Følg os

Hej hvad leder du efter?

ECOVACS DEEBOT T20 OMNI Review Header

ECOVACS DEEBOT T20 OMNI i testen: Det næsten perfekte rengøringshjælpemiddel

Opdateret af Timo Altmeyer den 24. oktober 2023

Som specialist i vakuumrobotter har ECOVACS i år lanceret en ny model af sin prisbevidste T-serie.

Med en imponerende sugestyrke på 6000 Pa, en automatisk moppeløftefunktion og muligheden for at rengøre moppen med varmt vand, tilbyder denne nye ECOVACS vakuumrobot et omfattende udvalg af funktioner, der ikke lader noget tilbage at ønske. Så den perfekte vakuumrobot?!

9.5
Vores vurdering
654 € amazon
Preisvergleich
Technische Daten
oversigt
producent

ECOVACS

Modell

DEEBOT T20 OMNI

specifikationer

 Rengøring 
Sugekraft: op til 6000 Pa
Sugetilstande: Quiet, Standard, Maximum, Maximum+
Lydstyrke: Mindre end 68dB
Beholder: 300 ml støv
Viskersystem: OZMO Turbo 2.0

 Navigation 
Kortlægning: TrueMapping 2.0 (LDS)
Objektdetektion: TrueDetect 3D 3.0
Værelseskort: Ja (3 etager)
Værelse layout: ja
Begrænsede zoner: ja
Virtuel væg: ja
Housekeeper Mode 2.0: Ja
Dyb rengøringstilstand: Ja

 tilslutningsmuligheder 
App: ECOVACS HOME
Forbindelse: WiFi 2.4 GHz
Alexa: Ja
Google Hjem: Ja
Andet: YIKO AI stemmeinteraktion

 akkumulator 
Kapacitet: 5200 mAh
Varighed: indtil kl. 260 min
Opladningstid: 6,5 timer

 Sugestation 
Sugeeffekt: 21 kPa
Tasketype: Engangs
Taskestørrelse: 3L
Mopperens: Varmt vand (55°C)
Moppetørring: varmluft

 Størrelse og vægt 
Størrelse: 36,2 x 36,2 x 10,35 cm
Vægt: kg 3,7

Lieferumfang

1x vakuum robot
1x sugestation
2x sidebørste
2x viskerpude
1x støvposer
1x rengøringsbørste
1x rengøringsværktøj
1x strømkabel
1x manual

Anmeldelse: ECOVAC'S DEEBOT T20 OMNI

 Prime Day tilbud 

Som en del af Amazon Prime Day er ECOVACS DEEBOT T20 OMNI robotstøvsugeren nu tilgængelig for kun 799 euro i stedet for den originale vejledende pris på 1.099 euro. Det svarer til en besparelse på 27 %.

Til Amazon-tilbuddet

Opdater 04. September 2023

ECOVACS har startet en officiel tilbagekaldelse af DEEBOT T20 OMNI. Tilbagekaldelsen påvirker alle enheder, der er fremstillet før 1. juni 2023. Følgelig kan der forekomme slid på moppepladerne med disse anordninger, hvilket kan føre til, at disse plader falder af robothuset efter en vis tids brug.

Oplysningerne blev kommunikeret til kunder via e-mail, og virksomheden har undskyldt ulejligheden. ECOVACS sikrer også, at kvalitetskontrolforanstaltningerne vil blive styrket for at undgå sådanne hændelser i fremtiden.

 Hvad betyder det for kunderne? De, der ejer en berørt enhed, kan tilmelde sig et gratis erstatningstilbehørssæt, der inkluderer opgraderede moppeplader og to chenillemopper. Producenten leverede registrerings- og opfølgningsinstruktioner i e-mailen. Alle, der ikke har modtaget e-mailen, kan bruge denne  Link  informere.

Producenter af intelligente robotstøvsugere opfinder konstant nye funktioner for at gøre rengøringen mere effektiv og bekvem. Med DEEBOT T20 OMNI, en mellemklassemodel af ECOVACS T-serien, skiller to store forbedringer sig ud.

For det første kan den automatisk hæve mopperne, når den fejer hen over tæpper, hvilket giver mulighed for samtidig støvsugning og mopping. For det andet kan den rense mopperne med 55°C varmt vand, hvilket dybderenser mopperne og reducerer behovet for maskinvask.

ECOVACS DEEBOT T20 OMNI vakuumrobot parkerer i sugestationen

En umiskendelig lighed med de andre modeller i ECOVACS-familien.

Interessant nok overgår DEEBOT T20 OMNI endda den nuværende premium-model DEEBOT X1 OMNI, men den klarer sig uden AIVI-kameraet, som gør støvsugerrobotten til et rullende overvågningskamera, og den indbyggede vandtank, som forsyner mopperne med vand under drift.

ECOVACS DEEBOT T20 OMNI: design og finish

Kontinuitet og konsistens i designet af DEEBOT T20 OMNI understreger dets medlemskab i ECOVACS-familien. Både vakuumrobotten og alt-i-en rengøringsstationen deler markante ligheder med DEEBOT X1 OMNI (til prøven) og dens forgænger, DEEBOT T10 OMNI (til prøven).

Selvom rengøringsstationen er ret stor (58 x 45 x 43 centimeter), integreres DEEBOT T20 OMNI, som i øjeblikket kun fås i hvid, problemfrit i forskellige interiørstilarter.

rengøringsstation

Rengøringsstationen er en kæmpe affære af en grund. Folder du stationens sølvdæksel op, fremkommer en aftagelig 4-liters ferskvandstank og en 4-liters snavsetvandstank. Begge er optisk godt adskilt fra hinanden.

ECOVACS DEEBOT T20 OMNI rensestations låg åbent

Sølvlåget er simpelthen foldet op.

Der er nok plads mellem disse tanke til for eksempel at opbevare den medfølgende rensebørste. DEEBOT X1 OMNI udnyttede denne plads bedre og inkluderede en passende opbevaringsboks til tilbehør.

Generelt har ECOVACS sparet på det medfølgende tilbehør. I stedet for den sædvanlige levering af to støvposer, medfølger kun én pose og mopperne fås desuden kun i en simpel udgave.

ECOVACS DEEBOT T20 OMNI Plads mellem vandtankene

Tilbehøret kan opbevares mellem vandbeholderne.

Adskilt fra vandtankene er der en 3-liters støvpose i en skuffe nedenunder, som støvsugerrobotten tømmer sin støvbeholder i efter hver rengøring. Skuffen kan åbnes ved at trykke på en skjult kontakt nedefra.

Den fulde støvpose kan smides ud i restaffaldet som en konventionel støvsugerpose. Erstatningsposer kan findes billigt Amazon eller im Shop af ECOVACS genbestille.

ECOVACS DEEBOT T20 OMNI åbne skuffer med dustbag

Støvposen er nem at fjerne.

Vakuumrobotten kan sættes i gang med en betjeningsknap på rengøringsstationens låg. Sammenlignet med DEEBOT X1 OMNI, der tilbyder yderligere funktioner såsom at kalde støvsugerrobotten tilbage til stationen eller starte mopperengøringen, klarer DEEBOT T20 OMNI sig uden disse funktioner.

Netledningen sættes i bagsiden af ​​rengøringsstationen. Der er også et praktisk bærehåndtag og en anordning til at vikle strømkablet op.

ECOVACS DEEBOT T20 OMNI Bagsiden af ​​stationen

Sådan ser rensestationen ud bagfra.

Rensestationen afsluttes i bunden med en vinklet bundplade. Vakuumrobotten parkerer baglæns i stationen, så mopperne stikker ud i rensebassinet. Du behøver ikke bekymre dig om vandpytter. Rensebassinet er konstrueret således, at intet kan lække ud. Skoldning fra det 55°C varme vand er heller ikke mulig, da mopperne rengøres i det utilgængelige bagerste område af stationen.

ECOVACS DEEBOT T20 OMNI parkeringsposition

Her rengøres mopperne grundigt.

robot vakuum

Selve vakuumrobotten har den klassiske runde form. Med en diameter på 36,2 centimeter og en højde på 10,35 centimeter er det ikke en af ​​de mest kompakte enheder på markedet, men den burde kunne passe under de fleste senge og sofaer. Højden skyldes lasertårnet, der synligt stikker ud fra toppen og giver DEEBOT T20 OMNI dens navigationsevne.

ECOVACS DEEBOT T20 OMNI parkeret på stationen

DEEBOT T20 OMNI bakker ind i stationen.

Vakuumrobottens sølvlåg er magnetisk fastgjort og helt aftageligt. Om du foretrækker et hængslet eller aftageligt låg er en smagssag. Personligt kan jeg bedre lide denne konstruktion, fordi den gør det nemmere at få adgang til knapperne nedenunder og støvbeholderen.

ECOVACS DEEBOT T20 OMNI med låg

Låget er lavet af plastik.

Som sædvanligt for ECOVACS er der en tænd/sluk-knap og en WiFi-knap.

ECOVACS DEEBOT T20 OMNI tænd og sluk-knap

For at få adgang til knapperne skal du blot løfte låget.

Støvbeholderen har en kapacitet på 300 ml. Dette er 100 ml mindre end DEEBOT X1 OMNI støvbeholderen, men det gør ikke noget, for så snart beholderen er fuld, tømmes den automatisk i stationen.

En ny funktion er det forbedrede partikelfilter i støvbeholderen, som er blevet suppleret med et ekstra lag aktivt kul. Det aktive kulfilter hjælper med at binde lugte og støvpartikler endnu mere effektivt.

ECOVACS DEEBOT T20 OMNI støvbeholder med aktivt kulfilter

Det aktive kulfilter er et ekstra lag af beskyttelse mod lugte og partikler.

På fronten af ​​DEEBOT T20 OMNI er kofangeren, der beskytter vakuumrobotten mod kollisioner. For at undgå sådanne situationer fra starten er vakuumrobotten udstyret med flere sensorer på både sider og bund.

TrueDetect 3D 3.0-genkendelsessystemet, som grundlæggende er et cross-array-kamera, registrerer forhindringer og sikrer, at vakuumrobotten ikke rører dem. Vi kommer til, hvor effektivt dette virker senere.

ECOVACS DEEBOT T20 OMNI TrueDetect 3D 3.0 detektionssystem

TrueDetect 3D 3.0-detektionssystemet registrerer objekter og forhindringer forude.

Det ECOVACS udelod denne gang er AIVI-kameraet, som kan bruges til at planlægge overvågningsture. Denne funktion kan være nyttig til at overvåge dine egne fire vægge, men den medfører også risiko for uønsket overvågning. På dette tidspunkt bør alle selv bestemme, hvor nyttig denne funktion er for dem.

Bunden af ​​DEEBOT T20 OMNI rummer de to roterende mopper og sidebørsterne, der klikker godt på plads. Vakuumrobotten regulerer løft og sænkning af mopperne ved automatisk at dreje dem ud eller ind. Herved opnås en højdeforskel på 9 millimeter. Selve mopperne er lavet af et særligt absorberende materiale, der lagrer vand i lang tid. En god beslutning, fordi DEEBOT T20 OMNI ikke har en integreret vandtank.

ECOVACS DEEBOT T20 OMNI gulvmopper

Mopperne er lavet i et særligt absorberende materiale.

Til glæde for langhårede mennesker og kæledyrsejere er hovedbørsten lavet af børster blevet erstattet af en ren gummirulle, hvor der er meget mindre sandsynlighed for, at hår bliver fanget. Samtidig er enderne af børsterne blevet forbedret, så hår der er mindre tilbøjelige til at vinde op og nemmere kan fjernes.

ECOVACS DEEBOT T20 OMNI gummirulle

ECOVACS har udskiftet børstevalsen med en gummirulle.

ECOVACS DEEBOT T20 OMNI: Opsætning

Opsætningen af ​​DEEBOT T20 OMNI skulle være let at implementere selv for tekniske lægfolk. Det første krav er at downloade ECOVACS Home App, som er tilgængelig i de officielle butikker til Android- og iOS-enheder.

Appen guider dig derefter gennem de enkelte opsætningstrin med billeder og på en måde, der er let at forstå. I løbet af opsætningen kræver vakuumrobotten adgangsdata til hjemmets WLAN. Sørg for, at der er et 2,4 GHz-netværk. Forbindelse til et 5 GHz-netværk er ikke understøttet.

Appen er tydeligt struktureret, og takket være regelmæssige opdateringer viser ECOVACS sit engagement i løbende at forbedre appen.

kortlægning

Ved opsætning første gang er der mulighed for hurtig kortlægning, som skaber et rumkort på få minutter uden støvsugning og aftørring. Der skelnes mellem det klassiske 2D-rumkort og et 3D-rumskort, som også viser genstande som møbler og tæpper.

Rumkortet giver dig mulighed for at holde øje med, hvor vakuumrobotten befinder sig i øjeblikket, og hvilke fremskridt den har gjort under rengøringsprocessen. Justeringer, såsom navngivning af rum, adskillelse af rum eller sammenlægning af dem, foretages via kortindstillingerne. I indstillingerne kan der også defineres begrænsede zoner, som vakuumrobotten ikke skal ind i ved støvsugning og aftørring eller kun ved aftørring. Det er muligt at lave op til tre forskellige kort. Nøjagtigheden af ​​kortvisningen er god.

rengøringstilstand

Der er i alt fem rengøringstilstande at vælge imellem. I tilstanden "Område" er det muligt specifikt at udpege individuelle rum til rengøring. Funktionen "AUTO" udfører automatisk rengøring af hele området. Der er også yderligere tre specielle tilstande.

Den specielle "Hjem"-tilstand, der kun er tilgængelig i 3D-kortvisning, renser området omkring møbler og tæpper. I modsætning hertil giver "Custom"-tilstanden i 2D-displayet mulighed for at tegne rengøringsområder på kortet.

Nyligt tilføjet er "Husholdning"-tilstand 2.0. I denne tilstand husker vakuumrobotten blandt andet, hvor længe den har været inaktiv eller analyserer, hvilke rum der oftest er meget snavsede. Den justerer automatisk sin rengøringsadfærd baseret på disse parametre.

Indstillinger

For at få adgang til indstillingerne skal du stryge op fra bunden af ​​hovedskærmen. ECOVACS har indført en ny struktur for indstillingerne, som nu er opdelt i kategorierne rengøringsindstillinger, stationsfunktioner og andre indstillinger.

Tidligere versioner havde alle indstillingerne på ét sted. Med denne nye inddeling har overskueligheden lidt lidt. Her er de tilgængelige indstillingsmuligheder:

 Rengøringsindstillinger: 

  •  Rengøringsindstillinger: "Standard", "Moppe", "Støvsuger og moppe"
  •  Rengøring: En eller to gange
  •  Sugestyrke: justerbar i niveauerne "quiet", "standard", "maximum" og "maximum+"

 Stationens funktioner: 

  • Rene servietter
  • tomt støv
  • Lufttørring

 Andre rengøringsindstillinger: 

  •  Rengøringseffektivitet: "Standard", "Dyb" og "Hurtig"
  •  Hjørne dyb rengøring: kant dyb rengøring
  •  Tæpperensstrategi: Auto Suction Boost, Tæppedetektering, Tæppebypass, Ignorer tæppe
  •  Rengøringssekvens: Bestemmer rækkefølgen, hvori rengøringen finder sted.
  •  Intelligent rengøring: Moppepude fugtighed (Lav, Standard, Høj), Rengøringsinterval (Dyb, Daglig, Effektiv), Varmlufttørretid (2 timer, 3 timer, 4 timer), Selvtømning (Auto, Intelligent), Kontinuerlig rengøring , Undgåelse af 3D-hindringer TrueDetect, arealenhed
  •  Rengøringsplan: tidsplan efter ugedage og tidspunkt
  •  Sprog 

Der er også generelle indstillinger, herunder børnesikring, rengøringslog, YIKO stemmeassistent og deleslidrapport.

YIKO stemmeassistent

En af hovedfunktionerne i DEEBOT T20 OMNI og ECOVACS Home App er YIKO stemmeassistenten. Også her er der sket meget og ECOVACS viser, at stemmeassistenten så småt er ved at komme under kontrol.

Sprogassistenten forstår nu mere end 20 stemmekommandoer på forskellige sprog, som dækker næsten alle vakuumrobottens funktioner. Du kan f.eks. starte, pause og afslutte forskellige rengøringstilstande med stemmekommando, sende vakuumrobotten til stationen eller forespørge om oplysninger såsom batteriniveau, placering og den aktuelle opgave.

ECOVACS DEEBOT T20 OMNI YIKO Assistent

LED'en lyser for at fortælle, om YIKO er aktiv.

Under testen besluttede jeg bevidst ikke at se på talefejl på forhånd, men derimod at kommunikere frit med YIKO. 90 procent af tiden forstod YIKO, hvad jeg ville have af ham. Jeg var dog nødt til langsomt at gentage den indledende kommando "Okay YIKO" flere gange, fordi den ikke blev forstået, når den blev talt hurtigt. Et andet problem er mikrofonens følsomhed. Mens vakuumrobotten arbejder, skal du bogstaveligt talt råbe på den fra tæt hold, så den reagerer.

Hvis du ikke vil bruge YIKO, kan du nemt deaktivere det i appen. Om stemmeassistenten er aktiv eller ej, kan ses af vakuumrobottens status-LED: En lysende orange LED betyder, at stemmeassistenten er blevet deaktiveret, mens en blå LED indikerer, at stemmeassistenten accepterer kommandoer.

ECOVACS DEEBOT T20 OMNI: praktisk prøve

Automatisk moppeløft funktion

En stor mangel ved DEEBOT X1 OMNI var, at du skulle fjerne mopperne for at støvsuge tæpper hver gang. I det lange løb er dette ret irriterende og fører til betydelige begrænsninger, især i rum med mange tæpper eller endda tæpper.

Fyld ECOVACS DEEBOT T20 OMNI vandtank

Fyld venligst vandbeholderen én gang til aftørring.

Det har ECOVACS reageret på og har givet DEEBOT T20 OMNI en automoppe-løftefunktion, som betyder, at den kan støvsuge og aftørre alle gulvbelægninger på samme tid. Hvis vakuumrobotten nærmer sig en tæppekant, løfter den automatisk mopperne med 9 millimeter, så de svæver lige over gulvet.

ECOVACS DEEBOT T20 OMNI hævemopper

De hævede mopper svæver lige over jorden.

ECOVACS har implementeret automoppeløftfunktionen godt. Først når vakuumrobotten er cirka halvvejs på tæppet hæves mopperne lynhurtigt, så det er muligt at tørre op til kanten af ​​tæppet.

Dette fungerer endda med højluvs-tæpper, hvor mopperne delvist trækkes over bunken, hvilket kan føre til vandrester. Selvom vakuumrobotten står på gulvtæppet med en moppe, kan det ske, at mopperne fortsætter med at dreje og gulvtæppet bliver lidt vådt.

tørre resultatet

Rengøringsresultatet er imponerende. Takket være det høje kontakttryk skrubber mopperne nemt selv tørrede kaffepletter fra gulvet. Ved genstridige pletter skal vakuumrobotten dog over flere gange, hvilket betyder, at du i sidste ende er hurtigere med en manuel moppe.

ECOVACS DEEBOT T20 OMNI Moppegulv

Tørres grundigt af og fri for striber.

kant rengøring

Kantrensningen, som bliver aktiv hver syvende dag i AUTO- eller husholdningstilstand, har vist sig at være nyttig. DEEBOT T20 OMNI skubber sine mopper til kanten af ​​rummet i kort tid.

Denne funktion er dog ikke XNUMX % garanteret, så snavs forbliver i hjørner og svært tilgængelige steder. Men i det mindste – ECOVACS har tænkt på en funktion, som i øjeblikket mangler hos mange andre producenter.

Mangler vandtank

 Den manglende vandtank er ikke en ulempe. Selvom vakuumrobotten kun kører til stationen hvert 10. minut for at genopfriske sine mopper, forbliver de våde til det sidste. Man kan dog se, hvordan fugtfordelingen gradvist aftager.

For mindre snavsede gulve er det tilstrækkeligt at indstille moppepudens fugtighed til lavt i indstillingerne. Aftørringen efterlader ingen striber, og så efterlader vakuumrobotten en ren linje af fugt. Der kræves omkring 70 liter ferskvand til et areal på omkring 4 kvadratmeter.

Varmtvandsmoppe-vasketeknologi

Mopperne rengøres i rensestationen. Fordelene ved at bruge varmt vand (55°C) til dette er indlysende. Fedtet snavs opløses bedre med varmt vand, og bakterier dræbes samtidig.

Testen viste hurtigt, at mopperne bliver bedre rengjorte ved at rense med varmt vand. Især dyreejere kender til problemet med, at snavs hurtigt bliver fanget på moppen ved aftørring. Jeg vil dog stadig anbefale at vaske mopperne jævnligt i vaskemaskinen for at få de resterende smudspartikler ud af mopperne.

ECOVACS DEEBOT T20 OMNI varmtvandsrensning FLIR optagelse

Termokameraet viser tydeligt, at der ikke er nogen fare fra det varme vand.

 Ifølge ECOVACS er varmesystemet sikret i flere niveauer. Vandforsyningen og elektronikken er adskilt fra hinanden, så der ikke kan ske større skader ved lækage. En temperatursensor overvåger vandtemperaturen. Hvis denne stiger over 3°C i mere end 55 sekunder, stoppes opvarmningen automatisk.

ECOVACS DEEBOT T20 OMNI snavset vandtank fyldt

Sådan ser den snavsede vandtank ud efter rengøring i dyrehusholdningen.

Det snavsede vand, der produceres under rengøring, ender i den 4-liters snavsvandsbeholder. Det er tilrådeligt at smide den grå væske ud i toilettet med det samme og skylle tanken grundigt, så der ikke kan udvikles ubehagelige lugte i første omgang.

suck

Sugekraften på DEEBOT T20 OMNI når op på imponerende 6000 Pascal (Pa). Dette gør den til en af ​​de mest kraftfulde vakuumrobotter på markedet i øjeblikket. Trods den høje sugeevne er lydstyrken på et passende niveau. Vakuumrobotten opfanger snavs på hårde gulve rigtig godt. Af de 100 gram hussnavs fordelt på testarealet blev 95 gram støvsuget op.

Resultatet var lidt dårligere på tæpper. Der blev mindst 91 gram suget væk. Vakuumrobotten kører over tæppekanter op til maksimalt 2 centimeters højde. Hår bliver sjældent fanget i gummirullen. På de roterende sidebørster er det derimod lidt mere almindeligt. Håret kan klippes løs med det medfølgende renseværktøj.

Vakuumrobotten tømmer det fulde støvkammer i 3-liters støvposen ved afslutningen af ​​en rengøringscyklus. Posen har flere filterlag og holder snavset sikkert fanget. Den skal senest udskiftes efter tre måneder.

Der er plads til forbedringer i navigationen. I det hele taget navigerer DEEBOT T20 OMNI sikkert gennem lokalerne, men nogle gange virker den også en smule desorienteret. Det viser sig ved, at støvsugerrobotten bliver på samme sted et stykke tid, drejer hyppigere i cirkler eller kører væk fra områder, der allerede er blevet renset. ECOVACS skulle få problemet under kontrol med fremtidige opdateringer.

ECOVACS DEEBOT T20 OMNI kattelegetøj og ladekabel som forhindring

Genstande, der ligger rundt, genkendes normalt.

I de fleste tilfælde kan du stole på TrueDetect 3D 3.0 forhindringsdetektion. Sammenlignet med DEEBOT X1 OMNI er funktionen blevet mærkbart forbedret. DEEBOT T20 OMNI genkender næsten altid kattelegetøj liggende og sorte ladekabler som forhindringer og undgår dem pålideligt.

Det bliver sværere med hvide kabler eller snørebånd, der ligger for fladt på jorden til hans detektionsradius. Vakuumrobotten kan lide at køre over den. De fleste andre vakuumrobotmærker fejler dog også på disse genstande.

akkumulator

Vakuumrobotten bruger et typisk 5200 mAh batteri, som ifølge ECOVACS skal holde op til 240 minutter ad gangen. I testen holdt batteriet omkring 150 minutter, før vakuumrobotten skulle til stationen. Den kører automatisk dertil, så snart batteriniveauet falder til 15 procent.

Omregnet til kvadratmeter kan vakuumrobotten rense omkring 120 kvadratmeter areal ad gangen. Der er en bitter eftersmag, når det kommer til opladningstiden, som tager næsten 6 timer. Vil du rengøre flere etager med et stort areal på én gang, kommer du hurtigt i problemer tidsmæssigt.

ECOVACS DEEBOT T20 OMNI Review Header

DEEBOT T20 OMNI

9.5
bedømmelse
positiv

Meget god byggekvalitet
Let at opsætte og bruge
Brugervenlig ECOVACS Home app
Handy Voice Assistant (YIKO)
Enestående aftørringsydelse
Samtidig støvsugning og mopping
God sugeevne med solid gummirulle
Grundig mopperengøring med varmt vand

negativ

Mangler opbevaringsboks til tilbehør
Undviger ikke alle genstande
Nogle gange desorienteret
Batteriet oplades meget langsomt

Konklusion

ECOVACS DEEBOT T20 OMNI viser sig at være en værdifuld hjælper i husholdningen, som effektivt mestrer en lang række rengøringsopgaver. Kombinationen af ​​støvsugning og aftørring takket være automoppeløftfunktionen samt vedligeholdelsen af ​​rene mopper takket være varmtvandsmoppevasketeknologien er funktioner, der især fanger øjet. Håndteringen er brugervenlig takket være en intuitiv app, YIKO stemmeassistent og ukompliceret opsætning.

På trods af disse fordele er der nogle aspekter, der giver plads til forbedring. Robotten kan af og til miste orienteringen, og batteriopladningstiden virker lidt langsom. Derudover er evnen til at genkende objekter ikke altid pålidelig. Uanset disse punkter tilbyder DEEBOT T20 OMNI en solid samlet ydeevne, der resulterer i et prisværdigt rengøringsresultat.

Preisvergleich
654,00€
659,99€
Timo Altmeyer avatar
forfatter

Timo er grundlæggeren af ​​techreviewer.de og en rigtig teknologiekspert. Fra smartphones til e-cykler, fra hjemmebiograf til smarte hjem, han har altid fingeren på pulsen med de nyeste trends.

11 kommentarer

11 kommentarer

  1. Bjorn

    16. Juni 2023 13 til: 58

    Hej Timo
    Jeg testede 2 stykker, bemærkede du ikke nogen raslen? Ikke altid forlader sagen dog.
    I forhold til x1 synes jeg, at t20 er en smule højere, eller den knirker mere, hvilket nok skyldes gummirullerne på fliselejligheder

    • Timian Admin

      16. Juni 2023 15 til: 37

      Hej Bjørn,

      tak for din tilbagemelding. Gummivalsen kan faktisk være en smule højere end X1 OMNIs børsterulle i nogle situationer. Jeg har gjort denne observation oftere med andre modeller med en gummirulle.

      Når det kom til raslen, bemærkede jeg ikke noget usædvanligt i mine tests. Jeg lod den køre igen tidligere og hørte ingen mærkbar raslen.

      • Bjorn

        16. Juni 2023 19 til: 35

        Hej Timo meget mærkeligt, så mine to knive kan lide en traktor, jeg vil også sende dig videoen, hvis du er interesseret.
        Jeg vil også påpege, at ecovacs webshop normalt har højere priser end Amazon. Efter konsultation med Evovacs Supoort giver de en prisgaranti på deres we Shop, men ikke på Amazon betyder, at der ikke er rabat, fordi den gode er noteret på Amazon for €999 og direkte på ecovacs for €1099
        Hilsner

        • Timian Admin

          17. Juni 2023 12 til: 25

          Hej Bjørn,

          det lyder slet ikke godt. Du er velkommen til at maile mig videoen/linket. Du kan finde mailadressen på kontaktsiden.

          Har du fjernet alle børsterne én efter én og set om problemet fortsætter?

  2. Beate Meiser

    18. Juni 2023 12 til: 41

    Hej Timo, først og fremmest tak for din meget informative test. Det har du allerede hjulpet mig meget med. 🙂 Jeg kunne ikke finde svar på et spørgsmål. Jeg vil gerne bruge vakuumrobotten primært til daglig aftørring (har 2 Goldies). Ved du tilfældigvis, om støvsugerrobotten er kompatibel med rengøringsmidler? Tak på forhånd. 🙂

    • Timian Admin

      23. Juni 2023 22 til: 31

      Hej Beate, det er muligt at tilføje rensevæske til ferskvandstanken. ECOVACS sælger endda sit eget rengøringsmiddel til dette formål.

      Det, du vil være forsigtig med, er ikke at bruge en klæbrig rengøringsmiddel. Jeg ville for eksempel ikke putte den klassiske neutrale rengøringsmiddel fra Frosch der i, fordi den er lidt tyktflydende og danner flager i vandet. Dette har en tendens til at tilstoppe de smalle slanger.

  3. Horst

    11. Juli 2023 13 til: 43

    Hej Timo,

    Jeg stiller følgende spørgsmål her, fordi jeg ikke kunne finde information i de forskellige medier.
    Kan du bruge DEEBOT T20 OMNI til specifikt at kontrollere rum til rengøring? Det kan jeg med "Medion"-vakuumrobotten, som jeg har fra Aldi!

    • Timian Admin

      11. Juli 2023 16 til: 01

      Hej Horst,

      Ja, det virker selvfølgelig også med T20 OMNI. Du kan opdele rum, som du vil, og fortælle vakuumrobotten, at den specifikt kun skal støvsuge og tørre dette rum, kun støvsuge eller kun tørre.

  4. Aurélie

    12. August 2023 12 til: 02

    God dag!

    Som ejer af en iRobot søgte jeg en husholdningshjælp med en moppe. T20 er perfekt! Jeg har stadig lidt problemer med appen, da den er mere kompliceret end iRobot-appen, men det kommer!
    Ikke desto mindre bemærkede jeg 2 forskelle i "mindre" god til iRobots.
    T20 suger mindre godt på kanterne af rum og møbler og klarer ikke 30-35° skråninger... hvilket er en skam, da jeg gerne vil forbinde to rum i mit hus. iRobot klarede dette uden problemer. Har du en idé?

    • Timian Admin

      13. August 2023 22 til: 35

      Hej Aurélie,

      hvis vakuumrobotten ikke kan krydse tærsklen mellem to rum, hjælper det kun at bygge eller købe en tærskelrampe. Der er et bredt udvalg på Amazon.

      • Aurélie

        15. August 2023 07 til: 08

        Men tror du, han kan bestige en rampe?
        Vi troede, det var ligesom Roomba i den henseende. Det er ikke bare en tærskel, det er et trin, som vi byggede en rampe til, der har en hældning på 30 grader. Vi tilføjer lidt skridsikkerhed.
        Kun tærskelstrimler sælges på Amazon.

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med * markeret

Mere fra ECOVACS