Slut med os

Hej, hvad leder du efter?

Yi 4K + Action Cam anmeldelse

YI 4K + Review - Action Cam med 4K ved 60 FPS

Testrapport udarbejdet af Timo den 15. juli 2018

Med YI YI 4K + Technology har annonceret på CES 2017 verdens første Action Cam, modtager videoerne i high definition 4K på 60 billeder pr sekund. I mellemtiden har kameraet dukket op og sendt os til denne detaljerede gennemgang.

Twitter Facebook WhatsApp Buffer Pin It
8.8
Vores vurdering
Technische Daten
oversigt
producent

YI Teknologi

Modell

YI 4K + (Plus)

specifikationer

 hardware 
Billedprocessor: Ambarella H2
Billedsensor: Sony IMX377

Skærm: 2.2 tommer LCD
* 640x360
* 330 PPI
* 250 cd / m²
* Berøringsskærm

Tilslutninger: USB-C
SD-kort: SDHC / SDXC op til 128 GB
Batteri: 1400 mAh

 Videoopløsning 
4K HD @ 30
[email protected]/48/30/24
4K Ultra @ 30
[email protected]/48/30/24
2.7K Ultra @ 30
2.7 4: 3 @ 30
[email protected]/48/30/24
[email protected]/60/48/30/24
1080 Ultra @ 90 / 60 / 30
960 @ 120 / 60
720 @ 240
720 Ultra @ 120 / 60
480 @ 240

 opløsning 
12MP
8MP
7MP W
7MP M
5MP

 Andet 
* WiFi, Bluetooth og App
* Time Lapse
* Slow
* Selvudløser
* Loop Recording
* Serieoptagelse
* EIS

Lieferumfang

1x YI 4K +
1x Vandtæt Taske
1x beslag med skrue
1x USB-C-kabel
1x brugervejledning og hintkort

Opdatering (januar 2018)

For et par dage siden rullede YI Technology ud firmwareopdatering 1.3.29, som blandt andet eliminerer fejl i loop-optagelse og time-lapse-tilstand. Som altid kan du få opdateringen direkte via appen eller på producentens hjemmeside!

Opdatering (November 2017)

En ny YI 4K + firmwareopdatering er allerede tilgængelig til download. Opdateringen med version nummer 1.3.23 er en af ​​de mere omfattende opdateringer og tilbyder blandt andet lydoptimering til "barer" og "koncerter", forbedring af galleriets stabilitet, optimering af live streaming og støjreduktion til optagelser med lange eksponeringstider. Samtidig har YI Technology forbedret de manuelle IQ-parameterindstillinger, og kompatibiliteten med SD-hukommelseskort er også blevet revideret.

Opdatering (september 2017)

Action Cam har nu nået firmwareversion 1.3.11. Blandt andet blev tysk tilføjet som et valgbart sprog såvel som andre sprog. Derudover er der adskillige optimeringer af de eksisterende funktioner såvel som højere opløsninger til tidsforløb og slowmotion-optagelser kan nu vælges. Interessant for streamere er muligheden for at bruge live stream-funktionen fra nu af.

Opdatering (juni 2017)

I mellemtiden er der frigivet endnu en opdatering (1.1.7), der blandt andet tilføjer RAW-optagefunktion og stemmestyring og også forbedrer billedkvaliteten. Gennemgangen er tilpasset YI 4K + opdatering 1.1.7!

Første indtryk af YI 4K +

Først i begyndelsen af ​​sidste år lancerede den kinesiske kameraproducent "YI Technology" YI 4K (YI 4K anmeldelse) lancerede en action-cam, der kunne og kan konkurrere med modeller fra kendte producenter som GoPro. På dette års CES 2017 annoncerede producenten en efterfølger til den enormt populære Action Cam. Selvom forgængermodellen og efterfølgermodellen ser meget ens ud, fungerer en langt overlegen billedprocessor indeni, hvilket muliggør 4K-videooptagelser med hele 60 billeder i sekundet. Dette gør YI 4K + til verdens første actionkamera med denne funktion og er endda teknisk bedre end GoPro HERO5 Black, som blev frigivet for et par måneder siden.

Lieferumfang

Ud over en hardwareopgradering blev leveringsomfanget også opgraderet. Fra nu af inkluderer leveringsomfanget også et originalt vandtæt hus fra YI Technology inklusive beslag. Der er også inkluderet et 1400 mAh batteri, et USB-C-kabel og en strøm af driftsinstruktioner og informationskort.

Design

YI 4K +'s design adskiller sig kun lidt fra standardmodellen. Kamerahuset har stadig dimensioner på 65 x 42 x 30 mm og vejer nøjagtigt 97 g, når batteriet er isat. Hvis du allerede ejer en YI 4K, kan du fortsætte med at bruge tilbehør med Plus-modellen. Hvad du kan se forskellen mellem de to kameraer er fronten, som på Plus-modellen har et smukt kulstofmønster. Standardmodellens sprudlende bogstaver har også givet plads til en simpel “4K +”.

Hands-On

Action Cam-objektivet udgør et 7-lags objektiv med en 155 ° vidvinkel og en blænde på F / 2.8. Til venstre for linsen eller linsen er der en indikator-LED, der giver information om batteriniveau og optagestatus. En anden indikator-LED er placeret på toppen af ​​huset, som også er integreret i den eneste fysiske knap på kameraet.

Højttaleren og en af ​​de to mikrofoner er også placeret øverst i sagen. Også her er der en lille forskel i standardmodellen. YI 4K havde begge mikrofoner placeret til venstre og højre for kontrolknappen øverst. På YI 4K Plus er en af ​​mikrofonerne flyttet til kanten af ​​sagen.

I øvrigt er hele husrammen nu dækket af en tynd blød overflade, hvilket betyder, at Action Cam holdes meget bedre i det vandtætte hus, men samtidig er det sværere at komme ud. På bagsiden er der en 2.2 tommer skærm med en berøringsskærm. Forbindelsesmulighederne er begrænset til et USB-C-stik. Batterirummet, som også indeholder micro SD-hukommelseskortåbningen, er placeret på undersiden. En ¼ tommer stativgevind er fastgjort ved siden af ​​batterirummet.

USB-C standard

En vigtig innovation af YI 4K + er brugen af ​​USB-C-standarden som en forbindelsesmulighed. I modsætning til Micro-USB-stikket på standardmodellen er USB-C-stikket alsidigt. Blandt andet kan en ekstern mikrofon nu tilsluttes, og videosignalet kan tappes direkte via USB-C. En tilsvarende adapter er naturligvis påkrævet.

 Opdatering (september 2017): Den originale YI USB-C til 3.5 mm jackadapter er nu også tilgængelig på Amazon (Link til adapteren). Garanteret til at forbinde enhver ekstern mikrofon!

behandling

Behandlingen af ​​Action Cam og det medfølgende tilbehør er ikke anstødeligt. Kameraet efterlader et indtryk af høj kvalitet, alle kontrolknapper har et godt trykpunkt, der er ingen uinteressante huller, batterirummet lukker godt, og det medfølgende vandtætte hus overbeviser med en god og sikker låsemekanisme.

Skærm og berøringsskærm

Bagsiden LCD har en diagonal på 2.2 inches i 640 x 360 pixels. Således opnås en skarp 330 PPI. Luminansen er 250 cd / m². I stærkt solskin er displayet kun let læseligt. Der er også problemer med polariserede solbriller, der mørkner helt, når displayet ses vandret.

Farvegengivelsen af ​​skærmen er ikke uanstændig. Det samme gælder synsvinkelstabiliteten. Indtastninger foretaget via den lille berøringsskærm genkendes nøjagtigt. Indsat i det vandtætte hus kan YI 4K + naturligvis ikke længere betjenes via berøringsskærmen. I stedet er der "In Housing Mode" til betjening, hvormed kameraet kan styres fuldstændigt via kontrolknappen øverst.

hardware

YI 4K + er ikke kun verdens første action-kamera, der optager med 60 billeder i sekundet ved 4K-opløsning, det er også den første action-kamera med den nye Ambarella H2-billedprocessor, der muliggør denne optagelsestilstand. Fremstillet ved hjælp af 14 nm-processen er processoren omtrent dobbelt så hurtig som Ambarella A9SE-chip fra sin forgænger. Videoer optages med en maksimal mulig 135 Mbit / s bithastighed. Den eneste downer: YI Technology fortsætter med at bruge H.264 til videokomprimering og ikke den nyeste H.265-standard! Producenten forbliver tro mod Sony IMX12-billedsensoren på 377 megapixel.

Idriftsættelse med hindringer

At starte en actionkamera er normalt selvforklarende. Indsæt batteriet og SD-kortet, så kan du starte optagelsen. Det var dog ikke så let med YI 4K +, hvorfor jeg har medtaget underemnet om idriftsættelse i denne anmeldelse.

Min Action Cam blev leveret med firmware 1.04. Kompatibilitetsproblemer med SD-hukommelseskort blev kun løst med firmware 1.0.18. Da jeg tændte Action Cam for første gang og indsatte et konventionelt Samsung Evo SDHC-hukommelseskort, mødte brugergrænsefladen på YI 4K + mig med en dejlig "SD-kortfejl". Talrige forsøg på formatering mislykkedes. Når alt kommer til alt blev hukommelseskortet genkendt uden problemer i min standard YI 4K. At skifte til en SanDisk Extreme Pro var også mislykket. "SD-kortfejlen" forblev, uanset om det var med Samsung- eller SanDisk SD-hukommelseskortet.

Så firmwareopdateringen 1.0.18 skulle installeres. For overhovedet at kunne importere en opdatering skal der indsættes et fungerende SD-hukommelseskort. Kun et NoName 4GB SD-hukommelseskort, der fulgte med en Kina-tablet, blev genkendt af min YI 4K Plus. Efter opdateringen blev importeret, blev de to andre hukommelseskort også genkendt uden fejl.

brugergrænseflade

 YI Technology har stort set vedtaget brugergrænsefladen til YI 4K. Kun mindre indstillingsmuligheder er tilføjet. Startskærmen eller det levende billedoutput er omgivet af oplysninger om optagelsestilstand, optagetid, batteriniveau og om mikrofonen og WLAN er aktive. Optagelsestilstanden kan ændres direkte fra startskærmen. Det lille galleriikon fører dig direkte til galleriet, hvor du kan se optagelserne på hukommelseskortet. Så snart displayet ikke bruges i en længere periode, aktiveres displaylåsen automatisk, som kan deaktiveres igen med en swiping-bevægelse. Denne mulighed kan tilpasses inden for indstillingerne.

Her er et overblik over alle optagefunktioner og indstillinger.

skydning

Samlet set tilbyder den nye YI Action Cam 10 optagefunktioner. Her er et overblik:

  • Foto-indstilling
  • Fototimer (Forsinket optagelse)
  • Burst-tilstand (flere optagelser)
  • videotilstand
  • Time-Lapse Video (Time Lapse Recording)
  • Langsom bevægelse (slow motion optagelse)
  • Time-lapse-billede (time-lapse shot med fotos)
  • Loop Record (Hvis SD-kortet er fuldt, slettes optagelser)
  • Video og foto (ud over en video gemmes i billeder)

Livevideofunktionen, som kan bruges til at streame optagelser direkte på Facebook og YouTube, er endnu ikke implementeret. Selv med YI 4K blev denne funktion først tilføjet bagefter! Andre lovede funktioner såsom stemmestyring eller muligheden for at optage RAW-billedfiler blev implementeret kort efter salgets start med firmware 1.1.7!

Indstillinger

Indstillingsmenuen er opdelt i to kategorier. Der er et underelement til den respektive "optagelsestilstand" og "generelle indstillinger". Her er en oversigt over indstillingsmulighederne

videoindstillinger

  • Opløsning - 4K HD @ 30 4K @ 60 / 48 / 30 / 24 | 4K Ultra @ 30 | 2.7K @ 60 / 48 / 30 / 24 | 2.7K Ultra @ 30 | 2.7 4: 3 @ 30 | 1440 @ 60 / 48 / 30 / 24 | 1080 @ 120 / 60 / 48 / 30 / 24 | 1080 Ultra @ 90 / 60 / 30 | 960 @ 120 / 60 | 720 @ 240 | 720 Ultra @ 120 / 60 | 480 240 @
  • Feltområde - Nær | Mellem | Langt (afhængigt af opløsningen)
  • Lukkerhastighed - Auto | 1 / 240s | 1 / 120s | 1/60'erne | 1 / 30s
  • Målemetode (måling for eksponering) - Gennemsnit | Center | Få øje på
  • Automatisk lavt lys - Forbedrede billeder under svagt lys
  • Videokvalitet - Lav | Midler | Høj
  • Hvidbalance - Automatisk | Indfødt | Kunstigt lys | Dagslys | overskyet
  • Farve - Flade | YI Color
  • ISO Max - Automatisk | 400 | 800 | 1600 | 3200 | 6400
  • Skarphed - Lav | Mellem | høj
  • Eksponering - + 2 til -2 i 0.5 trin
  • Billedstabilisering - Til / Fra
  • Tidsstempel - Fra | Dato | Tid | Dato tid
  • Fil størrelse

Foto-indstilling

  • Opløsning - 12MP | 8MP | 7 MP W | 7 MP M | 5MP
  • Lukkerhastighed - bil | 2s | 5s | 10s | 20s | 30s
  • Målemetode - Gennemsnitlig | Center | kommerciel
  • Hvidbalance - Automatisk | Indfødt | Kunstigt lys | Dagslys | overskyet
  • Farve - Flade | YI Color
  • ISO Min - 100 | 200 | 400 | 800
  • ISO Max - Auto | 100 | 200 | 400 | 800
  • Skarphed - Lav | Midler | Høj
  • Eksponering - + 2 til -2 i 0.5 trin
  • Tidsstempel - Fra | Dato | Tid | Dato tid
  • Quickview - 0.5 - 5 sekunder i 0.5 trin
  • Filformat - JPG | RAW + JPG

Generelle indstillinger

  • Linsekorrektion ("anti-fisheye-effekt")
  • WiFi - Til / Fra | SSID og PW | 2.4G / 5G
  • SD-kort - ledig hukommelse | format
  • Standard optagelsestilstand
  • Bluetooth - for at parre en fjernbetjening
  • Display Brightness - High | Mellem | lav
  • Lyder - Højt | Silently | fra
  • Mikrofon - højt | Stille | Ud
  • Lydeffekt - Stereo | vind
  • LED
  • Case Mode - Bedre brugervenlighed i sagen
  • Ekstern mikrofon
  • Stemmestyring - til / fra | stemmeoptagelse
  • Videotilstand - PAL | NTSC
  • Avancerede indstillinger - skærmlås | Automatisk frakobling | Drej displayet | A / V ud USB | Dato tid
  • Enhedsinfo - Firmware | serienummer
  • Fabriksindstillinger - Indstillinger | WiFi | Bluetooth
  • Standort
  • Om os

"YI Action" app

Hvis du vil styre YI 4K + eksternt, har du enten brug for YI Bluetooth Remote eller du bruger simpelthen en smartphone eller tablet. Den såkaldte "YI Action" -app er tilgængelig i Google PlayStore til Android-enheder og i Apple AppStore til iOS-enheder. En forbindelse mellem Action Cam og appen oprettes via WiFi. Kameraet er udstyret med et dual-band AC WiFi-modul (802.11 a / b / g / n / ac) og kan oprette sin egen WiFi. Appen opretter derefter en forbindelse til dette og transmitterer blandt andet live-billedet direkte til din smartphone eller tablet.

Ud over optagekontrol kan alle indstillinger også foretages direkte via appen. Via galleriet kan de optagelser, der er gemt på SD-hukommelseskortet, vises på din smartphone eller tablet, gemmes og deles på sociale netværk. Samtidig tilbyder YI Action App sin egen community-platform til at udveksle ideer inden for YI-communityet.

Overførslen mellem kameraet og smartphone var konstant stabil i testen. Bortset fra en lille forsinkelse i transmissionen af ​​det levende billede fungerede appen som beregnet. Adgangen til SD-hukommelseskortet var også hurtig, og transmissionshastighederne i både 2.4G og 5G WLAN-netværk var ikke anstødelige. For at holde Action Cam altid opdateret, kan firmwareopdateringer kaldes op og uploades direkte via appen.

optagekvalitet

Videokvalitet af YI 4K +

På grund af kombinationen af ​​Ambarella H2-billedprocessor og Sony IMX 377-billedsensor er YI 4K + bedre udstyret med hensyn til hardware end en GoPro HERO5 Black. For første gang understøttes en opløsning på 4000 x 3008 pixels, og med en opløsning på 3840 x 2160 pixels er Action Cam endda i stand til at vise 60 billeder pr. Sekund jævnt.

Videooptagelserne optaget med YI 4K + imponerer primært med et højt detaljeringsniveau og på samme tid knap mærkbar billedstøj. Action Cam-farven er meget varm. Især i YI Color-tilstand kommer den varmt koordinerede nuance til sin ret. Kameraet styrer den automatiske lysstyrkejustering ganske hurtigt.

 Videooptagelse 4K ved 30 billeder pr. Sekund 

Yi 4K + (Plus) anmeldelse | 4K @ 30 Sample Footage / Testoptagelse

Bitrate

Video-bithastigheden kan maksimalt nå 4 Mbit / s ved 135K. Med en konventionel Samsung SDHC Evo UHS-1 er videobithastigheden på 4K HD (4000 x 3008) med et gennemsnit på 100 Mbit / s og på 4K @ 60 ved 120 Mbit / s. Men selv med et betydeligt hurtigere SanDisk Extreme PRO-hukommelseskort var jeg i stand til at opnå maksimalt 4 Mbit / s på 105K HD og maksimalt 4 Mbit / s på 60K @ 130. Stadig en betydelig værdi, hvis man sammenligner det med YI 4K, som kun opnår et gennemsnit på 4 Mbit / s på 60K. Bithastigheden for lydoptagelsen er 128 kbit / s. 

 Videooptagelse 4K ved 60 billeder pr. Sekund 

Yi 4K + (Plus) anmeldelse | 4K @ 60 Sample Footage / Testoptagelse

billedstabilisering

Action Cam er i stand til at stabilisere videooptagelser op til en opløsning på 4K @ 30. Dette er en elektronisk billedstabilisering (EIS), der bruger et integreret 3-akset gyroskop og en 3-akset accelerationssensor. Som det er typisk for EIS, er billedet lidt indrykket i kanterne, så det fulde optagelsesområde ikke bruges.

Billedstabilisering er en god funktion. Imidlertid kommer EIS for YI 4K + ikke tæt på mulighederne for optisk billedstabilisering eller stabilisering ved hjælp af en gimbal. Små wobbles afbalanceres ganske godt. I sportslige aktiviteter er den elektroniske billedstabilisering derimod simpelthen overvældet. Nogle gange kan dette føre til unaturlig rystelse af billedet. YI Technology har nu fået de flimrende kanter, som EIS på YI 4K måtte kæmpe med godt under kontrol.

 Videooptagelse 4K - stabilisering vs. Ingen stabilisering 

Yi 4K + (Plus) anmeldelse | 4K stabilisering vs. Ingen stabilisering Prøveoptagelse / testoptagelse

lyd kvalitet

Med hensyn til lydkvalitet er GoPro stadig foran spillet. Den lyd, der er optaget med YI 4K +, er acceptabel, men lyder undertiden tynd. Hvis kameraet også er i det vandtætte hus, reduceres optagevolumenet kraftigt. Vedlagt finder du to lydoptagelser, en uden og en med et vandtæt etui.

 Lydoptagelse uden vandtæt hus 

 Lydoptagelse med vandtæt hus 

Fotokvalitet på YI 4K +

Billeder kan tages med en maksimal opløsning på 12 megapixel. Inden for de generelle indstillinger kan funktionen "Juster linseforvrængning" bruges til at kompensere for "fiskeøjeeffekten" skabt af 155 ° vidvinkelobjektivet i softwaren. Denne mulighed kan også aktiveres for de fleste 4K videooptagelsestilstande, hvilket ikke er muligt med YI 4K.

YI 4K + er velegnet til det ene eller det andet øjebliksbillede. Fotooptagelser overbeviser med et godt kontrastforhold, et lige så højt detaljeringsniveau og en naturlig farvegengivelse. Muligheden for at optage eller gemme billeder som rå RAW-filer i det universelle DNG-format er interessant. På samme tid, hvis du vælger RAW, gemmes optagelsen samtidigt som JPG (RAW + JPG). De gemte DNG-filer kunne let åbnes og redigeres med Adobes Lightroom. Optagelserne gav en konsekvent overbevisende billedkvalitet og gav tilstrækkelig spillerum til efterbehandling.

stemmestyring

Den såkaldte stemmestyring eller stemmestyring er en anden mulighed for at styre Action Cam eksternt. Der er i alt 5 stemmekommandoer, der giver dig mulighed for at tage fotos, starte og stoppe en videooptagelse og slukke for kameraet. Som standard genkendes stemmekommandoer på engelsk. For eksempel, når kommandoen "YI Action take photo" udtages, tages et foto automatisk. Kommandoen "YI Action begynder optagelse" starter en videooptagelse og "YI Action stop recording" stopper optagelsen.

Stemmestyringen leverede en høj genkendelsesgrad i testen. Ordrer blev anerkendt selv med ufuldkommen udtale. Genkendelsesområdet afhænger af, hvor højt stemmekommandoen udtages. Ved normal samtalevolumen blev kommandoer genkendt op til ca. 3 meter. Det er også muligt at tale dine egne stemmekommandoer. Imidlertid fungerede det ikke at konvertere de engelske kommandoer til tyske kommandoer. Selv efter gentagen tale blev kun de engelske stemmekommandoer stadig anerkendt!

akkumulator

YI 4K + bruger det samme 1400 mAh Li-Po batteri som sin forgænger. Batteriet er fremstillet af Dongguan Amperex Technology Ltd. , en producent, der også producerer batterier til DJI, Apple og BMW. Udskiftningsbatterier kan let købes til denne Action Cam. Batteriets driftstid varierer afhængigt af opløsningen, hvor længe skærmen forbliver aktiv, og om WLAN er aktivt. Driftstiden målt med YI Technology kan ses i følgende grafik.

Yi 4K + batterilevetid

Jeg prøvede at forstå de vigtigste opløsninger (4K HD, 4K @ 60, 1080p @ 60 og 720p @ 240) i batteritesten. Afvigelserne fra værdierne målt med YI Technology var kun mindre. Med den testede 4K HD-opløsning (4000 x 3008 @ 30) var den gennemsnitlige køretid 90 minutter. På 4K @ 60 opnåede jeg en kørselstid på 64 minutter, på 1080p @ 60 var det 96 minutter og på 720p @ 240 opnåedes en kørselstid på 92 minutter. Det skal bemærkes, at YI-teknologi bestemte værdierne under de bedst mulige betingelser.

 Det tager 1½ time at oplade batteriet helt. Til sammenligning havde en YI 4K stadig brug for en god 2 ½ time for en fuld opladning.

bedømmelse
positiv

4K ved 60 billeder per sekund
Meget god video- og billedkvalitet
Berøringsdrevet display
Alsidig USB-C-forbindelse
support til app
Talrige indstillinger
RAW + JPG-optagelse
Batteriets levetid er langvarig
Hurtige indlæsningstider

negativ

Vis lysstyrke i solskin
Problemer med mikro-SD-kompatibilitet med firmwareversion
Tinny lydkvalitet
EIS blev hurtigt overvældet
Stemmestyring genkender ikke sine egne kommandoer

Konklusion

GoPro skal klæde sig varmt. Med YI YI 4K + Technology annoncerer en pris rimelig, mens teknisk veludstyret Action Cam, som giver 4K video-optagelse på 60 billeder i sekundet selv GoPro HERO5 Black i skyggen. Med særlig opmærksomhed er den meget gode videooptagelseskvalitet af YI 4K + og den lange batterilevetid.

Mindre nedskæringer er i lydoptagelseskvaliteten. Her fortsætter GoPro med HERO5 Black. Til gengæld USB-C-stikket på YI 4K + tilbyder nu også mulighed for at tilslutte en ekstern mikrofon. Også skærmen skal kritisere, hvilket er svært at læse i stærkt solskin. Alligevel klart opvejer de positive erfaringer, jeg var i stand til at gøre med + YI 4K, så jeg kan udsende en stærk købsanbefaling denne aktion Cam!

8.8
Vores vurdering
oversigt
producent

YI Teknologi

Modell

YI 4K + (Plus)

specifikationer

 hardware 
Billedprocessor: Ambarella H2
Billedsensor: Sony IMX377

Skærm: 2.2 tommer LCD
* 640x360
* 330 PPI
* 250 cd / m²
* Berøringsskærm

Tilslutninger: USB-C
SD-kort: SDHC / SDXC op til 128 GB
Batteri: 1400 mAh

 Videoopløsning 
4K HD @ 30
[email protected]/48/30/24
4K Ultra @ 30
[email protected]/48/30/24
2.7K Ultra @ 30
2.7 4: 3 @ 30
[email protected]/48/30/24
[email protected]/60/48/30/24
1080 Ultra @ 90 / 60 / 30
960 @ 120 / 60
720 @ 240
720 Ultra @ 120 / 60
480 @ 240

 opløsning 
12MP
8MP
7MP W
7MP M
5MP

 Andet 
* WiFi, Bluetooth og App
* Time Lapse
* Slow
* Selvudløser
* Loop Recording
* Serieoptagelse
* EIS

Lieferumfang

1x YI 4K +
1x Vandtæt Taske
1x beslag med skrue
1x USB-C-kabel
1x brugervejledning og hintkort

Mere fra YI Technology

Yi Home Camera 2Yi Home Camera 2

Anmeldelser

YI Home Camera 2 er efterfølgeren til det første Xiaomi YI-overvågningskamera. Udover nye smarte funktioner kan den nye model nu også bruges i ...

reklame

Oclean X Elite Amazon Prime Promo