Følg os

Hej, hvad leder du efter?

Xiaomi Laser Projector produktbillede

Xiaomi MIJIA Laserprojektor anmeldelser og tilbud til kortdistance projektoren

Testrapport oprettet af Timo A. den 23. marts 2022

Xiaomi produkter fås nu fra helt over hele linjen. Med Xiaomi Mi Laser Projektor fabrikanten har lanceret i sommeren 2017 en kort-throw projektor på markedet, der svarer til blot € 1275 omkostninger og stadig arbejder med den nyeste laserteknologi.

Twitter Facebook WhatsApp Buffer Pin It
7.2
Vores vurdering
1214 € banggood.com
Preisvergleich
Technische Daten
oversigt
producent

Xiaomi

Modell

Xiaomi Mi Laser Projector

specifikationer

 General 
Type: DLP
Chip: 0.47 "DMD 1080p

Lyskilde teknologi: ALPD 3.0
Lysstyrke: 5000 Lumens
Lysstyrke Ensartethed JBMA> 80%
Farveplads: NTSC 80% ~ 85%
Center Kontrast 2500: 1 ~ 3500: 1

Opløsning: 1920 x 1080 pixels
Billedformat: 16: 9 (4: 3)
Projiceringsstørrelse: ~ 150 "
Projektionsforhold: 0.233: 1
Kontrastforhold: 3000: 1

 tilslutninger 
3x HDMI 2.0 (1x ARC)
1x 3.5mm jack (lyd ud)
1x AV
1x USB Type-A 2.0-stik
1x USB Type-A 3.0-stik
1x S / PDIF
1x RJ45

 Andet 
Højttaler: 2x Full Range - 2x Tweeter
Lyd: DOLBY, DTS
Smart TV: MIUI TV
3D support: Ja

Lampelængde:> 25.000 timer
Strømforbrug: 250W / 0.5W (standby)
Størrelse: 410 × 291 × 88 mm
Vægt: kg 7

Xiaomi Mi Laser Projector

Opdater 23. Marts 2022

 Der er mange nye tilbud på Xiaomi MIJIA laserprojektorerne! Blandt andet reduceres Xiaomi MIJIA 1S 4K Cinema Laser Projector, som kan købes i Banggood efterårsudsalg for 1458 euro, eller den billigere og native 1080p opløsning Xiaomi Laser Projector som global version (Android TV 9) til 1112 euro. .

 Her er en oversigt over tilbuddene: 

Shop

Xiaomi MIJIA 1S 4K Cinema Laser Projektor

Med dette Banggood -tilbud kan du købe Xiaomi MIJIA 1S laserprojektor reduceret til kun 1458 €.
BGacacd4
VIS KUPON
100€ Rabatt
Gyldig indtil kampagnens afslutning
Shop

Xiaomi Mi 4K UHD laserprojektor

Med dette Banggood-tilbud kan du købe Xiaomi Mi 4K UHD-projektoren reduceret for kun 1520 €.
BG117e23
VIS KUPON
50€ Rabatt
Gyldig indtil kampagnens afslutning
Shop

Xiaomi MIJIA laserprojektor (global)

Med dette Banggood-tilbud kan du købe Xiaomi MIJIA-laserprojektor til kun 1112 €.
BGa0081b
VIS KUPON
30€ Rabatt
Gyldig indtil kampagnens afslutning

Forsendelsen er fra EU-lageret (2-3 hverdage), så der er ingen yderligere importgebyrer. Du kan ringe til tilbuddet via vores dealboks. Som en passende skærm anbefaler vi en ALR UST skærm, som Banggood har på tilbud fra 292 euro (Forbindelse).

Hvad er en laser projektor?

Enhver, der aldrig har hørt om laserprojektorer, vil sandsynligvis tænke på en laserstråle, der ligner en laserpeger, der kaster billedet på skærmen. Faktisk bruger laserprojektorer de veletablerede projektionsteknologier som LCD eller DLP. Kun lampeteknologien udskiftes. I stedet for en lampe anvendes et lasermodul, som er udstyret med adskillige laserdioder, der genererer lysstrålen. Fordelene ved en laserprojektor er frem for alt en længere levetid (~ 5.000 timer vs.> 20.000 timer) af lasermodulet sammenlignet med konventionelle projektorlamper samt lavere varmeemission, hvilket betyder, at opvarmning og afkølingsfasen er næsten nul.

Xiaomi Laser-projektorens historie

I løbet af de sidste par år har Xiaomi opbygget og udvidet sin egen hjemmebiografafdeling. Startskuddet kom med Xiaomi Laser Projector, der blev frigivet til det kinesiske marked i sommeren 2017 og også var det dyreste Xiaomi-produkt på det tidspunkt svarende til 1300 €. Laserprojektoren gjorde også et lille gennembrud i dette land som en import. Den eneste fangst var og er den kinesiske MIUI, som er vanskelig at tilpasse til lokale brugere.

Mere end et år senere, i slutningen af ​​2018, dukkede Xiaomi Laser Beamer op i en "global version". I stedet for det kinesiske MIUI er projektoren afhængig af Android TV, hvilket kommer internationale brugere til gode. Hvad der lyder som en stærk fordel i forhold til den kinesiske model, har desværre også nogle ulemper. Den globale version behøver ikke en 3D -funktion og tilbyder færre indstillingsmuligheder for skærmen. 

 I begyndelsen af ​​2019 udgav Xiaomi en revideret model til det kinesiske marked. Som navnet antyder, er Xiaomi Laser Projector 4K en 4K laserprojektor. En anden 0.47 tommer DLP DMD-chip er installeret, men projektoren forstår nu pixelskift, hvilket skaber en (falsk) 4K-oplevelse. Laserprojektoren 4K er endnu ikke frigivet som en global version og er kun tilgængelig som import.

Alle modeller af Xiaomi-projektoren

Xiaomi laserprojektoren er nu tilgængelig i 8 forskellige versioner med forskellige producent- og modelnavne. Producenten af ​​alle projektorer er "Fengmi Technology Co., Ltd", som blev oprettet i 2016 i samarbejde mellem Xiaomi og Appotronics.

Xiaomi Fengmi Laser Beamer sammenligningsdiagram

1080p-modeller (MiProjA1 - kode navn: rainman)

  • Xiaomi Mi laserprojektor (kinesisk) | Model: MJJGYY01FM 
  • Xiaomi Mi laserprojektor (International) | Model: MJJGYY02FM 
  • Xiaomi MIJIA ALPD 3.0 ((bagerste laser) | Model: L185JCN 
  • Wemax One 7000 | Model: FMWS01C 
  • Wemax One Pro | Model: FMWS02C 

4K-modeller (MiProjLas2 - kode navn: batman)

  • Xiaomi Mi laserprojektor 4K (kinesisk) | Model: MJJGTYDS01FM 
  • Xiaomi MIJIA 1S 4K | Model: MJJGTYDS04FM 
  • Wemax A300 | Model: L1668FCF 
  • Fengmi 4K biograflaser | Model: L176FCN 
  • Fengmi 4K Cinema Pro Laser | Model: L176FCNPro  
  • ??? | Model: L246 

Udstyr af Xiaomi Laser Projector

DLP teknologi og kortkast projektion

Lad os nu beskæftige os med udstyret til Xiaomi-projektoren. Projektoren anvender digital light processing projection technology (DLP). Billedet projiceres digitalt på skærmen via mikrospejle. Den maksimale opløsning af den 0.47 tommer DMD-chip, der bruges her, er 1920 x 1080 pixels (fuld HD). Som en kortdistance -projektor eller "Short Throw Beamer" er Xiaomi -projektoren i stand til at projicere et særligt stort billede selv på den kortest mulige afstand. Dette resulterer i en bred vifte af mulige anvendelser, såsom at muliggøre en passende hjemmebiografoplevelse selv i de mindste rum. Fremskrivningsforholdet er 0.233:1. Den tabsfrie projektionsoverflade er specificeret af Xiaomi med op til 150 tommer.

Xiaomi Mi Laser Projector Test

Avanceret Laser Phosphor Display 3.0

Lasermodulet, der bruges i projektoren, er baseret på "Advanced Laser Phosphor Display 3.0" (ALPD 3.0) teknologien fra Appotronics. Denne producent er bedst kendt på det asiatiske hjemmebiografmarked og er allerede en af ​​de største leverandører af laserteknologi der. Modulet består af GaN-baserede, blå laserdioder. Primærfarver genereres af belyste farvefiltre. Ifølge Xiaomi er levetiden mindst 25.000 timer. Lumenværdien af ​​Xiaomi kortdistance projektoren er 5.000 ANSI lumen. Denne værdi er tilstrækkelig til at producere et tilstrækkeligt lyst billede selv i et ikke-mørket rum. NTSC -farverummet er dækket med op til 85%, kontrastforholdet er 3.000: 1. Keystone-korrektion er mulig.

Xiaomi Mi Laser Beamer Review

Smart TV-funktion

Afhængigt af hvilken model du vælger, er projektoren udstyret med en anden brugergrænseflade. Den kinesiske Xiaomi laserprojektor bruger MIUI TV, baseret på Android 6.0. Den internationale model bruger igen Android TV version 8.1. Der er også forskelle i den anvendte tv-boks hardware.

  •  MIUI TV Box: Amlogic T968 med Mali T830 GPU | 2 GB DDR3 og 16 GB eMMC
  •  Android TV Box: Amlogic T962 med Mali 450 GPU | 2 GB DDR4 og 16 GB eMMC

Svarende til Smart TV-funktionen på et fjernsyn er Xiaomi Mi-projektoren udstyret med et dual-band AC WiFi-modul og Bluetooth 4.0. Dette gør det muligt at streame afspilningsmateriale direkte til projektoren. MIUI TV er dog tilbageholdt fra det kinesiske marked. Brugergrænsefladen er udelukkende på kinesisk og fungerer uden Google Apps. Google PlayStore, Netflix, YouTube og andre nyttige apps mangler.

Men også Android TV af den internationale model er ikke det gule af ægget. Som allerede nævnt ovenfor mangler 3D-funktionen, og der er færre indstillingsmuligheder for billedet. Streamingtjenester som Netflix og Amazon Prime er også af begrænset brug. På grund af manglen på Widevine L1-support kan Netflix kun streames i SD.

Firmwaren til de internationale og kinesiske modeller er ikke kompatible med hinanden. Android TV kan ikke blinkes til den kinesiske model! Dog kan 75% af den kinesiske MIUI TV-brugergrænseflade oversættes til engelsk ved hjælp af en indstillingsapp. Følgende trin er nødvendige for dette:

  1. StartSettings.apk (Forbindelse) og kopiere til en FAT32 formateret USB-stick.
  2. Slut USB-stikket til den startede projektor. Et meddelelsesvindue vises. Der vælges den første mulighed.
  3. Vælg APK-filen. Der vises en advarselsmeddelelse for apps fra ukendte kilder (kinesisk).
  4. Bekræft med venstre valg (OK). Indstillingerne for apps af ukendte kilder kaldes automatisk. Installer derefter appen.
  5. Åbn Indstillinger i appvalget. Rul til "kloden" for at ændre sproget. Vælg engelsk.

De mange apps, der hovedsagelig er beregnet til det kinesiske marked, forbliver dog på systemet. Google PayStore kan installeres via en sidelastning.

HiFi lyd og tilslutningsmuligheder

Xiaomi Mi-projektoren er udstyret med i alt 4 højttalere, der er opdelt i 2 fuldtonehøjttalere og 2 diskanthøjttalere. Systemet understøtter DOLBY Audio og DTS HD til lyd i biografkvalitet. Forbindelsesmulighederne udgør 3 HDMI 2.0-stik, en af ​​dem med ARC-understøttelse, to USB-stik, den ene USB 3.0 og en USB 2.0, en 3.5 mm lydudgang, en AV-indgang, en S / PDIF-stik og et Ethernet Riffel.

DTS og Dolby Audio

Andet

Projektorens mål er 410 × 291 × 88 mm, vægten er 7 kg. For at beskytte øjnene har Xiaomi-projektoren også en sensor, der registrerer bevægelser foran projektionsoverfladen og gør billedet mørkere. Strømforbruget er maksimalt 250 watt. Ifølge Xiaomi forbruger projektoren mindre end 0.5 watt i tomgang. Producenten specificerer blæservolumen som mindre end 32 dB. Enheden leveres inklusive en multifunktionel fjernbetjening.

Praktisk test af Xiaomi-laserprojektoren

Lysstyrke, sort niveau og kontrast

Xiaomi specificerer laserens lysstyrke med 5000 lumen. Lysstyrken kan reguleres ved hjælp af i alt 3 projiceringstilstande "Normal", "Biograf" og "Fremhæv". Der er ingen miljøtilstand! Lysstyrken målt på en 90 tommer projektionsoverflade (forstærkning 1.0) i midten og i den lyseste tilstand er "Highlight" 1035 lumen. Den målte sorte værdi er 0.43 lumen. Det målte kontrastforhold er 2419: 1.

Udsigt til forsiden af ​​Xiaomi-laserprojektoren med Dolby Sound

Dagslys egnethed

Projektoren er ret uegnet til projektionsoverflader> 90 tommer i dagslys. Lukkede testbilleder på en konventionel 130 tommer projektionsoverflade i dagslys og i mørke. Bedre resultater kan opnås med en høj kontrast skærm (ALR). En sådan skærm kan koste mere end 1000 €.

Opløsning

Projektoren har en original opløsning på 1080p med et maksimum på 60 Hz. 4K-opskalering fungerer uden problemer. Individuelle pixels kan kun ses, når de ses meget nøje. Billedets skarphed er overbevisende generelt, og fordelingen af ​​skarphed mod hjørnerne er heller ikke ubehagelig, selvom der kan ses en let sløring. Her er en oversigt over afstande.

Korte afstande

Gråtoner og farvegengivelse

Med fabriksindstillingerne tilføjes meget blåt for at få en strålende hvid. Generelt er farverne langt fra Rec.709-standarden. Fra fabrikken kører Xiaomi-projektoren så at sige i en butikstilstand med rigtig lyse farver. Billedforstærkere har en dynamisk kontrasttilstand og en dynamisk farvetilstand. Hvis du kalibrerer projektoren, kan du opnå gode resultater, der kun er forbundet med et mindre fald i lysstyrke og kontrast. Hvis du ikke ønsker at kalibrere dig selv, skal du vælge farvetemperaturen "Varm" for at opnå rimeligt nøjagtige resultater.

 

 Fabriksindstillinger 

 "Varm" farvetilstand 

Lyd og lydstyrke

Dolby lydsystem leverer fremragende lyd. Lavt er tydeligt bemærket Et rigtig godt højttalersystem og bedre end nogle lydbjælker.

Lydtrykniveauet målt ved laserprojektoren var 42 dB. På en afstand af 3-målere blev en værdi på 27 dB målt. Volumenet er acceptabelt. I rolige film hører fans af beameren faktisk høres gennem en højhældet hum, men ved normal afspilningsvolumen er hummen stort set nedsænket.

Tilslutningsmuligheder til Xiaomi Laser Projector

MIUI TV og OSD

Menunavigationen er lidt klodset, da kun 75% af kineserne kan oversættes ved hjælp af en Settings.apk. Men du vænner dig meget hurtigt. Smart TV-funktionen er primært rettet mod den kinesiske bruger. Android-apps kan installeres ved sideloading. Netflix understøttes ikke. Kodi kører op til version 17.4, Kodi Fork SPMC kan køre inklusive version 17.6 Alpha 2. Den integrerede medieafspiller er meget god. Det spiller stort set alt! Tilslutning af en Chromecast, Apple TV eller en hvilken som helst anden tv-boks til Xiaomi Laser-projektor er ikke noget problem.

Det er nu også muligt at rodfeste projektoren. Hos XDA-udviklerne (Forbindelse) ressourcestærke udviklere har frigivet Mi ProjecTivy Tools, som tilføjer nyttige funktioner til Xiaomi-laserprojektoren. OSD er indbygget i MIUI TV. Der er indstillingsmuligheder for keystone-korrektion (4 gange og 8 gange), manuel fokusering og visning (projektionstilstand og farvetilstand). Der er ikke sådan noget som en mellemliggende billedberegning. De eneste billedforstærkere er den førnævnte dynamiske kontrasttilstand og dynamiske farvetilstand.

Xiaomi Beamer Mi TV brugergrænseflade

Andet

 loft Mount 

Loftmontering er mulig. Der er tråde til et beslag. Billedet kan drejes 180 ° inden for indstillingerne, dvs. vendes på hovedet (flip-tilstand). Det er også muligt at projicere billedet spejlet (Mirror) og begge kombineret, dvs. roteret og spejlet (Flip & Mirror).

Topbillede af Xiaomi Laser-projektoren

 3D og spil 

Projektoren (kun den kinesiske model!) Understøtter 3D DLP-Link-formatet. Displayet er behageligt roligt og lyst. Ghosting forekommer ikke. En ændring mellem SBS-H / TAB / FP er mulig via OSD.

Xiaomi-laserprojektoren er mindre velegnet til spil. Inputforsinkelsen er tydeligt mærkbar ved mere end 65 ms. Der er en speciel spiltilstand, men dette er kun en ekstra skærmprofil. Billedforstærkere slukkes ikke automatisk i denne tilstand.

 input 

Strømforbruget målt i "normal" tilstand er 180 watt. I tilstandene "Biograf" og "Fremhæv" stiger forbruget til mere end 210 watt. Stand-by forbrug er acceptabelt 17 watt.

Preisvergleich

ikonEuropæisk lager
ikonLeveringstid 2-5 arbejdsdage
1.566,84€
ikonTysk lager
ikonLeveringstid 2-5 arbejdsdage
1.583,13€
ikonTysk lager
ikonLeveringstid 2-5 arbejdsdage
2.017,00€
ikonEuropæisk lager
ikonLeveringstid 2-5 arbejdsdage
2.254,96€
ikonEuropæisk lager
ikonLeveringstid 2-5 arbejdsdage
1.452,57€
ikonEuropæisk lager
ikonLeveringstid 2-5 arbejdsdage
1.214,30€
bedømmelse
positiv

Godt gennemtænkt design
Godt håndværk
Behagelig farve og skarpt billede
God lysstyrke, kontrast og sort niveau
Velfungerende 3D DLP
God lyd

negativ

Kinesisk MIUI TV (kun CN-version)
Betjeningslyd
Høj input-forsinkelse

Konklusion

Med Xiaomi Mi Laser Projector præsenterer Xiaomi et gennemtænkt produkt med anstændigt udstyr til en lav pris. Sammenlignelige projektorer med kort afstand er næppe tilgængelige i Tyskland under 1300 €. Jeg kan virkelig godt lide det enkle design, den overordnede gode billedkvalitet og den meget gode lyd fra Dolby-højttalersystemet. Punkter trækkes for ventilatorens volumen. Selvom dette bare er acceptabelt, er det ret distraherende i rolige scener.

Hvad du skal være opmærksom på, før du køber, er de forskellige modeller af Xiaomi Laser Projector. Hvis du vælger den kinesiske model, får du det kinesiske MIUI-tv i stedet for Android TV. Men projektoren understøtter 3D DLP-link, som desværre mangler i den internationale model. Det anbefales at importere den kinesiske model og bruge den med en ekstern tv-boks. Fordi selv den internationale model med Android TV har problemer med relevante streamingtjenester som Netflix eller Amazon Prime på grund af mangel på DRM-styring.

7.2
Vores vurdering
Timo Altmeyer Avatar
forfatter

Lancerede hjemmesiden techreviewer.de i 2016 og har været aktiv redaktør af nyheder og testrapporter inden for alle teknologiområder lige siden.

129 kommentarer

129 kommentarer

  1. Rick

    28. November 2017 20 til: 44

    Prisen er virkelig en meddelelse. For allerede måneder siden havde jeg planlagt at få en beamer og afvist det meget hurtigt, fordi jeg ikke fandt noget passende for mig. En laser DLP projektor med 5000 lumen intensitet ville være lige for 2000 € hammeren. Udfør en prøve. Hvis det er godt, vil det blive købt med det samme.

    • Frederik W.

      29. November 2017 09 til: 46

      Tror du prisen vil falde endnu? I hvert fald til VM har jeg brug for en god projektor.

      • Timian Admin

        29. November 2017 13 til: 40

        I Kina koster projektoren tilsvarende 1275 €. Normalt er importbutikkerne ikke langt fra Kina-priserne. Det tager kun et par måneder for prisen at slå sig ned. Hvis du virkelig behøver beamer kun til VM, vil prisen helt sikkert blive faldet da.

        • Frederik W.

          29. November 2017 21 til: 05

          Godt tak for informationen!

  2. øl elskere

    30. November 2017 08 til: 54

    Hej, jeg har nogle spørgsmål om denne projektor. Jeg håber du kan svare på dette.
    1. Hvilke 3D-briller anvendes?
    2. Har du brug for en særlig skærm til laserprojektorer?
    3. Sådan udskiftes lampen?

    Det ville være fantastisk, hvis du kunne hjælpe mig med det.

    • Timian Admin

      30. November 2017 09 til: 14

      Hej øl elsker (køligt kaldenavn;)). Selvfølgelig kan vi svare på dine spørgsmål.
      1. Til 3D-funktionen anvendes konventionelle 3D DLP lukkerglas.
      2. Du behøver ikke en særlig skærm
      3. "Lampen" her er et lasermodul med dioder, der skulle udskiftes. Med en levetid på mere end 25.000 timer behøver du næsten ikke bekymre dig om det. Selvom du havde projektoren kørende 8 timer om dagen, kunne du sagtens bruge enheden i 8 år.

      • øl elskere

        30. November 2017 20 til: 05

        Hej timo
        Schonmal a tak for dit svar. Hvad du skriver lyder rigtig godt. Men jeg vil stadig vente på din testrapport. Ved du allerede, hvornår den kommer?

        • Timian Admin

          30. November 2017 23 til: 38

          Hej øl elsker, en test kopi af Xiaomi projektoren er allerede bestilt og skal (forhåbentlig) ankomme næste måned. En prøve skal forventes i begyndelsen af ​​januar, hvis alt går godt. Afhængigt af produktet forlader jeg normalt 2-5 uger til at teste enheden i vid udstrækning i hverdagen.

          • øl elskere

            27. December 2017 15 til: 27

            Hej timo
            har beamereren allerede ankommet til dit sted?

          • Timian Admin

            27. December 2017 15 til: 31

            Hej øl elsker, nej, desværre endnu ikke. Beamer er på vej siden 04.12. I øjeblikket forventer jeg den første uge i januar. Når enheden er ankommet, følger opdateringen på denne side. For mine anmeldelser bruger jeg produkterne først om 4 uger i hverdagen (afhængigt af produktet!), Før jeg opsummerer anmeldelsen. Mit første indtryk af Xiaomi projektoren jeg vil lægge online, men tidligere.

  3. Don Perignon

    1. December 2017 11 til: 33

    Hej Timo, tak for dette indlæg. Jeg har en sådan del og er meget tilfreds - den kinesiske menu pletter brugen lidt. I din artikel nævnte du muligheden for at ændre dette via en tema launcher. Da jeg ikke er fortrolig med Android (Mac-brugere), vil jeg meget gerne modtage flere links.

    • Timian Admin

      1. December 2017 11 til: 52

      Hej Don Perignon, cool, at du allerede har beamer. Mine er stadig på vej, og jeg er nysgerrig, hvad delen har på boksen. Projektorens MIUI TV skal oversætte såvel som MIUI TV'et fra Xiaomi tv-apparaterne. Her er trinene:

      1. Download følgende fil Forbindelse
      2. Udpakker .rar arkivet og kopier .apk til en USB-stick.
      3. Indsæt projektoren, få fat i stokken og installer / opdater APK.
      4. Skift til den nye Settings App og skift til engelsk på engelsk.

      Jeg håber jeg kunne hjælpe dig med det. Jeg ville være glad, hvis du kort kunne give en tilbagemelding, hvis det fungerede.

      • Don Perignon

        1. December 2017 14 til: 52

        Tak for det hurtige svar - god mand!
        Jeg ringer til dig efter WE og giver mig besked.

      • Don Perignon

        4. December 2017 14 til: 40

        For at installere appen fra et eksternt medium skal du først sætte krogen i projektorens indstillinger og tillade dette. Den nye indstillinger app vil derefter være med de andre. Det er ikke muligt at skifte til engelsk da det tilsvarende sprogbibliotek ikke kan findes. Hvis du på en eller anden måde kommer på enheden, skal den funge. Alt for dårlig, men tak alligevel!

        • Timian Admin

          6. December 2017 12 til: 47

          Tak for tilbagemeldingen. Når projektoren er ankommet, vil jeg se, om sproget kan ændres på en eller anden måde.

          • Don Perignon

            12. December 2017 23 til: 48

            https://drive.google.com/drive/folders/1Giy91xRRSrToNINGR5d9eHaMA9_DuzMt

            her er alle komp. Find apps til projektoren - inklusive appen Indstillinger. Fungerer for de mest rudimentære indstillinger, hvis du vælger engelsk (ikke USA).

          • Timian Admin

            13. December 2017 20 til: 20

            Godt tak for det!

          • Thomas Fischer

            13. December 2017 23 til: 46

            Meget fint er også, at projektorens fjernbetjening med AppleTV 4K forstår, så at en af ​​Apple kun har brug for at spille (bevægelsesføler).
            Jeg er sikker på, at denne projektor vil ændre hjemmebiografmarkedet i Europa - hvad angår kvalitet og pris. Jeg ønsker dig en masse sjov med din!

          • Christopher Cuckoo

            14. December 2017 12 til: 52

            Jeg flytter snart ind i en ny lejlighed (i februar) og overvejer at anskaffe mig denne projektor i stedet for et 65 tommer tv. Jeg har ingen problemer med forsendelse fra Kina, og jeg er alligevel meget tilfreds med xiaomi. Er projektoren velegnet som tv-erstatning? Jeg ser normalt serier og film på nvidia-skjoldet og spiller på pc og ps4 pro. Normalt fjernsyn faktisk slet ikke længere. Vinduerne kan alle mørklægges af udvendige persienner. Jeg tror, ​​at tilbudsprisen vil ligge omkring 1300 euro i de næste par uger. Så ville det være meget attraktivt prissat. Er der nogle grundlæggende indvendinger mod at bruge projektoren som en komplet erstatning for TV? Strømforbruget er også meget moderat og det samme er lampens levetid. Bredden af ​​lærredet ville da være omkring 210 cm og afstanden fra sædet 4 m.

            Måske er der nogen, der har et lignende projekt i tankerne og kan give tips til, om og hvordan min plan kan gennemføres.

            Mange tak
            Chris

          • Timian Admin

            14. December 2017 19 til: 42

            Hej Christopher, jeg kan ikke tale direkte for denne model her, fordi min Xiaomi projektor stadig er et sted mellem Kina og Tyskland, men jeg har brugt 2 år en anden projektor, som har erstattet tv'et hjemme hos mig. Især hvis du vil have ægte hjemmebiograffornemmelse (> 120 inches), kommer du alligevel ikke rundt om en projektor. Men hvad du også bør overveje, ville være den rigtige skærm. På Amazon ser mine ofte gange billige skærme til 150 €. Selv om de vil opfylde deres formål, men hvis du vil have kvalitet, så et lærred, der ikke krøller i det lange løb, skal du grave dybere i posen. Anbefalet ville være fx en spændingsvariante. Omkostningerne derefter, men også mindst 500 € opad.

          • Christopher Cuckoo

            14. December 2017 21 til: 11

            Hej Timo,
            Tak for svaret. At du ikke skal gemme på skærmen er opmærksom på mig og allerede planlagt. Jeg tænkte på selvkonstruktionen af ​​et billedtekst med høj kvalitet stof og matchende maskering. Jeg har set på nogle testvideoer, som alle er meget positive. Jeg vil nok bare starte forsøget og komme videre til det næste tilbud. Hvis det er nødvendigt, slippe du af med ebay igen og igen. Er det muligt at sende via prioritetslinjen uden problemer?

            Hvis nogen bemærker et godt tilbud, kan han skrive det her. Absolut interessant for mange flere.

            Kan projektoren modtage hdr signaler? Har nogen nogensinde testet det?

          • Timian Admin

            14. December 2017 21 til: 24

            Med Prioritetslinje er der i øjeblikket stærke forsinkelser i forsendelsen. Jeg har stadig to ordrer, der allerede er på 30 dage. GearBest taler om leveringstider op til 45 dage. Men i januar burde det (forhåbentlig) være roligt igen. Jeg får dagligt de nuværende GearBest tilbud. Så snart der er en god en, vises den i posten.

            Stadig til dit spørgsmål med HDR. Ifølge specifikationerne på den officielle kinesiske produktside understøttes HDR.

          • Thomas Fischer

            15. December 2017 02 til: 42

            Hej Timo, jeg projicerer billedet på en meget mørk - næsten sort væg. Jeg ved, det lyder absurd i starten, men det er muligt med lyseffekten og sikrer en rig sort. Overfladen skal være helt flad, ellers vil der opstå ukorrekt sløring. Woodchip tapet er absolut tabu, da projektionsvinklen ville skabe mange små skygger. Der er skærme med en speciel mikroprofil til disse kortdistance-projektorer, men de er alt andet end billige.

          • Patrick Blum

            1. Januar 2018 19 til: 59

            Hej,
            Jeg fik min Xiaomi laserprojektor for et par dage siden. Bestilt hos Gearbest for mindre end 4 uger siden.
            Jeg endte her, fordi jeg har haft travlt med at skifte sprog i tre dage. Det stod klart for mig, da jeg afgav min ordre, at det ville være nødvendigt.
            Måde 1: Manuel installation af Google-apps ender i kaos.
            Måde 2. Installer og åbn først appen Def settings, åbn derefter Google Installer. Men installatøren installerer ikke punkt tre, og installerer så heller ikke punkterne efterfølgende.
            Når jeg bruger min IPTV Box H96pro + med alle mediebiblioteker og KODI, er projektoren rigtig sjov. Billedet er stadig ok at se på om dagen i min meget lyse lejlighed. I øjeblikket er det alligevel mørkt udenfor.
            Jeg kan kun godkende at købe et lærred, først da er det rigtig sjovt., Min væg er i hvert fald ikke glat nok,
            Det integrerede højttalersystem er designet til film (biograf), og er meget bedre, end jeg havde forventet.
            Det er ikke noget for at lytte til musik. er også en biograf og ikke et stereoanlæg.

            Jeg har vænnet mig til størrelsen og vil aldrig have sådan et lille "normalt" tv igen.

            Hvem har stadig erfaring og kan hjælpe mig med sprogproblemet?

            TAK PATRICK BLUM
            Patrick@blum1.de

      • Pr3dat0r

        1. Februar 2018 17 til: 25

        Hej,

        Opdateringen siger, at Google PlayStore kan installeres via sideload. Er der instruktioner til dette et eller andet sted? Kan ikke finde noget om det på nettet ...

        På forhånd tak!

        Regards,
        Pr3dat0r

      • krigl

        3. Marts 2018 13 til: 04

        Hej Timo. Jeg har apk'en på en pind, projektoren genkender også filen. Men jeg kan ikke finde ud af hvor menuen er, hvor jeg kan "tillade" noget at blive installeret fra USB ... Kan du hjælpe? Hilsen fra Schweiz, Christian

  4. Micha

    6. Januar 2018 13 til: 41

    God artikel! Jeg ser frem til den detaljerede test.

    For min del er jeg revet fra hinanden, hvis jeg ville forbedre mig med sådan noget. I øjeblikket har jeg en 8601 55 i 4 inches og 1080K. Størrelsen af ​​det synlige billede af Xiaomi kan naturligvis ikke diskuteres, fordi han vinder uden tvivl. Hvad jeg er mere interesseret i, er billedets skarphed, især med 4p indhold og en PlayStation 4 Pro, som, selvom den ikke er hjemmehørende i XNUMXK, stadig leverer god skarphed.

    • Hanspeter

      28. Januar 2018 16 til: 53

      @Timo
      Du har sikkert allerede enheden, kan du anbefale det? Jeg vil gerne have ham som en erstatning for min 75 tommer Samsung LH 6470. Hvad synes du, egnet til dagslys eller ej?

      LG

      • Timian Admin

        28. Januar 2018 17 til: 18

        Hej Hanspeter, Beameren ankom for et par dage siden (var mere end 50 dage på vej!) Og af tidens skyld kunne jeg ikke virkelig prøve det. Ved udgangen af ​​næste uge vil jeg have projektoren i det mindste noget testet og udgive en første Zwischenfazit. Afhængigt af produktet bruger jeg normalt 2-4 uger til den færdige testrapport.

        • Hanspeter

          4. Februar 2018 11 til: 09

          Hej Timo!
          Kan du se nærmere på det?
          Interframe beregning? Velegnet til dagslys? Dit mellemliggende resultat?
          Mit TV-apparat er brudt, og derfor spørger jeg, så jeg kan bestille en.
          Tak

          Sælger du din kopi og for hvor meget?

          • Timian Admin

            4. Februar 2018 16 til: 39

            Hej Hanspeter, i mellemtiden har jeg kunnet lege med projektoren. Til dine spørgsmål:
            1. Der er ingen mellembilledberegning!

            2. Projektoren er kun betinget egnet til dagslys. Med en 130″ projektionsflade og ingen direkte lysindfald kan man stadig tale om et acceptabelt og rimeligt lyst billede. Lidt mørklagt, så skodderne er åbne, er ikke et problem. På hvilken type skærm og hvilken overflade ønskede du at projicere?

            3. Foreløbig konklusion: Menunavigationen er noget klodset, fordi man kun kan oversætte 75% af kineserne. Men man vænner sig meget hurtigt til det. Smart TV-funktionen er en anden ting. Dette er primært rettet mod den kinesiske bruger. Android-apps kan stadig installeres. Jeg skal stadig teste, hvad der præcist er muligt med det.

            Jeg kan generelt godt lide billedet. Skarpheden, kontrasten og farverum er overbevisende. Jeg vil snart måle lysudbyttet. Jeg har heller ikke testet 3D-funktionen og input-lag i gaming. Jeg vil herefter behandle punkterne i den endelige testrapport. Det, jeg virkelig kunne lide, er højttalersystemet. Ikke tilstrækkeligt for hjemmebiograffans, selvfølgelig, men garanteret tilstrækkeligt for den gennemsnitlige forbruger. En soundbar til 500 € med en subwoofer lyder næppe bedre. Købsanbefaling? Kan klart anbefales indtil videre!

            Jeg sælger ikke mit eksemplar. Den nye Xiaomi erstatter min gamle Epson-projektor. 😉

          • Hanspeter

            5. Februar 2018 20 til: 51

            Hej Timo!

            Samlet set lyder det ikke godt. Ved 5000 lumen bør mere være muligt end halvvejs persienner ...
            Jeg tror, ​​du hjalp mig meget, jeg foretrækker at vente på LG HU80K.

            Og takk ????

  5. Lukas

    12. Februar 2018 14 til: 30

    hej tak for dine prøver! Vi overvejer at købe delen til virksomheden - men vi fik at vide, at der ikke er noget "CE"-mærke på delen, så vi må ikke betjene den (i virksomhedens miljø) - kan det bekræfte eller afkræfte det?

    thx

    • Timian Admin

      12. Februar 2018 14 til: 35

      Hej Lukas, det kan jeg bekræfte. Der er kun et CCC-tegn.

  6. Åben

    12. Februar 2018 17 til: 41

    Hej Timo og tak for den skarpe test! Et andet spørgsmål. Kan jeg spille UHD BD, Netflix 4K og andre med Xiaomi projektoren? Hilsner fra Franken

    • Timian Admin

      12. Februar 2018 18 til: 13

      Hej Frank, ja det kan du. HDMI 2.0-portene er HDCP 2.2-kompatible, 4K arbejder i opskalering, en interframeberegning (rammeinterpolation) eksisterer ikke.

  7. Sven

    14. Februar 2018 12 til: 23

    Jeg ville være interesseret,
    1. Hvor stor diagonalen er, hvis jeg kun har et skab, der er 40 cm dybt. Så fra væggen til forkanten af ​​bjælken har jeg 40 cm.
    2. Om din importafgift / told måtte betales ved bestilling i Kina?

    Tak

    • Timian Admin

      14. Februar 2018 20 til: 45

      Hej Sven, øverst i opdateringen har jeg udgivet et regneark. I en afstand af 40 cm ville du være ved en 130 "diagonal.
      Afhængigt af hvor du bestiller, tilføjes selvfølgelig importafgifter. Mange butikker tilbyder nu også "Delivery Duty Paid", "Germany Express" eller den efterfølgende accept af opgaverne. Denne projektor er også tilgængelig her regelmæssigt med fragt fra europæiske varehuse. Antallet af stykker er meget begrænset, og delen er ude af lager efter 1-2 dage. Jeg forsøger altid at pege på EU-tilbudet så hurtigt som muligt, så snart det er tilgængeligt igen med EU's skibsfart.

  8. SPiderJoe

    14. Februar 2018 20 til: 50

    God aften. Jeg forstod, at du ikke kan bruge projektorens Smart TV, fordi der er installeret mange kinesiske apps, og der er ikke noget som Google Play. Kunne du ikke bare rod beamer og installere Play Service som sidelad? Så mindst det har arbejdet på min Mi TV Box 3, som nu endda kører på Android TV Launcher!

    • Timian Admin

      15. Februar 2018 10 til: 17

      Hej SPiderJoe, teoretisk set ville det være helt muligt at roaster Xiaomi projektoren. Det anvendte MIUI tv-modul er helt identisk med modulet på Mi TV 4, og der er der et rodværktøj. Derudover er der et universelt rodværktøj i kinesiske fora, der rodfæster alle tidligere udgivne Xiaomi hjemmeunderholdningsprodukter. MEN: Problemet er, at der for øjeblikket ikke er nogen ROM til at downloade. Hvis roden fejler, ville du helt ødelægge systemet og projektoren ville være ret ubrugelig. Så snart der er en ROM, der kunne stryges over i tilfælde af en mursten, ville jeg være villig til at prøve det med rodværktøjet;).

  9. Andreas

    14. Februar 2018 20 til: 53

    Tak for testen.

    Jeg har et spørgsmål, der endnu ikke er løst. Kan enheden også betjenes overhead?
    Tak for dit svar.

    • Timian Admin

      15. Februar 2018 10 til: 10

      Hej Andreas, billedet kan drejes 180 ° inden for indstillingerne, dvs. vendes på hovedet (flip-tilstand). Du kan også projicere billedet spejlet (Spejl) og begge kombineret, dvs. roteret og spejlet (Flip & Mirror).

  10. Jonathan Peiss

    17. Februar 2018 18 til: 00

    Er der nogen der ved, om du kan tilslutte en universel fjernbetjening med projektoren?
    Jeg vil gerne have min Bose fjernbetjening som alt i ét

    • Timian Admin

      20. Februar 2018 22 til: 17

      Hej Jonathan, det burde fungere. CEC understøttes.

      • Peter Krass

        13. Marts 2018 22 til: 09

        Har en Broadlink Pro, hvor jeg kan styre al min radio og infrarød fjernbetjening via pc.
        Dette understøtter imidlertid ikke Bluetooth. Imidlertid styres projektoren via en Bluetooth-fjernbetjening.
        Forstaaede ikke nøjagtigt med CEC. De fleste universelle fjernbetjeninger sender ja infrarød og ingen bluetooh, projektoren kan alligevel betjenes med en IR-fjernbetjening alligevel?

  11. Philipp

    18. Februar 2018 12 til: 52

    Hej Timo, tak for den meget hjælpsomme test. Kan du allerede sige noget om input lag mens du spiller? Behøver ikke at være en nøjagtig måling, en følelsesmæssig erklæring ville være nyttigt for tiden. Lg P.

    • Timian Admin

      20. Februar 2018 22 til: 18

      Hej Philipp, jeg vil prøve dagene med input lag.

  12. Marco

    18. Februar 2018 15 til: 53

    God test! Jeg ser frem til den endelige test. Jeg tinder allerede mine fingre. Jeg ville straks slå til 1300. Hvad er ekstra omkostninger? Import / værditilvækst?!

    • Timian Admin

      20. Februar 2018 22 til: 20

      Hej Marco, for ordrer fra tredjelande uden for EU kommer fra 22 € stadig 19% EUSt og fra 150 € og afhængig af typen af ​​varer tilføjet en takst. Beameren, men der er ofte fra EU-lageret. Så snart der er nye tilbud fra EU-lageret, vil jeg tilføje ovenstående!

  13. rammer

    23. Februar 2018 11 til: 15

    Hej,

    Nu er der nogle lagre i dag. GW-4 GW-16 GW-5 GW-6
    Hvad anbefales? Overvej at smække i dag. Tak LG

    • Timian Admin

      23. Februar 2018 11 til: 25

      Hej Marco, tak for hinten. GW-4 er i Polen, GW-16 er i Spanien, GW-5 er i Tjekkiet og GW-6 er i Frankrig. Erfaring har vist, at GW-5 er det hurtigste lager.

      • rammer

        23. Februar 2018 11 til: 36

        Ok, tak for den hurtige feedback. Jeg tøver stadig mellem Xiaomi eller en Benq w1700. Xiaomi har de bedre applikationsmuligheder på grund af den korte afstand. Laser er heller ikke at foragte. Jeg er bare bange for, at pakken dør undervejs - eller at der vil være ikke-gennemsigtige ekstraomkostninger. Desuden skal delen betjenes af min kone 🙂 Det behøver ikke plages af en dyb Kina-menu, når en kilde er tilsluttet, ikke?

        • Timian Admin

          23. Februar 2018 11 til: 44

          BenQ W1700 er sikkert også et godt valg. Yderligere omkostninger (EUSt eller told) opstår ikke, hvis du bestiller fra et EU-lager. En fragtrisiko eksisterer altid. Betal derfor definitivt via PayPal. Hvis noget går galt, får du pengene tilbage til 99%. Beamerens funktion er stort set uproblematisk. Kildevalg vises umiddelbart efter starten (se skærmbillede ovenfor). Ellers kan det også indstilles, at en kilde automatisk vælges med starten. Derudover understøttes CEC.

          • rammer

            23. Februar 2018 11 til: 52

            Okay, tak. Så projektoren har din velsignelse - jeg læste fra alle oplysningerne 🙂
            Et sidste punkt. Du har erfaring med 4k opskalering. Er 3.840 x 2.160 faktisk udkastet? Betydelig forbedring i kvalifikation? Tak for hurtig feedback.

          • Timian Admin

            23. Februar 2018 13 til: 28

            Ja, når du aktiverer HDMI 2.0, kan du skala op til 3.840 x 2.160 @60. Det vil dog ikke medføre meget, fordi projektoren nativt stadig opløses kun i Full HD og også ikke bruger pixelskift. At 4K afspilningsmateriale ser bedre ud i slutningen skyldes den højere bitrate og chroma-subsampling. Især når der er streaming, ser du en forskel.

          • rammer

            27. Februar 2018 12 til: 16

            Beklager, hvordan mener du HDMI 2.0 aktiver? Jeg tror, ​​at enheden kun kan 3.840 x 2.160 @ 30 ved 4k-udgang ?! For mig bør en Ps4 Pro være forbundet. Delen kan faktisk ikke indfødte 4k. men jeg vil gerne finde ud af, om det repræsenterer en forbedring, for eksempel til Benqw1070 FullHD. Tak

          • Timian Admin

            28. Februar 2018 12 til: 52

            Der er en dedikeret HDMI 2.0-tilstand, som aktiveres via indstillingerne. Derefter kan du indstille afspillerens opløsning til 4K @ 60Hz. Du vil ikke se nogen forbedring i opskalering. Men hvis du spiller en UHD Blu-Ray, bliver du wrsl. se lidt forskel. Det afhænger af det respektive afspilningsmateriale (bithastighed til dampning, chroma-subsampling osv.).

  14. Frankie

    27. Februar 2018 10 til: 59

    Hej,
    Cool del. Men den kan også bruges til "normalt" fjernsyn. Er der indbygget en tuner? Hvis ikke, hvilke muligheder har du?

    • Timian Admin

      27. Februar 2018 11 til: 11

      Hej Frankie, ingen tuner, projektoren er ikke blevet integreret. Men du kan tilslutte en modtager via HDMI.

  15. Vladimir

    2. Marts 2018 09 til: 41

    Hej, er det muligt at bruge Amazon Prime, installere det, logge på, jeg kommer på valg side og derefter ikke noget, det samme med Google Play (kun installer), ellers meget god projektor især med grå skærm og med tip: fokusere på 0.

    • Timian Admin

      3. Marts 2018 11 til: 03

      Hej Vladimir, nej, Amazon-videoen kører ikke på MIUI TV. Men du kan tilslutte en ekstern tv / streaming-boks (Chromecast, FireTV osv.) Og afspille Amazon Prime. HDMI 2.0 og HDCP 2.2 understøttes.

  16. Andreas

    3. Marts 2018 10 til: 53

    Hej hvor fik du de oplysninger, som projektoren fra sommeren 2018 i Europa til 1300 € sælges?

    Det ville selvfølgelig være godt, for da ville du selvfølgelig have følgende fordele.

    2 års garanti
    billigere pris
    ren Android-menu på tysk
    EU-stik
    Bedre kundeservice

    Din erklæring er den eneste ting, der forhindrer mig i at købe fra Kina (EU Wahrenlager).

    Med venlig hilsen
    Andreas

    • Timian Admin

      3. Marts 2018 10 til: 59

      Hej Andreas, Xiaomi havde bjælken på MWC (Mobile World Congress). Der var projektoren allerede præsenteret med Android TV, og der var tips til en start i sommeren 2018. Prisen på 1300 € kunne være realistisk, men jeg starter snarere fra 1500 € +. Beamer sælges først i de spanske Mi butikker og muligvis på Amazon.

  17. Andreas

    3. Marts 2018 11 til: 36

    Tak for det hurtige svar.
    Foretrækker du at vente eller strejke nu?
    Ser du fordelene ved den europæiske version som mig, eller har jeg en fejl i det?
    Har du en tilsvarende UST projektor fra Tyskland, som du kan anbefale til mig?

    På forhånd tak

    • Timian Admin

      3. Marts 2018 12 til: 12

      Svært. Det er selvfølgelig lettere at arrangere en EU-baseret distributør, men mange Kina-butikker tilbyder at returnere den defekte enhed til en EU-adresse (spørg kundeservice til det bedste!).

      Fordele er ren Android TV. Men har du brug for den ekstra tv-boks funktion overhovedet? Jeg bruger altid mine enheder med deres egen streaming / tv-boks (f.eks. FireTV). Ellers er menuen på engelsk (med patch).

      Du behøver ikke bekymre dig om stikket. Du kan tilslutte projektoren med et konventionelt strømstik. Jeg tror, ​​at prisen vil være lavere, som jeg sagde (se andre Xiaomi-produkter, der allerede officielt tilbydes i EU). I øjeblikket er det stadig meget vagt med udgivelsen om sommeren. Erklæringen kom ind fra en lokal medarbejder.

  18. Andreas

    3. Marts 2018 13 til: 20

    Ok
    Jeg vil gerne parre projektoren med min iPhone bedst trådløse og bruge SKY Go-appen.
    Er det muligt uden problemer?
    Hvis ja, ville Androit tv være ubetydelig.

    Hvad synes du om de angivne 5000 lumen?
    Ren markedsføring eller refererer til indikationen af ​​laserens udgangseffekt?
    Du skriver, at du målte 1035 lumen.
    Hvordan kan du sammenligne med andre UST-projektorer?
    Er han bedre eller lige ækvivalent?

    Mange tak
    Andreas

    • Timian Admin

      4. Marts 2018 11 til: 47

      Hej Andrew, jeg ved ikke om Sky Go. muligvis App'en kunne installeres som sidelad. Alternativt, ifølge rapporter i netværket er Sky Go også tilgængelig som et Kodi-plugin. Kodi Jeg forsøger for øjeblikket at køre på MIUI TV til at køre.

      De angivne 5000 lumen giver lyskilden (teoretisk). 1035 Lumens ankommer endelig på skærmen. Sammenlignet med andre projektorer, især LG HF85JG, er det projicerede billede af Xiaomi projektoren lidt lysere.

  19. ThomasMagmar

    7. Marts 2018 14 til: 58

    Hej,
    Jeg vil gerne hænge projektoren overhead på mit loft og derefter styre projektionsstørrelsen via skuffeskinner.

    Kan nogen give mig trådstørrelserne og afstande af 4 hullerne i bunden?

    Vll har også en bedre mulighed for det

    • Timian Admin

      7. Marts 2018 15 til: 38

      Hej Thomas, afstande er 23.5 cm og 13.5 cm, trådene er M4.

  20. Tim

    9. Marts 2018 09 til: 57

    Hej,
    Hvordan lavede du forbindelsen mellem projektoren og en 3D-DLP lukkerglas?
    hilsen

    • Timian Admin

      9. Marts 2018 12 til: 12

      Hej Tim, du skal kun tænde beskyttelsesbrillerne og vælge det passende format (SBS-H / TAB / FP) under afspilning via beamerens displaymenu.

    • Andreas

      29. April 2018 12 til: 19

      Jeg kæmper med det samme problem lige nu. Jeg har stadig to Toshiba FPT-AG02G-briller fra mit TV, som ikke tilsluttes automatisk. Selv når jeg går til Indstillinger> Enheder> 3D, vises et "Vent venligst", en lang ventetid og så bliver du smidt ud af Indstillinger-appen ...

      Er det på grund af min enhed eller er brillerne bare ikke egnede?

      • Timian Admin

        29. April 2018 12 til: 45

        Hej Andreas, jeg behøver ikke at forbinde mine 3D-briller via indstillingerne. Forbindelsen er lavet af sig selv, så snart jeg vælger den respektive 3D-tilstand (SBS-H / TAB / FP). Jeg kender især ikke Toshiba-brillerne. Jeg har prøvet det med to billige Andoer G15 og Acer 3D DLP briller, og det fungerede fint.

  21. Thomas

    14. Marts 2018 20 til: 57

    Hej Timo,
    Tak for den detaljerede test.
    Faktisk ønskede jeg at få en 4K projektor til pc-spil, da synsfeltet for skytter eller racer er betydeligt større.
    Hvordan opfører sig dette nøjagtigt med 4k-billeder?
    Har jeg det samme synsfelt som med indfødte 4k, bare stop i 1080p?
    Sry, jeg forstod det ikke helt ...

    • Timian Admin

      15. Marts 2018 18 til: 44

      Hej Thomas, Din afspiller vil i dette tilfælde sende et 4K signal til projektoren, som også accepterer dette, men i sidste ende kun i 1920 x 1080 udgange. Til sammenligning ville det være fx med en pc-skærm, som kun opløses i FHD, men kan stadig vise 4K UHD-videoer. Fordele er kun mulige med mulighed for UHD materiale og 4K Steams, som ser bedre ud med en højere bitrate og chroma subsampling. Men du vil ikke kunne projektere mere end 1920 x 1080 pixels på skærmen.

      Til brug som en gaming projektor er Xiaomi projektoren efter min mening uegnet. Indgangsforsinkelsen er mere end 65 ms. Afhængigt af hvad du spiller, vil du mærke forsinkelsen.

  22. Hasipapa

    28. Marts 2018 12 til: 17

    Hej. Efter de gode kommentarer og forklaringer på denne side kom jeg næsten til den konklusion, at jeg ville købe et af de slik. Jeg har kun to anmodninger. Er det muligt at navngive bredden og højden ved 150 ″, så jeg kan oprette en skærm, og er der mulighed for at udsende en liste med en forklaring af de enkelte kinesiske tegn i menuen med den tyske oversættelse, så man også kan undvære Opdatering kan shimmy gennem menuen. Tak til alle og glad påske ønsker Hasipapa

    • Hasipapa

      29. Marts 2018 01 til: 03

      Hej, hej.
      Jeg har selv beregnet mit første spørgsmål.
      60 ″ 132 x 75 cm
      70 ″ 154 x 88 cm
      80 ″ 176 x 100 cm
      90 ″ 198 x 112 cm
      100 ″ 220 x 125 cm
      110 ″ 240 x 137 cm
      120 ″ 264 x 150 cm
      130 ″ 286 x 162 cm
      140 ″ 308 x 175 cm
      150 ″ 332 x 187 cm

      Disse er de omtrentlige skærmstørrelser. Jeg håber det hjælper andre også.
      Men jeg kan ikke gøre det med kineserne, så jeg har brug for hjælp.
      Glad påske.

      • Timian Admin

        29. Marts 2018 10 til: 23

        Hej Hasipapa, undskyld for sen tilbagemelding. En oversættelse af de enkelte menupunkter ville helt sikkert være en fordel. Jeg vender mig til en oversættelse i påsken.

        • Hasipapa

          29. Marts 2018 11 til: 54

          Hei Timo.
          Tak for dit hurtige svar. Oversættelsen er ikke så travlt. Men tak for det.
          Jeg skal først forhandle med min sælger. Det kan tage et stykke tid.
          Så. Og nu ønsker jeg dig en god påske.
          Hilsner fra Norge fra
          Hasipapa

          • ThomasMagmar

            5. April 2018 12 til: 32

            Her i videoen oversættes de enkelte udtryk til engelsk. Oversættelsen til tysk burde da ikke længere skabe problemer.

            youtube.com/watch?v=D5Xqws6cWXU

          • Hasipapa

            5. April 2018 21 til: 42

            Hej Thomas.
            Tak for svaret, men med engelsk talt er jeg ved loggerheads.
            AAAAber. Næsten nederst på dette link er der et link til at downloade sprogappen på engelsk og en sekvens af billeder for at installere den. Og det kan jeg forstå. Dette er også en god hjælp. Måske er vi heldige, og de kinesiske programmører har et hjerte for udlændinge og giver en international sprogapp til installation. I øvrigt. Jeg skulle få det nye smykke i den næste uge. Jeg tror, ​​det bliver godt. Jeg har stadig et dumt spørgsmål. Jeg kalibrerede min alder 60 ″ via Youtube efter to år. Og resultatet var utroligt bedre. Har du nogensinde prøvet noget? Så tak igen, vi ses næste gang.
            Hilsner Rainer

          • Timian Admin

            5. April 2018 21 til: 49

            Hej Hasipapa, jeg tror du vil kalibrere i henhold til Rec. 709. Som standard er blå stærkt fremhævet (se måledata ovenfor). I tilstanden "Cinema" + farveprofil "Varm" opnår du allerede gode resultater. I morgen giver jeg dig min farveprofil, kalibreret med kolorimeteret.

          • ThomasMagmar

            6. April 2018 10 til: 41

            Jeg får først min projektor om 1 til 2 uger. I diverse fora har jeg dog læst, at der ikke er nogen "generelt perfekt" indstilling for kontrastværdier, farver osv., da der er mange forskellige faktorer såsom lysstyrke i rummet, skærmtype...
            Du kan godt lide at anvende en foreslået indstillingstider 1: 1, men vil anbefale at bruge lidt tid og spille rundt. Da hver person har en anden følelse af opfattelse.

            Om sommeren kommer projektoren på det europæiske marked. Var allerede præsenteret på MWC 2018 i Barcelona. Der er så en global Rom flersprogede og tænketider, så du kan overføre denne Rom til beamer fra Kina.

          • Hasipapa

            6. April 2018 18 til: 40

            Tak til jer begge. Jeg brugte min udskiftnings projektor HDP 1590. Det virker med 2500 Lumen. Hvis du kaster 5000 Lumen på den anden med den anden, hvordan følelsen er så flad. To gange så lyse eller endda firefoldige eller hvordan skal det være? Bare spurgt.
            Hav en god weekend
            Rainer

          • Peter Krass

            6. April 2018 21 til: 27

            Projektoren har ved lyskilden 5000 lumen på skærmen (Leinwanmd), men der er kun 1 / 3 deraf (1666 lumen). Lysstyrken bedømmes dog meget højt i alle testene. Selv i dagslys (ingen direkte stråling på skærmen) er billedet stadig let genkendeligt,

  23. Niko

    7. April 2018 09 til: 01

    Hej Timo,
    Undskyld spørgsmålet, er den komplette vurdering af projektoren færdig? Eller er der noget andet?
    Hvor langt efter din mening skal jeg sidde væk fra skærmen for at acceptere at se en film i HD-kvalitet på en 100-tommers overflade? Kan det være, at billedet er for groft pixeliseret på grund af manglende 4K opløsning?

    VG
    Niko

    • Timian Admin

      7. April 2018 10 til: 07

      Hej Niko, toppen af ​​den grønne boks er den punktlignende gennemgang til projektoren. Selvfølgelig vil jeg formulere det snart. For fuldt ud formulerede testrapporter tager jeg normalt flere uger (nogle gange endda måneder) for at dække alle områder og for at se, hvordan enheden slår i hverdagen på lang sigt.

      Med hensyn til sædeafstanden: Du kan ikke sige generelt, hvor den perfekte pladsafstand er. Det afhænger primært af seeren. På 100 inches vil jeg personligt anbefale en afstand på 3.00 - 3.50 meter. Jeg projicerer på noget over 130 ″ med en siddeplads på 5.20 meter. Du kan kun se pixelgitteret, når du står lige foran skærmen.

      • Niko

        7. April 2018 11 til: 33

        Tak for det hurtige svar! Jeg glæder mig til din endelige rapport!

  24. Jack

    20. April 2018 17 til: 07

    Hej ... Er det muligt at justere billedstørrelsen kontinuerligt?

    • Hasipapa

      22. April 2018 12 til: 27

      Hej hej.
      Jeg har haft min Xiaomi-projektor siden torsdag, og tre ting skiller sig ud, når jeg starter den. For det første er blæseren høj, men den er kun mærkbar i meget stille scener, og for det andet er billedet fantastisk. For det tredje er der et kvalitetstab blandt private tv-selskaber med deres lave billedopløsninger. Billedet kan naturligvis justeres løbende fra 55″ -150″. Hele billedet hæver sig fra 10 cm til 49 cm fra gulvet. Så du skal have loftshøjde nok. Efter tre dages test fandt jeg en indstilling for mig selv som denne: Lysstyrke: 62, Kontrast 29, Saturation 39, Sharpness 60, Hue 53, Colors Standard. Jeg er altid tilgængelig for forbedringer. En skærm eller en glat hvid væg er grundlaget for at nyde en film. Overgangen fra kinesisk til engelsk forløb uden problemer på grund af den store mængde hjælp, der var tilgængelig på internettet. SPIL: Indtil videre har jeg kun spillet "Sniper Elite 4", og forskellen mellem en 60 "plasma og en 150" projektor er ekstrem. Dagscenerne er klare, og natspillene er rige på kontraster. Opløsningen er førsteklasses, ved 150 ″ kan du se meget mere. i dag tilføjer jeg stadig GTA 5 og FarCry 5 til PS4. Jeg downloadede flere afslapningsfilm fra Youtube og spillede dem. Fra Caribien med vand over sand, sol og palmer eller efterårsskove med en flod til natbilledet med fuldmåne og bølger er fantastisk. JEG ER SPÆNDT. Da min stue ligger på sydsiden, skal jeg bruge Rollows om dagen i solen. Så der er ingen kompromiser i dagslys, om aftenen med en gulvlampe kan du ikke klage, for billedet forbliver klart, uden ekstra belysning er billedet strålende. Projektoren har i øvrigt en kæmpe fordel. På grund af manglen på baggrundslys fra fladskærmene belastes øjnene ikke konstant. For at surfe hurtigere på internettet installerede jeg et simpelt Bluetooth-tastatur. Gik godt. Så nu har jeg brug for din hjælp. Da projektoren kører med Android, har du også brug for APP'er. Desværre kører Youtube-appen ikke på dette system. Hvem har et alternativ? Og jeg ville blive glad for en browser, der også afspiller Youtube i fuld skærm og fuld opløsning. Daaanke. Så det var mit første indtryk. Og jeg kan allerede rigtig godt lide min projektor. Og endnu en fordel. Da jeg har projektoren med lærred, er jeg kommet ind i min stue, og jeg ser ikke en sort boks. Det alene er en grund til denne projektor. Så det er det fra mig for nu. Jeg er glad for andre oplevelser. Hilsen fra Norge fra Hasipapa

      • Hasipapa

        24. April 2018 18 til: 44

        Hej. Jeg fandt en erstatning for Youtubeapp. OGYOUTUBE-v4.2. Hvis du skal installere det, skal du også installere MicroG-for-OGYT-v2.0. sol Nu savner jeg stadig en exelenter Browser. Mange tak og hilsner fra Norge

        • Timian Admin

          24. April 2018 20 til: 03

          Hej Hasipapa, mange tak for din anmeldelse. Jeg kan desværre ikke hjælpe dig med apps, fordi jeg skiftede helt fra projektorens MIUI TV til en ekstern medieafspiller (Nvidia Shield). Det, du kunne prøve, ville være at installere appen "Aptoide TV". Dette er dybest set en kombination af app-butikken og SmartTV-grænsefladen. Du kan bruge det til nemt at installere og afprøve apps.

          • Hasipapa

            25. April 2018 17 til: 24

            Hej Timo. Tak.
            Jeg vil gerne lave en sammenligningsvideo senere mellem Philips HDP 1590 og Xiaomi mi laser. Ellers glæder jeg mig til verdensmesterskabet.
            Hilsener til alle.

  25. Daniel

    7. Maj 2018 15 til: 34

    Er der noget nyt om den europæiske version med Android TV? Er det sandsynligt, at der vil være en separat ROM til at blinke eksisterende enheder separat?

    • Karim

      4. Juni 2018 13 til: 53

      Moin, det ville også interessere mig! Desværre spytter Goole ikke noget ud ...

      • Timian Admin

        4. Juni 2018 21 til: 20

        Hej, indtil videre er der ingen nye oplysninger.

        • Nikolaos Vasiliadis

          5. Juni 2018 11 til: 48

          medlidenhed

  26. Daniel

    10. Juni 2018 23 til: 19

    Har projektoren nogen hardware knapper, eller har jeg altid brug for fjernbetjeningen? Hvordan ser det ud, hvis jeg vil bruge det som en ren afspilningsenhed? Lander jeg altid på MIUTV-overfladen, eller husker han den sidste kilde og giver den tilbage, når den slukkes?

  27. Daniel

    20. Juni 2018 22 til: 21

    Nå, så svarer jeg bare på mine spørgsmål.

    Projektoren har ingen hardware knapper. Men: Apple TB via ARC HDMI tilsluttet, og du behøver ikke den originale fjernbetjening længere. Apple på = beamer på, Apple TV lukker, beamer går ud. Hammer.

    Kun for at ændre den indgang, du har brug for, så fjernbetjeningen.

    • Nikolaos Vasiliadis

      21. Juni 2018 14 til: 50

      Godt tak!
      Kan du anbefale det som tv-erstatning? Hovedsagelig på grund af blæseren ...

      • Hr. Lehmann

        29. Juni 2018 21 til: 45

        Fans er helt sikkert for højt. Det er dog en temmelig behagelig rush. Forstyrrer kun i rolige scener.
        Jeg sidder om 3m væk fra projektoren.

        • Niko

          30. Juni 2018 11 til: 57

          Tak

  28. Totti

    5. Juli 2018 10 til: 21

    Hej,

    Hvor kommer dine oplysninger fra med den internationale version og Android TV? På den globale side er enheden slet ikke angivet og undtagen her finder jeg slet ingen oplysninger, hvilket skal give den en international version.

    • Timian Admin

      5. Juli 2018 10 til: 24

      • Totti

        5. Juli 2018 10 til: 35

        Hej Timo, men du er hurtig 🙂 Tak for linket. Havde ikke fundet den engang under “Alle produkter”, så den ser ikke ud til at være tiltænkt offentligheden endnu.

  29. Tayfun

    6. Juli 2018 10 til: 38

    Hej timo

    link til Weman One Pro virker ikke .. Kan du venligst kigge op?

    • Timian Admin

      6. Juli 2018 10 til: 57

      Hej Tayfun, tak for hinten. Er fast.

    • Hasipapa

      7. Juli 2018 15 til: 37

      Hej allesammen.
      Ifølge de seneste oplysninger har Xiaomi lanceret en ny 7000 lum projektor.
      I øjeblikket skulle den kun være tilgængelig i sort. Men er ikke sikker. Tilslutningerne er de samme, og billedindstillingerne er de samme. Det bliver "kun" lettere. Absolut mærkbar i dagtimerne området.
      God fornøjelse.
      I øvrigt. Jeg har set 5000-modellen i næsten to måneder nu, og sport er bare fantastisk. Størrelsesmæssigt er kvalitetsforskellen mellem privat tv (banding) via HD-West (pletter på store ansigter) til ARTE eller Sevus-HD enorm. På tysk tv er forskellene mellem billige produktioner fra ARD og ZDF og film fra Amerika lige så forskellige. Men at spille (mig med PS4) er en fornøjelse. I øvrigt. Det er en laserprojektor. Hvis skærmen bevæger sig med en normal projektor, er områder slørede, med en laserprojektor ændres kun perspektivet. Billederne er altid skarpe. Så jeg håber at have hjulpet lidt med beslutningsprocessen. de næste svar i to uger.
      Bei og Hadde

      • Timian Admin

        7. Juli 2018 16 til: 50

        Hej Hasipapa, den "nye" model er Xiaomi Wemax One. Wemax er også producenten af ​​selve Xiaomi-projektoren. Derfor samme design. Wemax One bruger identisk hardware. Dette når selvfølgelig ikke op på 7000 lumen. Lysstrømmen, der kommer på skærmen, er kun lidt højere end Xiaomi-projektorens. Ifølge kinesiske teknologihjemmesider skyldes det, at Wemax One bruger de samme laserdioder af højere kvalitet.

        • gmc083

          26. August 2018 20 til: 28

          Her er LØSNINGEN TIL 3D-REPRÆSENTATIONEN AF BEAMEREN, for spørgsmålet er dukket op flere gange, har også optaget mig længe, ​​og desværre svarede Timo ikke tilstrækkeligt detaljeret. Efter at 3D-filmen er startet og allerede er smidt fra projektoren ud på lærredet, skal du trykke på knappen "Menu" på fjernbetjeningen. Dette er knappen yderst til højre med de tre linjer oven på hinanden. En valgmenu vises derefter over den aktuelle film. Der vælger du visningsparametrene og du kan så vælge blandt andet 3D-tilstanden (SBS-H / TAB / FP). 3D-funktionen er som standard fravalgt. Foretag nu det passende valg og nyd filmen i 3D (brillerne skal selvfølgelig aktiveres på forhånd)!

  30. Hellmann

    14. September 2018 08 til: 38

    Hej,

    Jeg finder ikke rigtig information om størrelserne. Da jeg er begrænset til 76 ", vil jeg gerne vide, om du får det så tæt på væggen! Er der allerede erfaring?

    Med venlig hilsen

    • Nikolaos Vasiliadis

      22. September 2018 21 til: 26

      Projektoren kan, som jeg forstår det, projicere minimum 80 tommer.
      Italien er allerede ved at købe International version Android interface, jeg overvejer at bestille derinde. Har du allerede købt det?

    • Timian Admin

      24. September 2018 18 til: 20

      Hej Hellmann, det fungerer. Hvis jeg placerer projektoren tæt på skærmen, får jeg en diagonal på ca. 60 ″.

  31. Nikolaos Vasiliadis

    22. September 2018 20 til: 40

    Hej Timo,

    Du skriver det for en 100 tommer skærm, højden er 35.
    Hvordan måles afstanden, projektorens øverste kant eller nederste kant eller skænk?
    På forhånd tak

    • Timian Admin

      24. September 2018 18 til: 22

      Hej Nikolas, højden måles direkte fra stativet.

      • Nikolaos

        24. September 2018 19 til: 10

        Hej Timo, tak!
        Kan du venligst fortælle mig, om fanen skal høres i normal stue film, der ser operationen? Har mine bekymringer, om han er for høj og han irriterende i det lange løb, hvis vi skulle erstatte tv'et med projektoren.

        • Timian Admin

          24. September 2018 20 til: 13

          Du vil høre fanen. Men det gælder for de fleste projektorer. Afhængigt af temperaturen skifter den til forskellige hastigheder eller højt / stille. Du kan faktisk vænne sig til det godt. Personligt rammer det mig kun når det kommer til særligt rolige filmscener.

  32. Niko

    29. September 2018 18 til: 37

    Hej Timo,
    har beameret forskellige eco / light modes? For eksempel er LG Allegro 3-lystilstandene tilgængelige for at spare energi. Den positive bivirkning er, at ventilatoren også er meget mere støjsvage over 26 dB. Har Xiaomi en sådan funktion at desværre få fanen? Tak på forhånd.
    PS: Synd at du ikke kan teste projektoren et sted live, det ville gøre en købsbeslutning nemmere

    • Timian Admin

      30. September 2018 15 til: 39

      Hej Niko, noget som en ECO-tilstand, er der ikke. muligvis Men det er muligt at erstatte fansen senere. I nogle forum var der en diskussion om emnet.

      • Niko

        30. September 2018 16 til: 17

        Hej Timo, tak for det hurtige svar

  33. Karim

    19. November 2018 22 til: 44

    Hej,

    er der nogen interessante kuponer til rådighed?

  34. Jerry

    3. Februar 2019 13 til: 19

    Hej Timo ...

    Min projektor går i nogen tid altid efter omkring 5-10min automatisk?
    Har du en ide om, hvorfor det kan være eller hvor jeg kan ændre det?

    • Adele

      31. Maj 2019 23 til: 02

      Jeg vil også gerne vide det, har det samme problem

      • Oli

        29. December 2021 08 til: 14

        ... problemet opstår hos mig nu (ultimo 2021). Inden du slukker, vises et felt med kinesiske tegn kort. Enheden kan derefter tændes igen direkte, og den kører så igennem uden yderligere nedlukninger.
        Ide?

        • Timian Admin

          29. December 2021 10 til: 51

          Hej Oli, rootede du projektoren ved et uheld eller installerede du ProjecTivy Tools?

  35. MXH

    24. Marts 2019 00 til: 42

    Hej, vil gerne oprette beamer udenfor under min carport med en bærbar skærm, projektoren er beregnet til dette, eller skal du gøre uden en kurzdistanzbeamer?

  36. Adele

    31. Maj 2019 23 til: 07

    Nej 3D efter softwareopdateringsversion 2.0.297.7.
    Projektoren er opdateret til denne version, da menupunktet 3D er væk
    har nogen nogen ide om hvor man finder menuen nu?

    Adele

  37. Alex

    24. September 2019 17 til: 05

    Tak for den informative artikel. Jeg orienterer mig i øjeblikket. Jeg tog følgende med mig:
    Mjjgyy01fm Første model kinesisk med MIUI
    MJJGYY02FM Den første europæiske model med Android 8
    MJJGTYDS01FM Anden model 4K men igen MIUI? Eller er der også 2-varianter her?
    Tak for hjælpen

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.

oversigt
producent

Xiaomi

Modell

Xiaomi Mi Laser Projector

specifikationer

 General 
Type: DLP
Chip: 0.47 "DMD 1080p

Lyskilde teknologi: ALPD 3.0
Lysstyrke: 5000 Lumens
Lysstyrke Ensartethed JBMA> 80%
Farveplads: NTSC 80% ~ 85%
Center Kontrast 2500: 1 ~ 3500: 1

Opløsning: 1920 x 1080 pixels
Billedformat: 16: 9 (4: 3)
Projiceringsstørrelse: ~ 150 "
Projektionsforhold: 0.233: 1
Kontrastforhold: 3000: 1

 tilslutninger 
3x HDMI 2.0 (1x ARC)
1x 3.5mm jack (lyd ud)
1x AV
1x USB Type-A 2.0-stik
1x USB Type-A 3.0-stik
1x S / PDIF
1x RJ45

 Andet 
Højttaler: 2x Full Range - 2x Tweeter
Lyd: DOLBY, DTS
Smart TV: MIUI TV
3D support: Ja

Lampelængde:> 25.000 timer
Strømforbrug: 250W / 0.5W (standby)
Størrelse: 410 × 291 × 88 mm
Vægt: kg 7

Mere fra Xiaomi
Xiaomi Pad 5 produktbillede

Anmeldelser

Den lange ventetid slutter! Efter mere end 3 års afholdenhed fra tablets har Xiaomi lanceret den længe ventede Xiaomi Pad 5-tablet ...

reklame

GOGOBedste julibanner