayet følger overgangen til mattet plastikramme. Rammens farve matches bagpå og afslører ikke straks, at det er “kun” plast. Der er adskillige funktioner rundt om rammen.

Den reflekterende Gorilla Glass 5 bag på smartphonen.

Det fysiske betjeningsknapperne er placeret på højre side af rammen og inkluderer en lydstyrke-vipper og en tænd / sluk-knap. Begge knapper er let tilgængelige med en hånd. En første specialitet er det fingeraftryks-scannere, som er integreret i afbryderknappen. Det modsatte SIM-slot, der indeholder to nano-SIM-kort og et ekstra microSD-hukommelseskort.

Smarttelefonen er behageligt tynd på 8,8 mm.

Øverst er Redmi Note 9 Pro IR blaster. Dette muliggør styring af tv-apparater. Til højre er en af ​​de to mikrofoner. I bunden af ​​rammen ville vi have USB-C-stikket i midten. Venner af kablede hovedtelefoner bruger muligvis en 3.5 mm stikkontakt ser frem til. Den anden mikrofon er placeret til højre for USB-C-stikket. Igen ville vi have mediehøjttaleren ved siden af.

Nu kommer vi til det visuelle højdepunkt i Redmi Note 9 Pro. Forside og bagside består af især ridsebestandig Corning Gorilla Glass 5. Den blanke ryg kommer fra den matte kabinetramme. Smarttelefonen forekommer elegant og dispenserer med påtrængende farvespil. Den blanke ryg har imidlertid også en ulempe. Snavs og fingeraftryk er synlige med det første tryk.

Bunden af ​​Redmi Note 9 Pro med mediehøjttaler, USB-C-stikket og hovedtelefonudgangen.

Det er taktil 165.75 x 76.68 x 8.8 mm stor smartphone godt i hånden. Selvom smartphonen for det meste er lavet af glas, føles den let at gribe fat i. Hertil kommer det forholdsvis høje niveau Vægt af 209gder giver en behagelig følelse. Den såkaldte P2i nano-coating ryggen er vandafvisende og tillader brug selv i regnen.

Die kvalitet af håndværk er fremragende. Det Lieferumfang inkluderer Redmi Note 9 Pro, et USB-C-kabel, en SIM-nål, et beskyttelsesdæksel og en 33W hurtigoplader. Desværre kan vi ikke give yderligere oplysninger om dette, da vi har modtaget vores testenhed uden yderligere leveringsomfang.

Skærm

Redmi Note 9 Pro har en 6,67 tommer skærm med 2400 1080 x pixels Opløsning installeret. Med 395 DPI skærmen er stift skarp. Displaytypen er IPS. Denne LCD-teknologi er kendt for høj farvernøjagtighed, brede synsvinkler og god kontrast.

Vis måling af Redmi Note 9 Pro med Spyder5 colorimeter.

I den såkaldte Biografformat (Billedforhold på 21: 9) er smartphonen lidt længere og smalere end andre modeller. Så hvis du kan lide at se film på din smartphone, kan du nyde dem fuldt ud.

Xiaomi specificerer selve den maksimale skærmlysstyrke ved 450 cd / m². Andre funktioner i IPS-panelet er et kontrastforhold på 1500: 1 og et 84 procent NTSC-farverumdækning.

display måling

Målingerne blev oprindeligt udført på Fabriksindstilling. Farvetilstand er indstillet til "Automatisk", farvetemperaturen til "Standard". De følgende måleresultater viser, at det hvide punkt adskiller sig fra D65 og har en let blå farvetone. Men der er ingen grund til at bekymre sig, fordi mange producenter ønsker et hvidt punkt ud over D65. EN let forøget blåt indhold sikrer en strålende hvid og en lysere skærm.

I denne tilstand var vi i stand til at maksimere Luminans af 420 cd / m² bestemme. Det Black Level er inkluderet 0.38 cd / m². Dette resulterer i et gennemsnit kontrastforhold af 1100: 1. En farvemåling mod sRGB og DCI-P3 resultere i et gennemsnit Delta E på henholdsvis 4,99 og 4,74. Delta E beskriver farveafvigelsen for to farver. En gennemsnitlig Delta E mellem 4 og 5 er en acceptabel værdi på fabrikken. Mange smartphones kommer "out-of-the-box" med let overmættede farver.

Det vil være interessant, så snart vi "Varm" Vælg farvetemperatur på Redmi Note 9. Farverne er markant varmere, og vi nærmer os D65. Lysstyrken reduceres til 400 cd / m² i denne tilstand. Målinger mod sRGB og DCI-P3 giver et Delta E på henholdsvis 3,59 og 2,93. Dette er fremragende værdier for en mellemstore smartphone!

Die belysning panelet er jævnt. Der er mindre (målbare) afvigelser mod kanterne, som dog ikke overskrider det sædvanlige omfang.

Calman skærm ensartethed

Uniformitet i skærmen - Calman Ultimate af portrait.com

Vis i hverdagen

Visningen af ​​Redmi Note 9 Pro var ikke kun overbevisende i vores målinger, men også i hverdagen. Den maksimale skærmens lysstyrke når ikke et flagskibsniveau, men er nok til at læse displayet, selv i solskin. Det Visning af vinkler er god. Særligt flade betragtningsvinkler fører ikke til nogen synlig ændring i farve, lysstyrke eller kontrast.

Det eneste, der generede os, er den svage skygge, som kameraudskæringen kaster. Afhængigt af hvordan du ser på displayet kommer det mere eller mindre stærkt til sin egen.

Skærmindstillinger og funktioner

Displayet kan justeres på mange måder. EN automatisk lysstyrke-tilstand justerer skærmens lysstyrke til det omgivende lys. Den omgivende lyssensor fungerer hurtigt og præcist. 3 farveprofiler, 3 temperaturprofiler og et farvehjul er tilgængelige til farvejustering.

Et batteri-venligt Mørk tilstand er integreret i systemet og kan aktiveres via displayindstillingerne. Der er også en ombord Læse- eller nattilstandder filtrerer blåt lys. Displayet er endda TÜV Rheinland testet og har en tilsvarende Eyesafe godkendelsesstempel.

En funktion, der er ret usædvanlig for en mid-range smartphone er understøttelse af HDR10 Indhold. YouTube eller Netflix kan nydes i HDR, selvom den maksimale skærmlysstyrke er den begrænsende faktor her.

touchscreen

Den touchscreen reagerer hurtigt og genkender input præcist. Det Gorilla Glass 5 er også forsynet med en belægning, der sikrer bedre svæveflyvning og reducerer fingeraftryk.

Ydelse

Qualcomm Snapdragon 720G

En af de nyeste mellemstore mobile processorer arbejder i øjeblikket under hætten. den Qualcomm Snapdragon 720G er en 8-nm-chip med to hurtige Cortex-A76-kerner (2,3 GHz) og fire økonomiske Cortex-A55-kerner (1,8 GHz). "G" i navnet står for "Gaming Performance". I kombination med Adreno 618 GPU kan selv aktuelle mobilspil spilles uden stammer.

Redmi Note 9 Pro leveres med en 6GB LPDDR4X Hukommelse og en 64GB eller 128GB UFS2.1 datalager ledig. Datalagring kan være med en MicroSD hukommelseskort udvides med yderligere 512 GB.

benchmark

Med en AnTuTu-score på over 278.000 point er Redmi Note 9 Pro en af ​​de hurtigere mellemklasse-smartphones. Smarttelefonen opnår også gode resultater i andre benchmark-tests, der hovedsageligt bruger chipens Adreno 618 GPU.

Opbevaringshastighederne lever også op til forventningerne. LPDDR4X hovedhukommelsen er med 20 GB / s behageligt hurtigt. UFS2.1 datalagring når et gennemsnit Læs gennemstrømning på 470 MB / s og Skriv gennemstrømning på 200 MB / s.

Ydeevne i hverdagen

Snapdragon 720G tilbyder tilstrækkelig kraft til at tilbyde en flydende hverdagsoplevelse. Der er ydelsesreserver til kommende Android-generationer, selvom de er noget mindre sammenlignet med nuværende high-end-enheder.

Smarttelefonen opfyldte vores forventninger i vores stresstest. Apps åbnes hurtigt og forbliver i hukommelsen i lang tid takket være den frodige 6 GB RAM. Skiftet mellem apps er glat. Generelt reagerer brugergrænsefladen glat.

Gaming

Smarttelefonen har ikke et> 90 Hz display eller stereohøjttalere, men de, der kan lide at spille mobilspil, vil stadig nyde Redmi Note 9 Pro. Som en del af Qualcomm gaming-serie chippen er optimeret til spil. Funktioner som HDR, aptX og FastConnect WiFi forbedre spiloplevelsen.

Adreno 618 GPU er højtydende og kan endda håndtere hardware-sultne titler. Grafisk krævende spil som PUBG eller Call of Duty er behagelige at spille selv med en høj grad af tekstur. Termisk throttling generer ikke smarttelefonen. Hele enheden forbliver behageligt kølig, selv under belastning.

brugergrænseflade

Vi har vores testenhed med os MIUI 11 på grundlag af Android 10 at få. Xiaomi har en brugervenlig opdateringspolitik. Producenten sender regelmæssigt nye systemopdateringer og sikkerhedsrettelser. Det Opdatering til MIUI 12 er allerede blevet annonceret og forventes distribueret i sommeren 2020.

MIUI er den interne brugergrænseflade, der bruges på alle Xiaomi-smartphones. Brugergrænsefladen er klar og nem at bruge med lidt at vænne sig til. Det Google Play Store og andre Google Apps er allerede forudinstalleret på smartphonen.

Via det integrerede Tema manager udseendet af brugergrænsefladen kan justeres med bare et par klik. Det sikkerhed Centre holder øje med smartphonens sikkerhed og administrerer blandt andet app-tilladelser. Når leveret, er Bloatware på smartphonen, men kan afinstalleres på kort tid. Det er lidt mere foruroligende reklame, som vises i nogle (Xiaomi) systemapps. Men selv dette kan deaktiveres med et par tricks. Instruktioner til dette kan findes online.

kamera

Bagsiden pryder Quad-kamerasystem i et rektangulært layout. Sensorsystemet inkluderer et 64 MP hovedsensor (f / 1.89), en 8 MP vidvinkelsensor (119 °, f / 2.2), en 5 MP makro sensor (f / 2.4) og en 2 MP dybdesensor (f / 2.4).

Quad-kameraet til Redmi Note 9 Pro.

Hovedføleren er 1 / 1.72 inches große Samsung S5KGW1 med 0.8 μm pixelstørrelse. Han hører til ISOCELL Lys rækkevidde og gør dem Tetracell-teknologi fordel. To par af samme farve (2 × 2 pixels) oprettes ved hjælp af Pixel binning kombineret til en pixel. Dette reducerer fotoopløsningen til 16 MP. Teoretiske fordele er en højere lysfølsomhed med tilhørende støjreduktion, et udvidet dynamisk interval og en øget billedskarphed.

Praktisk test af hovedkameraet

16 MP-billeder

I normal fototilstand tager smartphonen billeder med en opløsning på 16 MP. Den ovenfor nævnte pixelbinning bruges her. Fotos taget under gode lysforhold er behageligt skarpe, stærke i detaljerne og selvfølgelig i farverne. Det dynamiske interval er overraskende stort, så lette og mørke dele af billedet viser detaljer som det var. Selv Auto HDR-tilstand behøver næsten aldrig at gribe ind.

Du kan finde disse og andre testoptagelser i fuld opløsning under dette Forbindelse.

64 MP-billeder

For at tage fotos på fuld 64 MP er der en dedikeret i MIUI-kameraappen 64 MP-tilstand. Fotos, der er taget i denne tilstand, adskiller næppe sig fra de 16 MP-fotos. Overbevis dig selv:

linse zoom

I stedet for optisk zoom er der kun en i mangel af et tele-kamera digital zoom. Udvidelsen er næsten uendeligt muligt fra 2x til 10x. Med stigende forstørrelse formindskes også optagelseskvaliteten hurtigt.

Makro- og portrættilstand

Die 5 MP makrokamera skaber detaljerede, næsten støjfrie fotos. Farvematchingen er lidt køligere end den normale fototilstand. Autofokus, som også findes i makrotilstand, er en fordel.

Også portrætter kan ses. I de fleste tilfælde er motivet pænt adskilt fra baggrunden, og sløringseffekten er behagelig subtil. Graden af ​​sløring kan justeres senere. Hvis lysforholdene falder, kan der lejlighedsvis opstå fejl. Forskellige filtre (skønhed og effekter) kan aktiveres i portrættilstand.

Kamera AI

Die Kamera AI er en dejlig gimmick til at skabe mere farverige billeder. Afhængigt af emnet aktiveres forskellige indstillinger. Det dynamiske interval øges, og farverne er særlig rige.

natoptagelser

Redmi Note 9 Pro leverer acceptable optagelser, selv under dårlige lysforhold. Smarttelefonen kan ikke følge med de aktuelle flagskibsmodeller her, men målt i prismæssigt er skuddene på et øverste niveau i mellemområdet.

Frem for alt forbliver farver smukt bevaret. Detaljer er også stadig genkendelige, selvom særligt fine detaljer går tabt på bekostning af støjreduktion. En speciel nattilstand er tilgængelig. I denne tilstand øges billeddynamikken, og farverne lyser endnu mere levende.

Ultra vidvinkel

Die 8 MP ultra vidvinkel kamera fint med mig. I modsætning til hovedkameraet viser billederne lidt mere støj og et lidt reduceret detaljeringsniveau. Korrektion af forvrængning gør et godt stykke arbejde. Uklarheden i kanterne af billedet er begrænset.

videotilstand

Redmi Note 9 Pro er i stand til at optage videoer i 4K med 30 billeder per sekund at optage. På reduceret 1080p Opløsning er endda flydende 60 billeder per sekund muligt. Videokoderen er mellem H.264 og H.265 valgbar. EN elektronisk billedstabilisering kan tændes ved 4K og 1080p @ 30.

I betragtning af at det er en mid-range smartphone, er videokvaliteten acceptabel. Farverne vises nøjagtigt, og billedet er ekstremt skarpt. Der vises ikke støj. Den optagne Stereolyd er klar. Ud over hovedkameraet kan videoer også optages ved hjælp af ultravidvinkameraet og makrokameraet. Den maksimale opløsning reduceres til 1080p @ 30.

Filtre kan placeres direkte over holderen. Opløsningen er dog reduceret til 720p. Specielle optagelsestilstande, såsom en 960 FPS Slow motion-tilstand eller Kort videotilstander tilgængelige i MIUI-kameraappen. Du skaber en særlig cool effekt med Kalejdoskoptilstand.

Praktisk test af frontkameraet

Vores indtryk af 16 MP frontkamera med f / 2.48 blænde er temmelig blandet. Især i situationer med høj kontrast, hvor det dynamiske interval overskrides, går detaljerne synligt tabt, og farver vises undertiden udvaskede. Billedstøj øges synligt under dårlige lysforhold. Det forreste kamera på Redmi Note 9 Pro er stadig tilstrækkeligt til den ene eller den anden selfie.

Funktioner såsom en HDR-tilstand, kameraets AI eller forskellige filtre er tilgængelige. Det forreste kamera optager videoer med maksimal opløsning på 1080p @ 30.

tilslutningsmuligheder

Forbindelsen til Redmi Note 9 Pro.

telefoni

Redmi Note 9 Pro er en Dual SIM-smartphone, som kan betjenes med to nano-SIM-kort. Begge SIM-slots er i stand til at oprette forbindelse til 4G LTE-mobilnetværket. Volta, dvs. taletelefoni over 4G og VoWiFI (WiFi-opkald), taletelefoni over WLAN, understøttes. Her er en oversigt over båndene til Redmi Note 9 Pro Global:

GSM: B2 / 3 / 5 / 8

WCDMA: B1/2/4/5/8

TDD LTE: B38/40/41(2535-2655MHz)

FDD LTE: B1/2/3/4/5/7/8/20/28

Smarttonen viser stærk modtagelse inden for mobilkommunikation. Det talekvalitet er fremragende i begge retninger. Tal modtages forståeligt nok af modtageren. Den støjreducerende mikrofon filtrerer effektivt forstyrrende lyde.

Wi-Fi og Bluetooth

Til etablering af trådløs forbindelse Dual AC WiFi og Bluetooth 5.0 understøttet. Datagennemstrømningen i WLAN er på ingen måde ringere end for dyre smartphones. Redmi Note 9 Pro overbeviser med god transmission og modtagelse.

Der var en fangst på tidspunktet for denne test. I standbytilstand mister smartphonen forbindelsen til routeren. Routere fra AVM (FritzBox) er især berørt. Problemet er kendt, og Xiaomi har allerede annonceret en fejlrettelse.

GPS og sensorer

Redmi Note 9 Pro indtager positionsbestemmelse GPS, A-GPS, Galileo, GLONASS og Beidou tilbage. Placeringen bestemmes hurtigt og med høj nøjagtighed. Under en prøvekørsel gennem byen og over landet var der ingen abnormiteter. Navigationen var konstant præcis, som du kan forvente af en god smartphone.

NFC er tilgængelig. Mobil betaling, for eksempel med Google Pay, fungerer. Det fingeraftryks-scannere er integreret direkte i tænd / sluk-knappen. Scanneren er let tilgængelig og låser smartphonen hurtigt op. Det IR blaster muliggør styring af tv-apparater. Med Mi Remote-appen er det rigtige program allerede installeret på din smartphone. De andre sensorer inkluderer en nærhedsføler, en accelerationssensor, en lysstyrkesensor, et gyroskop og et e-kompas.

Lyd

Hvornår Mono højttaler Redmi Note 9 Pro er ingen lyd mirakel at forvente. Der er ingen basser, og alt i alt er lyden lidt flad. Differentieringen er god, og den maksimale lydstyrke er behagelig.

På en 3.5 mm lydstik blev ikke frafaldet på denne smartphone. Trådløse Bluetooth-hovedtelefoner drager fordel af Qualcomms aptX Codec.

akkumulator

Et højdepunkt i Redmi Note 9 Pro er helt klart det 5020 mAh batteri. Det er næppe muligt at bringe ham på knæene på kun en dag. Vi var i stand til at opnå et konsekvent resultat i benchmark Skærm på tid på 15 timer måle.

Batteriet varer i gennemsnit til daglig brug 2-3 dagfør smartphonen skal tilsluttes elektricitet. For at få det store batteri genopladet så hurtigt som muligt bruger Redmi Note 9 Pro et 30 watt hurtigopladningsteknologi. Det tager kun en fuld opladning 75 Minuten.

Preisvergleich

Vil du vide, hvor du køber Redmi Note 9 Pro? I vores prissammenligning viser vi de nuværende tilbud på de mest populære butikker. Alle priser kontrolleres og opdateres flere gange om dagen. Skulle en butik fremkomme flere gange, vedrører det de forskellige lagre hos forhandleren.

198 € Edwaybuy - Xiaomi Redmi Note 9 Pro EU-version (6 + 64 GB)

Med denne rabatkode kan du købe Xiaomi Redmi Note 9 Pro EU-version (6 + 64 GB) reduceret til kun 198 €.
NOTE9PROED64
VIS KUPON
50€ Rabatt
Gyldig indtil 31.10

208 € Edwaybuy - Xiaomi Redmi Note 9 Pro EU-version (6 + 128 GB)

Med denne rabatkode kan du købe Xiaomi Redmi Note 9 Pro EU-version (6 + 128 GB) reduceret til kun 208 €.
NOTE9PROED128
VIS KUPON
60€ Rabatt
Gyldig indtil 31.10

pris historie

Aktuelle priser

Notebooksbilliger
1-5 hverdage
219,90 €
Cyberport
1-5 hverdage
224,00 €
Amazon
1-5 hverdage
235,19 €
Edwaybuy
3-7 hverdage
259,00 €

Pris for høj? Brug vores prisalarm!

Priser sidst opdateret den: 20. Oktober 2020 20: 43

pris historie

Aktuelle priser

Amazon
1-5 hverdage
232,98 €
Notebooksbilliger
1-5 hverdage
249,00 €
Cyberport
1-5 hverdage
252,00 €
Edwaybuy
3-7 hverdage
269,00 €
Mediemarked
1-5 hverdage
274,89 €

Pris for høj? Brug vores prisalarm!

Priser sidst opdateret den: 20. Oktober 2020 20: 43

testresultat

bedømmelse
positiv

Godt håndværk
Display med præcis farvegengivelse
God hverdag og spilpræstation
Quad-kameraoptagelseskvalitet
Dobbelt SIM + hukommelsesudvidelse
NFC med Google Pay-kompatibilitet
God mobilmodtagelse og god stemmekvalitet
3.5mm hovedtelefonstik
Langvarigt batteri med hurtig opladningsfunktion

negativ

Meget udsat for grimme fingeraftryk
Stanshullet på det forreste kamera kaster skygger
Lille meddelelses-LED
Optagekvalitet på frontkameraet
I øjeblikket med WLAN-bug (fix annonceret)

Første indtryk
8.5
6.9
behandling
8.0
8.1
Design
8.0
8.9
Skærm
8.5
9.3
Ydelse
8.5
9.3
brugergrænseflade
8.0
9.5
kamera
8.5
7.9
fingeraftryks-scannere
7.5
9.0
tilslutningsmuligheder
8.5
9.3
GPS & sensorer
8.0
7.0
Lyd
7.5
8.5
akkumulator
9.5
10
Konklusion

Redmi Note 9 Pro har en god chance for at blive THE mid-range smartphone i 2020. Fra ydersiden tilbyder smarttelefonen et slankt design med Gorilla Glass 5 i høj kvalitet foran og bagpå. Displayet leverer et knivskarpt display med præcis farvegengivelse. Berøringsskærmen reagerer meget præcist og hurtigt.

Redmi Note 720 Pro er fremragende placeret med Snapdragon 9G-processor. Chippen mestrer endda krævende opgaver og muliggør en samlet flydende brugeroplevelse. Samtidig er Snapdragon 720G især økonomisk i brug. I kombination med 5020 mAh-batteriet skal smarttelefonen kun tilsluttes hver 2-3 dag.

Quad-kameraet leverer en optagekvalitet på et højt middelklasseniveau. Under gode lysforhold opnås en behagelig billedskarphed, lidt billedstøj og strålende farver. Xiaomi-kameraappen er funktionelt omfattende udstyret og tilbyder interessante gimmicks, f.eks. Kalejdoskoptilstand.

Sammendrag: Xiaomi har sammensat en stor samlet pakke, der overbeviser både teknisk og med hensyn til pris.

8.3
Vores vurdering
8.6
bruger bedømmelse
5 ratings
Du har bedømt denne
gæst
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline feedbacks
Se alle kommentarer
Micha

Desværre accepteres ikke rabatkoden i den tilknyttede EDWAYBUY-butik

Steven

Du hjalp mig virkelig med testrapporten. 🙂 Jeg har stadig et spørgsmål. Andre testrapporter læser oftere, at bagsiden er lavet af plast. Du skriver, at det er lavet af glas. Hvad er det rigtige svar? LG