Følg os

Hej, hvad leder du efter?

Xiaomi Smart Standing Fan produktbillede

Xiaomi Smartmi Gulvventilator - Forskelle og test 2022

Testrapport oprettet af Timo A. den 22. juni 2022

Med Xiaomi Mi Smart Fan slutter en anden husstandsgadget sig til det enorme sortiment af elektronikgiganten Xiaomi. I denne test finder du ud af, om den smarte piedestalventilator faktisk er så kølig eller bare varm luft.

Twitter Facebook WhatsApp Buffer Pin It
8.9
Vores vurdering
58 € amazon
Preisvergleich
Technische Daten
oversigt
producent

Xiaomi

Modell

Xiaomi Mi Smart Fan

specifikationer

 ventilation 
Stadier: 4
Motor: børstefri
Driftsvolumen: under 56 dB

 Batteri og strømforbrug 
Batterikapacitet: 2800 mAh (33.6Wh)
Batteriladningstid: ~ 2 1 / 2 timer
Batteriets levetid:
* Niveau 1: ~ 16 timer
* Niveau 2: ~ 13 timer
* Niveau 3: ~ 10 timer
* Niveau 4: ~ 6 timer

Spænding: 220V
Hovedfrekvens: 50 / 60 Hz
Strømforbrug: 36W

 General 
App Control: Mi Home App
WiFi: 802.11 b / g / n

Størrelse: 34 x 33 x 92 cm
Vægt: kg 3.74

Xiaomi MIJIA Smartmi fans

Xiaomi (stand) fans forskelle (stand 2022)

Vi testede allerede den første Xiaomi-fan i 2017. Modellen var baseret på ventilatoren kendt i dag som "Smartmi Standing Fan 2S". I mellemtiden er der kommet adskillige nye modeller til, og skelnen mellem fans bliver mere og mere kompliceret.

Mange besøgende på vores blog spørger derfor sig selv, hvilke Xiaomi-fans der faktisk findes, og hvordan de adskiller sig fra hinanden. Efter alt er der nu mere end 5 modeller på markedet. Dette afsnit er beregnet til at give klarhed og afsløre, hvor forskellene ligger!

Tilbud 01. juli 2022

Onlinebutikken "GShopper" har Xiaomi Smartmi 2S blæseren (den med batteri) på tilbud til den nuværende bedste pris på kun 59,99 euro. Du skal blot ringe til vores rabatkode her og indtaste den i GShopper indkøbskurven.

Ventilatoren har et 2800 mAh batteri og kan betjenes trådløst i op til 20 timer.

Shop

29€ kupon - Smartmi 2S

Med denne GShopper-aftale kan du købe den smarte Xiaomi-fan til en reduceret pris til kun 59,99 euro.
AF85B9F33ED8
VIS KUPON
29€ Rabatt
05.07.2022

 Xiaomi Mi Smart stående blæser 1C 

Xiaomi Floor Fan 1C blev annonceret til det europæiske marked i april 2020. Dette er den billigste model i sortimentet. Samtidig er det den første Xiaomi-fan, der officielt kom til Europa i 2021 til en vejledende pris på 39,90 euro. Ventilatoren tilbyder de mest basale funktioner. 7-blads ventilatoren er justerbar og kan derfor bruges som stående eller bordventilator.

Xiaomi Mi Smart Standing Fan 1C ventilator

Der er 3 ventilationsniveauer, der opnår en luftstrømningshastighed på 9 - 27 m³ / min. Minimumsstøjniveauet er maksimalt 37.2 dB. Den genererede luftstrøm har en maksimal rækkevidde på 16m. Svingningsradius er maksimalt 90 °. Ventilationshovedet kan vippes 36 °. Der mangler et batteri. Ventilatoren kan styres via app, Google Home og Alexa.

ikonTysk lager
ikonLeveringstid 2-5 arbejdsdage
58,20€

Xiaomi MIJIA 1X fan

Denne rene piedestalventilator har hidtil kun dukket op i Kina. Der er det til rådighed for svarende til 35 euro. Visuelt svarer det meget til Mi Smart Standing Fan 1C. Funktionelt er denne ventilator designet til særligt stille drift. Minimumsstøjniveauet er kun 26.6 dB. Ventilationsstyrken er trinløs justerbar. Den maksimale luftgennemstrømning er 23,1 m³ / min. Luftstrømningsområdet er maksimalt 14m. Styringen kan finde sted via app, via stemmekommando (Xiao AI) eller direkte via selve blæseren. Ventilationshovedet kan vippes 39 °. Svingningsradius slutter ved 140 °. Der er ikke noget batteri. 

ikonKinesisk lager
ikonLeveringstid 15 til 20 arbejdsdage
65,77€

Xiaomi Smartmi stående ventilator 2S / 2 ventilator

En af de mest kendte og mest populære Xiaomi-fans som import er Smartmi 2S. Denne anmeldelse handler også om dette. Fanen dukkede først op i 2017 og har gennemgået mindre revisioner gennem årene. Det specielle ved denne model er batteriet, som også kan bruges til at betjene blæseren trådløst. Model 2 og 2S adskiller sig også nøjagtigt i dette. Xiaomi Smartmi 2S leveres med et batteri, Xiaomi Smartmi 2 uden! I Kina koster ventilatoren mindre end 40 euro. Som import forfalder ofte mere end 80 euro.

Xiaomi Smartmi 2S piedestalventilator.

Ventilatoren er desuden kontinuerligt styrbar og når et støjniveau på 31.5 dB til maks. 60 dB. Ved konstant ventilation opnås en luftstrøm på 20 m³/min. Der er også en "naturlig vind"-tilstand, som fordeler en let og skiftende brise i rummet. Vandrette pander er mulige med op til 120°. Ventilatoren kan vippes 7.5°. Smartmi 2S kan selvfølgelig også styres fuldstændigt via app og stemmekommando. Blæseren er desuden særdeles økonomisk, så batteriet på 2800 mAh (33,6 Wh) kan holde i mere end 20 timer ad gangen.

ikonTysk lager
ikonLeveringstid 2-5 arbejdsdage
69,95€
ikonTysk lager
ikonLeveringstid 2-5 arbejdsdage
89,90€

Xiaomi MIJIA 2 fan

Denne fan er den nye premium-model i Xiaomi-ventilatorområdet. Den nye model koster svarende til 40 euro og har et 7 + 5-fløjdesign. Ventilatoren kan bruges som stander eller bordvifte. Støjniveauet varierer mellem 30.2 dB og 55.8 dB afhængigt af ventilationsniveauet. Panorering og vipning er mulig med op til 140 ° eller 39 °. Den økonomiske DC-motor opnår en luftgennemstrømning på 20 m³ / min. På ventilationsniveau 1 er forbruget kun 0.6 watt. Ventilationen justeres kontinuerligt mod toppen. Kontrol via app eller stemmekommando er mulig.

Xiaomi Smartmi stående ventilator 3

Den Smartmi stående ventilator 3 er i øjeblikket den nyeste Xiaomi-fan. Den lyddæmpende drift med kun 28.6 dB og det medfølgende 2800 mAh batteri, der forsyner blæseren med strøm i op til 20 timer uden kabel, er værd at nævne. Vi har dedikeret et separat indlæg til Standing Fan 3, som du kan læse om Forbindelse fik.

ikonTysk lager
ikonLeveringstid 2-5 arbejdsdage
77,00€
ikonTysk lager
ikonLeveringstid 2-5 arbejdsdage
99,90€
ikonTysk lager
ikonLeveringstid 2-5 arbejdsdage
119,49€

Første indtryk af Xiaomi Mi Smart Fan

Leveringsomfang og samling

En piedestalventilator til lige under € 160 er alt andet end billig. Derfor var mine forventninger til Xiaomi Mi Smart Fan ekstremt høje. Ventilatoren er godt pakket og leveret i i alt 9 individuelle dele. De nødvendige værktøjer til montering er inkluderet og vil overraske dig med deres ekstremt høje kvalitet. Brugsanvisningen er typisk for Xiaomi på kinesisk. På grund af de forståelige illustrationer af de enkelte trin er samlingen meget let at forstå, selv uden kendskab til kinesisk.

Design og udførelse

I min undersøgelse af sammenlignelige piedestal fans, der også er i en lignende prisklasse, stødte jeg faktisk på en model, der ligner forvirrende den Xiaomi piedestal fan. Til € 300 koster Balmuda GreenFan fra det japanske firma Balmuda næsten dobbelt så meget som Xiaomi-fanen og tilbyder også lignende funktioner. Balmuda sagsøgte Xiaomi allerede i 2014, fordi "Xiaomi Air Purifier" lignede meget "Balmuda Air Purifier". Så er Xiaomi Smart Fan bare en billig kopi af den meget dyrere Balmuda-piedestalventilator?

I det mindste ved første øjekast kunne man konkludere, at det er det. Visuelt imponerer Xiaomi-ventilatoren med sit moderne design med en mat hvid base, anodiseret forbindelsesstang og den synlige propel. Målene er 34 x 33 x 92 cm med en vægt på 3.74 kg. Udførelsen af ​​hele ventilatoren er fejlfri og gør retfærdighed til den høje pris.

Idriftsættelse og app kontrol

Xiaomi-blæseren kan bruges i batteritilstand eller direkte via stikkontakten. Da dette er et produkt til det kinesiske marked, er det medfølgende strømkabel kun udstyret med et NEMA-1-stik. Kablet er dog aftageligt og kan udskiftes med et 2-polet strømkabel med et EU-stik.

Idriftsættelse er enkel. Tilslut og tænd ved hjælp af tænd / sluk-knappen på motoren. Fire grønne lysdioder på motoren og fire ekstra lysdioder på aluminiumstangen angiver i alt fire mulige driftsniveauer. Driftsniveauerne kan ændres ved hjælp af den multifunktionelle tændingsknap. Hvis du har tilsluttet blæseren via netledningen, oplades det udskiftelige 2800 mAh batteri på samme tid.

Mi Home App

Den smarte kontrol af Xiaomi-piedestalventilatoren finder sted via "Mi Home App". Denne app er nu kontrolcentret for alle Xiaomi husholdningsgadgets. Appen er tilgængelig direkte fra Google PlayStore eller Apple AppStore. Brugergrænsefladesproget kan ikke ændres til tysk, men det kan ændres til engelsk.

En forbindelse mellem appen og ventilatoren oprettes via WiFi. Sokkelventilatoren er udstyret med et 2.4 GHz WiFi-modul (802.11 b / g / n) til dette formål. Appens brugergrænseflade er tydeligt struktureret. Startskærmen giver information om den aktuelle stuetemperatur, som måles af en temperatursensor på blæseren. Appen kan også bruges til at vælge mellem de 4 driftsniveauer, og du kan endda ændre ventilationsstyrken trinløst. Inden for indstillingerne er det muligt at programmere en automatisk frakobling i henhold til driftstid eller en frakobling efter tid. En motoriseret drejningsfunktion gør det muligt for blæseren at dreje vandret 120 °. Lodrette hældninger kan desværre kun foretages manuelt og er ikke motoriserede.

Et andet træk ved appen eller fanen er muligheden for at simulere en naturlig vind. En vilkårlig luftstrøm genereres ved hjælp af en algoritme.

field test

Den sidste uge i maj var perfekt til øvelsestesten af ​​Xiaomi stående fan. Med udetemperaturer over 30 ° C, som også opvarmede min loft på loftet korrekt, gik fanen døgnet rundt.

ventilationsniveauer

På niveau 1 genererer ventilatoren en mild brise, som i en afstand på ca. en meter er tilstrækkelig til at arbejde komfortabelt på loftet på 28 ° C. Ventilationen er så stille, at ventilatoren, der kører på niveau 1, ikke kan høres selv om natten, og du let kan sove ved siden af ​​den.

På niveau 2 genereres en dobbelt så stærk luftstrøm, som du kan mærke huden i en meters afstand. Selv på dette niveau fungerer ventilatoren så stille, at den går ned ved normal rumvolumen. I et stille rum kan enheden kun mærkes gennem en meget lav brummen.

På niveau 3 stiger luftstrømmen igen markant. Hvis den motoriserede rotation er aktiveret, er ventilatoren på dette niveau allerede velegnet til ventilation af en mindre del af rummet. Den genererede lydstyrke er stadig behagelig at arbejde med, selvom lydstyrken er steget markant sammenlignet med niveau 1 og 2.

På niveau 4 genererer Xiaomi Smart Fan en meget stærk luftstrøm, hvilket kan være ret ubehageligt, hvis afstanden er for tæt. I stedet er niveau 4 ideelt til ventilation af et større område af rummet. Volumen øges også betydeligt og kan sammenlignes med en konventionel piedestalventilator fra supermarkedet.

Batterilevetid og strømforbrug

Batteriets driftstid er meget forskellig og afhænger af, i hvilket omfang du skifter gennem trinprogrammet, aktivt har tilsluttet appen, og om drejefunktionen er aktiveret. Da rotationsfunktionen var slået fra og også konstant niveau 1, opnåede Xiaomi-piedestalventilatoren en driftstid på 16 timer. På niveau 2 var 13 timer mulige, på niveau 3 yderligere 10 timer og også på niveau 4 blev køretiden reduceret til 6 timer. Med rotationsfunktionen aktiv er der kørselstidsforskelle på omkring to timer. Batteriets opladningstid er 2 ½ time. 

I kabelnetværket er strømforbruget 8.76 watt i standby. På niveau 1 er forbruget 10.95 watt. Hvis du også aktiverer drejefunktionen, stiger forbruget til 13.14 watt. Forbruget på niveau 2 er 13.08 watt, på niveau 3 ved 15.33 watt og på niveau 4 ved 22 watt.

Desværre kan Xiaomi-fanen ikke slukkes helt, så den er altid i standby. Enhedens WiFi kan heller ikke deaktiveres. Hvis du ikke bruger appstyringen, kan strømforbruget reduceres yderligere ved at deaktivere WiFi.

Preisvergleich

 Vil du vide, hvor du kan købe Xiaomi-fanen? I vores prissammenligning viser vi de aktuelle tilbud fra de mest populære butikker. Alle priser kontrolleres og opdateres flere gange om dagen. Hvis en butik vises flere gange, er det forhandlerens forskellige lagre.

ikonTysk lager
ikonLeveringstid 2-5 arbejdsdage
58,20€
ikonKinesisk lager
ikonLeveringstid 15 til 20 arbejdsdage
65,77€
ikonTysk lager
ikonLeveringstid 2-5 arbejdsdage
69,95€
ikonTysk lager
ikonLeveringstid 2-5 arbejdsdage
89,90€
ikonTysk lager
ikonLeveringstid 2-5 arbejdsdage
77,00€
ikonTysk lager
ikonLeveringstid 2-5 arbejdsdage
99,90€
ikonTysk lager
ikonLeveringstid 2-5 arbejdsdage
119,49€
bedømmelse
positiv

Design
Knotty behandling
Smart app kontrol
Trinløs variabel ventilationsstyrke
Lavt driftsvolumen
Batteriets levetid er langvarig
Lavt energiforbrug

negativ

Meget høj pris
Ingen motoriseret hældning
Konstant standby
WiFi kan ikke slukkes

Konklusion

Xiaomi stående fan er faktisk en smart gadget med masser af gadgets. Hvem er ikke genert væk fra den meget høje pris, modtager en rigtig fremragende behandlet gulvfläkt med meget god ventilation, et knap høreapparat og en lang batterilevetid. Pointafdrag er hovedsageligt i strømforbruget. Selv om dette allerede er meget lavere, har det været ønskeligt med nogle supermarkedfans, men et lavere forbrug i standby samt evnen til at slukke for WiFi.

8.9
Vores vurdering
Timo Altmeyer Avatar
forfatter

Lancerede hjemmesiden techreviewer.de i 2016 og har været aktiv redaktør af nyheder og testrapporter inden for alle teknologiområder lige siden.

26 kommentarer

26 kommentarer

  1. Erik

    31. Maj 2017 12 til: 19

    Batteridrift lyder fristende, men 160 € for en blæser, nej tak: D.

    • Timian Admin

      31. Maj 2017 16 til: 32

      Til prisen skal du virkelig være en Xiaomi-fanboy 😉

      • Mark Ulrich

        3. Juli 2017 16 til: 46

        der er næppe alternativer, hvis du også har brug for en ventilator, mens du sover. Til 300 euro er Balmuda næsten dobbelt så dyr, og jeg måtte returnere to ordrer fra Amazon, fordi motorerne lavede irriterende lyde. Den billigere, bedre kopi af Balmudaen, Swiss Solis 753 til 120 euro, er ikke længere i produktion. Jeg har brugt den med tilfredshed i 2 år. Den eneste tilbageværende "hviskefan" er Xiaomi, bortset fra Klarstein Silent Storm (100 euro minus 10 euro nykunderabat fra producenten), der kan følge med. Den har kun været tilgængelig siden april.
        Alle de andre fans, jeg har set eller set i kontorer, er mange gange højere, og søvn er uden for spørgsmålet for dem.

  2. Namonai

    2. Juli 2017 23 til: 05

    Hvad ser baggrundsstøj ud, når drejfunktionen er tændt? Så knæk noget eller er der andre, forstyrrende lyde hørbare?

    Stadig tilfreds med ventilatoren?

    • Timian Admin

      3. Juli 2017 09 til: 43

      Hej, du kan ikke høre motorlyde med drejefunktionen. Intet revner eller kværner. Jeg kan stadig anbefale blæseren (selvom den er ret dyr).

  3. Mark Ulrich

    3. Juli 2017 16 til: 39

    Testen falder sammen med mit første indtryk. Her er mit indtryk af, hvordan jeg lige har lagt det op på Facebook:

    så Xiaomi "støjsvage" fan er her.
    Gorm von Wickie ville sige: "Jeg er glad" 😀

    "mihome"-appen er hurtig at sætte op. Det, jeg især godt kan lide ved det, er den trinløse skyder til hastighedskontrol. Appen på smartphonen erstatter en fjernbetjening.
    Det vigtigste: lydstyrken. Jeg er på kontoret lige nu og skal verificere det senere på aftenen i det mere stille soveværelse, men jeg har indtryk af, at han sagtens kan følge med Solis 753 / Balmuda Greenfan.
    I modsætning til mine to hjemvendte Balmuda larmer motoren ikke. Afhængigt af din hastighed hører du egentlig kun vinden, ikke motoren.
    Finjusteret til lidt under niveau 2 af 4, praktisk talt uhørligt, er trækket lige til at sove, ligesom med Solis, hvis du sætter det op ved fodenden af ​​sengen. Mere så bliver hurtigt for sejt.
    Så delen er det værd, til halv pris af Balmuda får du en enhed med flere muligheder (trinløs i stedet for 4 trin, valgfri vindsimulering), som er lige så stille. Dette gør den til en værdig efterfølger til den billige Balmuda-replika Solis 753, som ikke længere er i produktion og som klon var bedre end originalen.
    Hvis du ikke har noget imod, hvis rotoren har yderligere 10 cm mere i diameter, bør du tage et kig på Klarstein Silent Storm. Jeg venter stadig på leveringen og kan derfor kun ud fra anmeldelserne gå ud fra, at den er konceptuelt ens – for kun 99 euro direkte fra Klarstein fra Tyskland (jeg bestilte den til 119 fra Amazon, da det kan forenkle returneringen).

    • Mark Ulrich

      5. Juli 2017 15 til: 18

      Tilføjelse: Klarstein Silent Storm spiller faktisk i samme liga. Men den er væsentligt større. Hvis du kan lide det filigran, bør du tage Xiaomi. Hvis prisen er det vigtigste (og service som nem returnering), er Klarstein bedre. Anmeldelser af ham på Amazon.

    • Judith Liesen

      28. Juni 2018 06 til: 09

      Hej alle,
      I reklame / andre anmeldelser understreger Greenfan altid, at vindfordelingen er helt fornøjelig. Da jeg er meget følsom i denne henseende, ville det være mit hovedkriterium. Kan de andre to enheder gøre det samme, eller er det bare nonsens med sauce alligevel? Mange tak for svarene

      • Timian Admin

        28. Juni 2018 09 til: 14

        Hej Judith, jeg har både Xiaomi-blæseren (2017-model) og den nye GreenFan (2018-model) ved siden af ​​mig i en direkte sammenligning. På grund af den samme struktur af begge enheder føles den genererede luftstrøm stort set ens. Sammenlignet med den sædvanlige supermarkedsventilator er luftstrømmen meget bredere og blødere. På niveau 1 og 2 kan jeg uden problemer have dem begge stående ved siden af ​​mig, uden at mine øjne bliver tørre. Her er i øvrigt linket til testrapporten for den nye GreenFan: https://www.techreviewer.de/balmuda-greenfan-test/

        Den nye og overlejrede Xiaomi MIJIA fan, jeg endnu ikke havde testet. Men hvis jeg ser på den måde, har kun designet ændret sig lidt. Rotorens funktioner og struktur synes at være den samme.

        • Judith Liesen

          28. Juni 2018 20 til: 54

          Hej Timo, tak for det hurtige svar! Jeg er virkelig overrasket over, at Balmuda ikke gør meget bedre for dig. Rotatorbladene er ganske forskellige, selvom resten kan være den samme. Med Balmuda er de mindre indeni og de større udenfor, og dermed fordelingen af ​​vinden. Xiaomi er bare normale rotorblade. Virkelig ingen forskel følte? Så foretrækker jeg selvfølgelig kun halvdelen?

        • Michael

          1. Juli 2018 10 til: 02

          Hej, jeg er bange for, at jeg fangede den nuværende model af Xiaomi MIJIA fanen, stor forskel til den gamle version er nok, at den nuværende ventilator ikke har noget batteri.

          • Timian Admin

            2. Juli 2018 09 til: 11

            Hej Michael, jeg er overrasket nu. På produktsiden står der, at MIJIA havde et 2800 mAh batteri installeret. Ud over MIJIA-modellen er VIOMI VXFS12 (uden batteri) også blevet frigivet, som butikkerne oprindeligt annoncerede som en Xiaomi-fan.

          • Michael

            2. Juli 2018 20 til: 09

            Hej,

            Jeg købte enheden hos GearBest, og den har også det originale Xiaomi-logo på blæseren. 4 knapper er nu tilgængelige øverst til at foretage alle mulige indstillinger direkte på ventilatoren. Der er heller ikke nævnt noget batteri i vejledningen til enheden.

            GearBest selv har endnu ikke svaret på min billet og på boksen er også det typiske klistermærke med respekt batteri tilsluttet.

            Hvis du leder efter blæseren i Xiaomi-appen i butikken, kan du finde ham der i butikken selv uden batteri.

          • Jerominek

            4. Juli 2018 20 til: 29

            Jeg fik mine to blæsere i dag, begge uden batterier.
            Virkelig irriterende, fordi Gearbest Built-in siger 2800mAh Li-ion batteri.
            Jeg har nu også lavet en billet. Er nysgerrig.
            @ Michael fortæl mig venligst, hvad du skriver med udstrækning
            På Youtube er der en video af netop fanen, så 2018-versionen, med 3: 50 min, det betjenes uden kabel.
            Er der måske 2 versioner og de har sendt den forkerte ???
            https://www.youtube.com/watch?v=VUceZnNpBM8

          • Michael

            5. Juli 2018 20 til: 02

            Jeg venter stadig på tilbagemelding fra Gearbest, vil give feedback, så snart der er noget nyt. Lad os håbe på det bedste @Jerominek. Og glem ikke at lade mig vide, så snart der sker noget med dig.

          • Jerominek

            5. Juli 2018 22 til: 20

            Modtaget et svar fra Gearbest i dag, det skal anmodes om i produktafdelingen tager op til 2 dage. Jeg er nysgerrig. Jeg spurgte også om produktets vægt på pakken.
            Dette er ved 4.6 kg på Gearbests ordreside ved 6,1 kg, så det er ikke rigtigt forreste og tilbage. På Xiaomi side koster ventilatoren en hel 45Euro, jeg havde også skrevet.

          • Michael

            5. Juli 2018 22 til: 32

            Tak for tilbagemeldingen. Jeg skriver til GearBest igen i morgen. Vent siden 30.06. juni. på svar..

          • Jerominek

            7. Juli 2018 04 til: 54

            Har du hørt om Gearbest?
            Det var svaret jeg fik i dag:
            Vi har kontrolleret dette problem. Ifølge producenten er der indbygget opladeligt batteri til denne genstand.
            Når den bruges, skal den sættes netledningen i stikdåsen for at levere strøm. Ventilatoren kan fungere.
            Hvem skal forstå det, som skulle have et indbygget batteri, ingen anelse om hvor den gamle havde ja i bunden af ​​den nye, har der slet ikke nogen åbning, og uden kabel virker det ikke.
            Gearbests svar er totalt useriøst.Den har et batteri, men skal tilsluttes stikkontakten for at virke.
            Vil sandsynligvis slå PayPal til

          • Markus

            7. Juli 2018 12 til: 31

            Min kom også uden batteri. - Det har Gearbest nu bekræftet over for mig. Men det løser ikke mit problem, at jeg kun har købt blæseren på grund af batterifunktionen. :

            Vi har bekræftet problemet med den relevante afdeling og har truffet foranstaltninger for at sikre, at dette problem er løst.
            Dette skyldes den forkerte beskrivelse.

            Der er faktisk intet batteri i denne vare.
            Se venligst vores vilkår og betingelser her for din reference:

            Som en ekstraordinær gestus af god vilje kan du beholde varen, og der er ingen grund til at returnere den til os på nuværende tidspunkt.
            Så kan vi tilbyde dig følgende mulighed:
            1. Delvis tilbagebetaling til tegnebogen
            Vi kan refundere dig 15 USD til din Gearbest Wallet til brug på dine fremtidige ordrer.
            Derudover belønner vi dig med ekstra point, som du kan bruge som rabat på dit næste køb. (1 point for hver 1 USD refunderet).

          • Jerominek

            7. Juli 2018 15 til: 11

            Er en vittighed med 15USD. Ifølge betingelserne kan du sende det forgæves, fordi det er en fejl fra Gerbest at have sendt en forkert artikel.

          • Michael

            7. Juli 2018 18 til: 23

            Hej, jeg har stadig ikke modtaget et svar, det hele er gemt hos mig som en RMA og status er:
            Status efter salg: Ansøgning efter salg (din RMA er allerede blevet indsendt)
            06/30/2018 05:36:44 CST Din RMA er allerede blevet indsendt

            Problemet er, kan også kontakte os ikke længere til gerbest skrive, fordi jeg altid bliver bedt om at angive ordren, men som allerede er valgt og ikke kan ændres.

  4. Frank V.

    13. August 2018 12 til: 53

    Fik den (nye?) Model med 4 kontrolknapper direkte på enheden. Alt fungerer fint, men jeg kan ikke få forbindelse til blæseren, hvis jeg dør. Ventilatorens WiFi er synligt, og jeg kan også oprette forbindelse. MI Home-appen finder så ikke blæseren. Alle tilladelser er givet. Ingenting at lave. Ingen ventilator er angivet under "tilføj manuelt". Mærkeligt nok kan blæseren også findes under Bluetooth, men parringen mislykkes med en meningsløs fejl. hvad gør jeg forkert her? Instruktionerne hjælper ikke, selv på engelsk, du finder ikke noget om dem på internettet. Derudover ser MI Home-appen på min Honor 8 ikke ud, som den gør på alle videoer eller andre hjemmesider ... WTF? Hjælp 🙁

  5. Frank V.

    13. August 2018 13 til: 51

    Fik det gjort. Jeg var nødt til at skifte til "China Mainland"-regionen i MI Home-appen. Så at finde blæseren virkede også. Så kunne jeg trække alle rettigheder tilbage fra appen. Måske vil det hjælpe nogen med samme problem... 😉

  6. David

    6. Juni 2019 19 til: 39

    Er der en ny model eller er der en opdatering til sprogsupport via Alexa / Google Assistant / Siri Genveje?

    Og kan du nu forhandle et godt tilbud med Gerbest afhængig af temperaturerne 😉

    • floo

      3. Juli 2019 10 til: 26

      Jeg læste et sted, at Alexa og Google Assistant også understøttes. Kan en ejer bekræfte det?

  7. Gregor

    17. September 2019 08 til: 59

    Hej,

    Forbruger ventilatoren virkelig 9 watt i standby? Det er for meget. Kan nogen bekræfte det igen tak. Desværre ville det være et udelukkelseskriterium for mig. Ellers kan han godt lide mig.

    Tak skal du have Gregor

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.

oversigt
producent

Xiaomi

Modell

Xiaomi Mi Smart Fan

specifikationer

 ventilation 
Stadier: 4
Motor: børstefri
Driftsvolumen: under 56 dB

 Batteri og strømforbrug 
Batterikapacitet: 2800 mAh (33.6Wh)
Batteriladningstid: ~ 2 1 / 2 timer
Batteriets levetid:
* Niveau 1: ~ 16 timer
* Niveau 2: ~ 13 timer
* Niveau 3: ~ 10 timer
* Niveau 4: ~ 6 timer

Spænding: 220V
Hovedfrekvens: 50 / 60 Hz
Strømforbrug: 36W

 General 
App Control: Mi Home App
WiFi: 802.11 b / g / n

Størrelse: 34 x 33 x 92 cm
Vægt: kg 3.74

Mere fra Xiaomi
reklame

GOGOBedste julibanner